2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cevatcobanli444 gecmiş gönderilerinizi referans alırsak buna sadece gülerim :))))
-
@KaymakamAdaylıgı nın 10-12 gününü beklemek istiyorum sadece :))
-
@yeysaü, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı nın 10-12 gününü beklemek istiyorum sadece :))
Bencede oncelik onun 10-12 günü..duyum diyen cikip gelio...bide cok saglam vallaha saglam yaw cok saglam..hee hee...
-
@kd6 %10luk orana 1 misli oynasak ?
-
Şubat ortasi yani maksimum bir haftasi var.
-
Bu forum insanı tımarhanelik eder yemin ederim,, hiç kimse bi şey duymasa daha işime gelir benim artık,, @KaymakamAdaylıgı bu arkadaşın bir gece ansızın 'geliyor' yazmasından başka elimizde başka bir şey yok şuan için,, duyumlar var da duyumlar birbirini boğazlıyor, bence bir gün kesinlikle açıklanacak ,, kesin bilgi yayalım.
-
Duyumlar anadolu ajansı ile cihan haber ajansının seçim sonuçlarını açıklaması gibi..
-
Duyumlar hoş oku oku boş hele mülakat açıklanacak duydun mu coş babam coş:):)
-
@timuçin 15 gün %50 oram aklımı çelmiyo değil
-
@kd6 oran yüksek ama çok riskli
-
@kd6 karşılıklı gol var hocam:)
-
Arkadaşlar, bu forumda 5 ocak Cuma'dan bu yana duyum patlatıyoruz.
-
@cevatcobanli444 22 gun ne yaa
-
Tek bildiğim bugün de rahat uyuyabileceğiz. Vakit geçirmek isteyen gidip soy ağacına baksın zaten 3 günde anca açılır baya da zaman geçmiş olur.
-
@kaymakamadaylıgı bey sizin haberiniz olmadan açıklanma ihtimali var mıdır?
-
Arkadaslar bir sure daha aciklanmayacak. En son aldigim duyumdan bugune bir degisiklik yokmus. Ama burasi gerilim filmlerini aratmiyor.
-
@mulkiamir bir süreden kastınız şubat sonu mu hocam
-
Haftaya da açıklanmazsa küstüm oynamıyorum moduna gireceğim Açıklanınca benden önce haber alıp arayan olur elbet o zaman bende öğrenirim artık yetti be
-
her hafta o cuma bu cuma diye başlayıp sonra boynu bükük ayrılıyoruz. Bir cuma gerçekten o cuma olacak elbet ama acaba ne zaman...
-
@aday birine konumu itibariyle inandık ama bu kez cidden kaynagım önemli.İnanmayabilirsiniz sorun değil sadece cumaya odaklanıp heyecanlanmayın diye dedim.
Tercih sizin.