2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@trabzonum61 hocam açıklanıp listede adınızı bulursanız evde atletle bi tur halay çekip bir daha listeye bakın hala listedeyseniz sıkıntı yok:)
-
@keynes56 neye mahcup oluyormuşuz. Siz duyum kelimesini bakanlığın resmi açıklaması gibi algılayıp kesin o tarihte açıklanacak diye beklenti içine giriyorsan, mahcup olması gereken sizsiniz. Adı üstünde duyum...
-
@althusser öyle bi duruma geldik ki listede adımızı görsek bile bi yanlışlık vardır deriz artık
-
@adaykaymakam tamam kardes ondan aynen sende gecenki pehlivandin demi. Bu tartismaya son veriyorum hayirli aksamlar
-
@keynes56 haftaya da pehlivan ben olucam
-
Bu işi direk personel genel müdürüne sorabilecek biri olsa keşke adam in face i bile var ama bizde cesaret yok
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@serdaristanbullu onun duyum değil tahmindi hocam:) patlayabilir ve patlarsa bir şey demeye hakkımız yok. Bize yardımcı olmak için naçizane tahminde bulundu:)
Aynen hocam saolsun ️
-
@oknyndny twitteri varmi
-
@aday twitter i yok sanırım en azından ben bulamdım
-
@adaykaymakam Ol kardes ol insallah artik sonunda aciklanirda şu bekleyisten kurtuluruz. Merak ettigim siz nerden duyuyonuz biz nerden duyuyoruz ki boyle ters oluyor bilgiler
-
@keynes56 benim duyumum güven bir hafta daha sürebilir denildi haftaiçi. Bugün de olabilir haftaya da.
-
@KaymakamAdaylığı bey neden ısrarla yazmıyor. ben bunu açıklanacağa yoruyorum, ister istemez. bunun sorumlusu @KaymakamAdaylığı beydir. deminki gerginliklerin sorumlusu da kendisidir. yazmayarak siteyi kaosa sürüklemiştir.
-
@stresliyim06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylığı bey neden ısrarla yazmıyor. ben bunu açıklanacağa yoruyorum, ister istemez. bunun sorumlusu @KaymakamAdaylığı beydir. deminki gerginliklerin sorumlusu da kendisidir. yazmayarak siteyi kaosa sürüklemiştir.
Haydaa adam suçlu oldu iyi mi:)
-
@oknyndny pgm den en geç şubatın 16 sina kadar açıklanacak bilgisini aldı arkadaşım 16 sina kadar hangi gün olur bilmiyoruzmülakat a girmedim inşaallah en çok hak eden kazanır. Hayırlı akşamlar
-
@althusser takılıyorum hocam
-
Hayırlı akşamlar herkese iyi ki forum var
-
@hakan-yılmaz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@oknyndny pgm den en geç şubatın 16 sina kadar açıklanacak bilgisini aldı arkadaşım 16 sina kadar hangi gün olur bilmiyoruzmülakat a girmedim inşaallah en çok hak eden kazanır. Hayırlı akşamlar
İnanın bu arkadaşa hatta listeler hafta başından beri hazır
-
@can-mavi bu gece ihtimal var mı?????
-
@hakan-yılmaz biliyorum kardeşim ama burada paylaşmaya korkuyorum çıkmazsa karışıyor ortalık
-
@stresliyim06 dostum hafta başından beri prosedür kaldığı lni yazıyorum , biraz önce bir arkadaş aradı bakan bey in listeleri imzalayan salı günü özel kaleme verdiğini söyledi .. buradan o arkadasa da selam , söylediğini paylaşmış oldum ama yapacak bir şey yok