2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cevatcobanli444 inanmıyorum zaten
-
@enea bugün perşembe yarın cuma bi haft sonrası 8, diğer hafta 15, diğeri ise 22 yapar
-
@aday inanmak istediğinize inanın. Hiç öyle bundan sonra duyum yzmıyorum diye trip atmayacagım
-
@cevatcobanli444 tepkim sana degil kardes yanlis anlama sadece yorulduk artik surekli duyum aliyoruz o haftaya odaklaniyoruz her carsamba ya da persembe baska bir duyum gelip bize 2 hafta sonrasina atıyor tam bitti derken hersey yeniden başlıyor
-
@cevatcobanli444 aga senin konumu saglam dedigin seni kandirmisken ben sana nasil inanayim budur demek istedigim neyse kardes uzatmaya luzum yok
-
@enea üstad, benim dediğime inanın açıklanmayacagını düşünün, açıklanırsa sevinirsiniz.
Ama inanmazsanız açıklancagını düşünüp açıklanmadıgında üzülürsünüz.Yarın açıklansın bi daha yazmam buraya o kadar söylüyorum.
Hayırlı geceler, saygılar -
Cuma çıkışı bakan yakalayacak babayiğitler lazım bize :))
-
Bu hafta veya haftaya bitecek ınsallah
-
Yani Şubat in ortasını geçmeyecek ınsallah
-
@can-mavi
Bence ahlaki risk cevabin gibi israr etmelisin belki o zaman haftaya aciklanir :)) -
@can-mavi katiliyorum sana kardesim
-
İnşallahhh
-
@can-mavi Senin kaynagin ne kardes saglammi.
-
@can-mavi inşallah hocam da Zor gibi ya...
-
@moonlight hocam benim duyumum hala
hareketlilik olmadigi. Ama ne zaman aciklanacak tahmin zor. Ama aciklayin talimati gelirse hemen aciklanir. O nedenle birsey diyemeyiz. -
@mulkiamir hareketlilik yoktan kastınız mülakatlar bitti biteli hiç çalışma yapılmadığı mı hocam.
-
Benim duyumum listelerin hazır olduğu yönünde sözüne güvendiğim üç ayrı kaynaktan aldığım bilgi aynı doğrultuda .Açıklanma tarihi tamamen tahmine kalıyor ama uzun sürmez gibi geliyor.
-
Herkesin şu kaynaklarını bir araya getirsek bi çay içsek:)
-
@conmaynard Bundan 20 gun falan once yaptigim gorusmelerde mulakat bitti ve hersey oldugu gibi duruyor dendi. Tekrar yaptigim gorusmede hala bir hareketliligin olmadigi tekrarlandi. Eger soylendigi gibi bir liate aciklanmak uzere hazir ve bakan beyin oluru bekleniyorsa cok ketum dvraniliyordur belkide. Bundan once dedigim gibi hazir olmasa bile bakan bey talimat verirse hazirlanmasi cok uzun surmez. Benim kanaatim beklenmesinin nedeni hazir olan bir egitim plani var ve ona uygun bir surec olmasi icin belirli bir zaman bekleniyor. Yada gercek manada bakanlikta MIA larla ilgili bir calisma vaar ve bizden once bitirilmeye calisiliyor.
-
@mulkiamir yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum