2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi Hayır nedir yani
-
-
Yaw her hafta birilerinin duyumundan dolayi @KaymakamAdaylığı aciklama yapiyor. Kendisi söyledi zaten. Aciklanmadan bir kaç saat once haber vercek. Bir haber olsa yazardı zaten. Aynı seyleri duymak istiyorsaniz ben söyliyim. Henuź bir gelisme yok.
-
@daywalkers Aynı kişi bir hafta önce en geç 10-12 gün dedi.ben de onu hatırlatayım. İnsanların forumda soru sormasına da laf eder oldunuz. Şu ben bilirim benim elim kolum uzun ayaklarına da hiç gerek yok. Tanıdığı çok olan adının listede olup olmadığını da öğrensin o vakit
-
Açıklanmayacak diyen arkadaşlara , duyumu tutmayan arkadaşlara nazaran daha çok yükleniliyor , 5 ocak, 19 ocak bu iş bitiyor vs. Diyenlere laf Yok.
-
@taromisaki9 bi kere yanıldık ne kadar abarttınız ya her hafta bugün olacak en geç pazartesi diyenler konuşuyor.Biz sadece gerekli gördüğümüzde açıklama yapıyoruz, üstelik sizler için.Hala laf ediyosunuz sınav açıklansa bugün de yanılsam keşke
-
@serdaristanbullu katiliyorum sana
-
@cevatcobanli444 Çoğu kişi duyumunu yazdı,bende dahil herkes yanıldı.ama çıkıp ben kolay kolay konuşmam derseniz vakti gelince insanlar size karşı konuşur
-
@daywalkers çok haklısın dostum, yüreğine sağlık
-
@Daywalkers Umut fakirin ekmeği soracağız tabi
-
Neyse ki bakan bey ankara'da
-
@mülkiamir Sor Kardesim sor tabiki ama inanamiyorum iki kesin kaynak deniliyor. Bir arkadas kesin aciklanmayacak derken digeri kesin bugün aciklanacak diyor. Aklımdada deli soru işaretleri..
-
@daywalkers hocam dikkat ettiyseniz kesin açıklanmayacak diyenlerin duyumları dogru çıktı lakin inanılmak istenmediği için dikkate alınmadı. Hatta moral bozmakla suçlandı:)
-
Söz vermiştin bana kaç hafta oldu çok cumalar geçti ne görüşler bitti :))
-
Gece resmi gazetede yayimlanan mulkiye mufettislerinin atamasi Bakanlığın sitesinde atama kararları yayınlandı panik yapmayın
-
Bu gece ışıkları kontrol etme ve telefonla arama ile yoklama yapabiliriz. Ancak en önemlisi @KaymakamAdaylıgı nın ağzından çıkacak tek cümledir o zaman gelince yangın yerine döner buralar :))
-
Az kaldııııı hissediyorummm :))
-
Kazanınca bırakıp kaçmak Yok dimi beyler
-
Bu gece gelmeyecek
-
En azından bir kaymakam tanıdığımız var deriz bari :))