2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@v_ceylan ‘şimdi bana da avukat dersin’ eyvallah hocam eyvallah sizler makulsünüz ben atarlı stresli herkese sallayanım:)
-
@captainblack. Kimsenin giremedigi kurumda sana iyi eglenceler dilerim ozaman dostum
-
@KaymakamAdaylıgı bu akşam ve bu haftasonu için yorumunuz nedir
-
Şu süreçte herkes gergin ancak lütfen kimse birbirine sert ithamlarda bulunmasın. Saygılı ve seviyeli olarak asıl birarada oluş nedenimize odaklanalım. Sert üslup hiçbirimizi bir yere vardırmaz.
-
Arkadaşlar süreç stresli hepimiz gerginiz. O yüzden birbirimizi üzmeyelim. Duyanlar durumunu paylaşsın, kimse o kişileri yalancılıkla ithaf etmesin. Sonuçta herkes duyduğunu paylaşıyor doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Bunda duyduğunu paylaşan kişinin suçu yoktur. Bilgi aldığı kişi belki laf olsun diye söylüyordur. Belli biliyordur ama gerçek tahminini söylemiyordur.
Ben de duyduklarımı paylaşmıştım. Ama çıkmadı bunda benim suçum yoktu bana da saldırıldı. Duyduğumu paylaşmak hiç paykaşmamaktan iyidir diye düşündüm. Ama ne yapalım herkesi anlamak lazım saldıran arkadaşlar da haklılar süreç stresli insan beklentiye giriyor gerçekleşmeyince geriliyor.
Bu haftaiçi en son duyduğum duyum ise bir hafta daha sürebileceği idi. Yani bugün de açıklanma ihtimali var önümüzdeki cumaya kadar herhangi bir günde.
Birbirimizi kırmadan üzmeden yazalım. Allah nasip ederse inşaallah kazanıp sonra eğitimlerde vs. Yüzyüze bakacağız. Gerçi kimse forumdaki ismini söylemez ama olsun yine de tanışınca hepimiz ne kadar güzel ve kıymetli dostlar olduğumuzu anlarız elbet.
Hep beraber uyum kursuna katılırsak, herkes forumdaki ismini yakasına taksın bakalım ne muhabbetler dönüyor.
-
@captainblack. Ayrica ben trabzonluyu savunarak aciklancak desen kiziyorlar aciklanmicak desen kiziyorlar diyerek dalga gecmene cevap verdim. Adam gelip cuma kesin diyor bukadar insani beklenti icine sokuyor cuma burdayim diyor. Biz ona kiziyoruz sende gelmis sacma sapan laf ediyorsun. Yoksa bende aciklanmasini bekleyem biri degilim ama boyle sacma sapan duyumlarla haftalardir gelip birileri yaziyor her haftada fos cikiyor. Fazlada kibir yapma otur isini yap o kurumda burda laf kalabligi yapma.
-
@keynes56 ya ben o adamı savunuyorum belki adam inandırıcı duyum aldı trol olduğunu düşünmüyorum
-
@adaykaymakam dostum sen gelip duyumunu yazdığında seni savundum ve samimi olduğuna inandığım herkesi savunurum. Bu son arkadaşta durum farklı diye tepki gösterdim ama maaşallah sana sallayanlar bile bugün ki arkadaşı savunmaya geçti:)
-
Haftaya da @kaymakamadaylıgı duyumu patlarsa ne yapıcaz gençler şu an forumda sözüne en çok itibar edilen adamı da iki paralık etmeyelim de ️
-
@captainblack Iste bilgi kirliliginden baska bir sey degilsiniz. Diyorum ya bilgi kirliligi yapmayin diye. Kendi duyumunuza zit bir duyumu savunuyorsunuz. Hadi duyum aliyor insan bari cuma kesin iddali iddali konusmaya gerek yok kac defa kesin dedi bazilari hic birindende bir sey cikmadi. Bizim duygularimizla oynayip beklenti icine sokanlari savunup sonra birde dalga gecer gibi konusamazsin sen duyumu fos cikmis arkadasin gelip mahcup olmasi gerekirken hala konusuyorsunuz.
-
@keynes56, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack Iste bilgi kirliliginden baska bir sey degilsiniz. Diyorum ya bilgi kirliligi yapmayin diye. Kendi duyumunuza zit bir duyumu savunuyorsunuz. Hadi duyum aliyor insan bari cuma kesin iddali iddali konusmaya gerek yok kac defa kesin dedi bazilari hic birindende bir sey cikmadi. Bizim duygularimizla oynayip beklenti icine sokanlari savunup sonra birde dalga gecer gibi konusamazsin sen duyumu fos cikmis arkadasin gelip mahcup olmasi gerekirken hala konusuyorsunuz.
Sen ne işe yarıyor Sun demek sen de bir iş yok kendi duyumunu bul o zaman burdan duyum dilenme
-
@keynes56 öncelikle o gün yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim ikincisi de burda insanlar duyumunu paylaşıyor bu gibi yerlerde gelip insanlara saldırmayın beklenti içine sokmak değil amacım duyumumu paylaştım diye defalarca söyledim arkadaşım. Duymak istemiyorsan beklentiye girmek istemiyorsan ya da duymak istediğin şeyleri duymak istiyorsan forum sitesinde işin ne ağır ithamlarda bulunmaya kimsenin hakkı yok. O zaman otururu bakanlık sayfasını takip edersin.
-
@serdaristanbullu onun duyum değil tahmindi hocam:) patlayabilir ve patlarsa bir şey demeye hakkımız yok. Bize yardımcı olmak için naçizane tahminde bulundu:)
-
@captainblack Cok bos konusuyosunuz ya ben zaten aciklanmiycagi duyumunu coktan almistim ama her hafta burdan bir sampiyon cikip birilerini beklenti icine soktu insan kendinden teredut ediyor bunlar nerden duyuyor ben nerden duyuyorum diye. Bekleyelim bakalim diye diye kacinci haftayi getirdik. Bir haftaya daha el salluyoruz haftaya bir sampiyon daha cikar gelir. @trabzonum61
-
@keynes56 bundan sonra duyuma gerek kalmadı Şubat sonuna kadar kesin aciklanir
-
İnan ki en dolu sen konuşuyorsun tamam senin duyumun doğru en doğru da senin söylediklerin bu forumda bi kaç arkadaş dışında herkes trol yanlış kötü siz iyisiniz eyvallah.
-
@trabzonum61 hocam bir dakika demagoji benim taktiğimdi:) şaka maka hadi barışalım yani barışmak istemezsen seni anlarım ama kırdıysam affola:)
-
@althusser hocam sorun değil de paylaştığıma paylaşacağıma pişman oldum duyumlara dakendime de foruma da güvenim kalmadı söylediğim gibi sınav açıklandığında bile emin olmak adına sayfayı yeniler dururum herhalde
-
@captainblack. Neyse kardes sizlere hayirli aksamlar dilerim. @trabzonum61. Kardes sanada diyecek laf yok buraya egomuzu tatmin etmeye gelmedik oyle acaip acaip laflar etmene gerek yok. Ama her hafta her hafta bir pehlivan cikiyor ve hali hazirda hala bir sey oldugu yok siz burda yazicaginiza gidip size duyumu veren kisiye sitem edin. Bu her hafta aciklanicak diyenler olmasa eminim burdaki herkes 2 ayi gozden cikarmisti zaten kafasi rahat beklerdi en azindan.
-
@keynes56 teşekkürler hayırlı aksamlar