2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser arkadaşım sen niye bu tutumlara girdin daha önce de belirttiğim gibi kendi girdiğim sınavın trolünü neden yapayım mantıklı bir şekilde açıklar mısın bana?
-
@althusser sizin şahsiniza bir şey demedimki sadece durumun cekilmez bir hal aldigini belirtmek istedim. Aciklanmasi cok isteniyor bugun aciklanacak denildiginde inanilmiyor daha var denildiginde de kiziyoruz diye paylastim.
-
@trabzonum61, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser arkadaşım sen niye bu tutumlara girdin daha önce de belirttiğim gibi kendi girdiğim sınavın trolünü neden yapayım mantıklı bir şekilde açıklar mısın bana?
Önermeye bak:) sınava girdiğini falan kabul ediyoruz:)sınava girdin sayalım mantıklı hareket edeceğini kabul ediyoruz:) neyse dostum tartışmaya gerek yok beylik laflar ettin cuma buradayım dedin ve geldin eyvallah açıklanmadı ve kapanış:) en azından sözünü tuttun teşekkür ederim
-
@captainblack Acaba bir halttan anlamayip varsa yoksa bilgi kirliligi yaptiginiz icin olabilirmi bu kizmalarimiz. ? 10 ocaktan beri sozde her hafta aciklanacak her hafta ayri bir duyum. Heleki sizin gibi kesin diyip sonrada yok 2 3 hafta beklemeyin diyenlere nasil kizmayalim acaba ? Surecin basindan beri ben aciklanmasinin yakin olmadigini duyuyordum ama bir sey yazmadim ulan bunlarinmi kaynagi saglam diyede demekki fosmus artik guvenlikten felanmi aliyonuz duyumu anlamiyorumki. Siz nasil farkli sey duyuyosunuz biz nasil farkli sey duyuyoruz ?
-
Bu forumda ne duyumlar geldi geçti arkadaşlar. Her hafta duyum vardı geçen sene ama açıklanmadı. Açıklandığı gün bile 1 ay sonra açıklanacağı duyumu vardı, birkaç saat sonra açıklandı diyeceğim o ki; Sayın @KaymakamAdaylıgı ne derse odur benim için. Duyumlar elbette ki olacak ve sapmalar da olacaktır. Her duyuma stres yapmak bize zarar verir. 50 gün geçti artık, çoğu gittti azı kaldı biraz da öyle bekleyelim. Duyumlar o açıdan önemli bence, kimin duyumu doğrudur bilemeyiz. Her duyum paylaşana yüklenmeyelim geçen sene @KaymakamAdaylıgı bile trol zannedilmişti. Her duyuma %50 ihtimal verip sakince bekleyelim, ne kaldı ki şunun şurasında canım :):)
-
Kimseyi kirmayalim, uzmeyelim ama açıktan trolluk yapanlara da lütfen kimse prim vermesin. İnsanların aklıyla alay edilmesine lüzum yok.
-
@keynes56, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack Acaba bir halttan anlamayip varsa yoksa bilgi kirliligi yaptiginiz icin olabilirmi bu kizmalarimiz. ? 10 ocaktan beri sozde her hafta aciklanacak her hafta ayri bir duyum. Heleki sizin gibi kesin diyip sonrada yok 2 3 hafta beklemeyin diyenlere nasil kizmayalim acaba ? Surecin basindan beri ben aciklanmasinin yakin olmadigini duyuyordum ama bir sey yazmadim ulan bunlarinmi kaynagi saglam diyede demekki fosmus artik guvenlikten felanmi aliyonuz duyumu anlamiyorumki. Siz nasil farkli sey duyuyosunuz biz nasil farkli sey duyuyoruz ?
Ben senin bir arkadaşa bakıp çıkacağım bile deyip de giremeyeceğin bir kurumda çalışıyorum. Benim hiç bir duyumum patlamadi beni bilen bilir. Açıklanacak deyip de açıklanmayan bir duyumum olmadı. Sen kafanı yorma böyle işlere.
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@keynes56, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ben senin bir arkadaşa bakıp çıkacağım bile deyip de giremeyeceğin bir kurumda çalışıyorum. Benim hiç bir duyumum patlamadi beni bilen bilir. Açıklanacak deyip de açıklanmayan bir duyumum olmadı. Sen kafanı yorma böyle işlere.
nasil bi kurum o..
-
@gggc00 diğer kurumlara ‘bi arkadaşa bakıp çıkacağım’ diyebiliyor muyuz
-
@althusser benim sayistayda bi arkadasim var nizamiyeye kimlik birakarak girebilmistim. Demek ki sayistay degil.
-
Şimdi kavga etmeyelim..@KaymakamAdaylıgı arkadasimiz gelip bir iki kelam etsin diye ona seslenelim..duyar muahakkak..
-
@captainblack kaymakamlığa ne gerek var ki o zaman? Bi bakıp çıkılabilen bir makam sonuçta:) Nefis ey nefis...
-
-
Bir arkadaşa bakıp çıkacağım denilirse almazlar tabi içeri
-
@görünür-el sana mı soracaktım kahya misin
-
Tamam arkadaşlar kavga etmeyin en büyük troll benim itiraf ediyorum. Hatta birazdan açıklanacak sonuçlar diyorum. Hadi bakalım forum iyi kötü herkes yazdıkça güzel
-
@althusser dostum arkadaş iddianı reddediyor sen hala tesaduf olamaz diyerek yükleniyorsun Tesadüf diye burda insanlara ısrarla trol demenin ne anlamı var? Şimdi bana da avukat dersin. Yeni tartışma oluşturmadan konuya dönelim istiyoruz sadece. Lütfen saygı gösterin
-
@captainblack Estağfirullah ne kahyası. Bırakın insanların arkadaşına bakmak için bile giremediği yeri, bakılan yeri bile olmayan sade biriyim.
-
@görünür-el, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack Estağfirullah ne kahyası. Bırakın insanların arkadaşına bakmak için bile giremediği yeri, bakılan yeri bile olmayan sade biriyim.
Ben durup dururken bir şey demedim hiç hakkım olmayan bir lafa maruz kaldım. Ben bu zamana kadar inanmadığım duyumu paylaşmadim. O arkadaş gelmiş bana senin gibiler biz kiziyoruz diyor. Benim hiç bir duyumum cikmamazlik etmedi. Ben zaten açıklanacak hiç demedim. Daha bitmemiş iddiasını dile getirdim.
-
@captainblack Geçenlerde FED Başkanı değişmişti onun yerine mi atandın mübarek..