2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hakan-yılmaz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@oknyndny pgm den en geç şubatın 16 sina kadar açıklanacak bilgisini aldı arkadaşım 16 sina kadar hangi gün olur bilmiyoruzmülakat a girmedim inşaallah en çok hak eden kazanır. Hayırlı akşamlar
Hemşerim doğru söyler
-
@osaduman aynen kaynağı sağlam
-
bakan bey imzalamışsa bu gece bu işin bitmemesi için hiçbir sebep göremiyorum. hadi inşallah.
-
@stresliyim06 hafta başından beri yazıyorum "bu hafta mi bir sonraki hafta mi aciklanir bilemem ama listeler hazırmis prosedür kalmis " diye
-
bir duyumum yok .
Ben yinede bu gece 1 e kadar beklicem.
Işıkları söndürdüler haberi gelirse ayrı tabi . -
@oflu61 ışıklar yaniyomuki yada telefona cevap veriliyomu
-
@aday bilmiyorum . umarım bununda yalanını atmazlar ışıklar yanıyo diye
-
Telefona bakmazlar , tabi istisnalar olabilir , hem olay bir tek kaymakam adaylığı Şubesi değil ki pgm yi de aramak lazım, bilgi işlem 7/24 çalışıyor onu biliyorum
-
Isiklar yaniyor ek olarak bakan beyin makaminda da isiklar acik
-
elenenleri en azından düz memur yapsalar bari, buraya kadar gelip elde sıfırla dönmek çok yıpratıcı :((
-
@KaymakamAdaylıgı mesaide mi acaba o yuzden mi cevap veremiyor çok merak ediyorum
-
@sehri-emin yani gelip huzurla uyuyun demediği sürece bekleriz muhtemelen ama bu gece açıklanacak olsa ‘son demler’ falan yazardı bir şekilde
-
@KaymakamAdaylıgı kaymakama+1
-
@scotty Mkyk toplantısı halen devam ediyor sanırım.
-
Bugün açıklanacak arkadaşlar rahat olun
-
@althusser kesinlikle o uyuyun demediği sürece uyumam bende. duy bizi @KaymakamAdaylıgı
-
Şuan itibariyle bir duyum almadım. Olur da duyum gelirse "Son Demleri" keyifle yazarım.
-
@selmanersoy Hocam eminmisin bak sonra patlamiyalim bekliyelimmi ciddi ciddi
-
@kaymakamadaylıgı uyuyalim mi yani hocam
-
@kaymakamadaylıgı kardeşim sen öğrenmeden açıklanabilir mi