2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bu hafta mülkiye müfettişleri sonuçları açıklanmaz mı?
-
@cengizkan2
O kadar onemsiz ki hocam..
Dereceymis puanmis hicccc... -
Dostlar 26 Ocak tan bi umut var mıdır @can-mavi @pareto_wilfredo duyum var mi
-
@enverpasa29 hocam çakma paretoyu etiketlemişsin:) @can-mavi dostumuzda geçen hafta ki duyumdan dolayı kendisini suçluyor o yüzden duyum yazacağını sanmıyorum fakat biz kendisine güveniyoruz
-
@can-mavi nin duyumuna güveniyordum fakat ülke gündemimiz için maalesef 24 saat bile çok uzun. Her an herşey olabilir. Aslında planlanın ocak sonu gibi olduğunu düşünüyorum burda yazılanlardan hareketle belki biraz ötelenebilir ama Marta kadar süreceğini sanmıyorum ya da inanmak istemiyorum İyi ya da kötü artık açıklansın
-
Hoc bi fikri duyumu olan yok mu arkadaslar??
-
@eksi-ikibucuk hic bir..
-
Dernekler yardımcılığının kesin listesi de açıklanmış yani şuan ki gündem bakanlık işlemlerine engel değil gibi bence. Gerekli hazırlıklar yapıldıysa açıklanma ihtimali hala var. İnşallah cuma günü bu bekleyiş sona erer
-
@conii hocam dernekler denetçiliğinin aşamaları belliydi zAten , sınav ilanında belirlenen takvime göre hareket edildi. Aslına bakarsanız aslında ÖSYM'nin sınav sonuçlarını açıklayacağı tarihleri önceden ilan etmesi gibi kamu kurumları da mülakat sonuçlarının açıklanma tarihlerini önceden ilan etmeliler, afedersiniz insanları maymun etmeye gerek Yok. Şeffaf idare bunu gerektirir diye düşünüyorum.
-
@serdaristanbullu tabii ki öyle olmalı hocam ama yoğunluktan ertelenme durumu olabilir dünya hali. Sabır bu mesleğin olmazsa olmazlarından biz de sabredip hayırlısını dileyelim. Denetçi olan arkadaşlara da burdan hayırlı olsun diyelim darısı bizlere inşallah
-
@conii hocam nickinizi çok aradiniz mi
-
@enverpasa29 aksine hocam ne olsun diye düşünmedim nerden geldi aklıma bilmiyorum böyle yaptım çok da önemsemeden
-
İki gündür baknlık duyurularına bir kalem ekleniyor saat 10.00 gibi. Bugüne bir şey denk gelecek mi aceba?
-
Benim hesaplamaya göre 21 polis de açıklandi dün sıra bizde.ben duyum vs almadım. Kendi başıma neler var iş olarak sıraya koydum....ilk açıklanacağin artık kaymakamlik olduğunu hesapladım düşünüyorum....
-
@refik-soydam aynen hocam artık sıra bizde bugün yarın açıklanır kanaatimce
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@selmanersoy hocam, buna net bir şey diyemem, emin değilim, benim beklediğim ocak üçüncü hafta bu işin biteceği... ama ben bunu bir yere kişiye dayandırmıyorum...bakanlığı bulabildiğim iş yükü ve bakan beyin yine bulabildiğim programı....
1-misyon koruma
2-21. dönem polis
3 biz
bu şekilde sıralandığını tahmin ediyor bekliyorum... ilki dün gece geldi, şimdi ikinci de sıra sonra bizde düşünüyorum..1 den sonra 2. sıradakiler için 12 gün geçti, bakalım bizim sıradaki kaç gün alacak...
-
@refik-soydam duyumlardan daha mantıklı geliyor ancak hala devam ettiği söylenen güvenlik soruşturması meselesi var benim aklımı bulandırıyor bu.
-
@refik-soydam geçen sene de polislerden sonra bizim ki açıklanmıştı sanki hocam
-
@mg_ ne kadar sonra açıklanacağı önemli tabi. Tünelin ucu karanlık gibi ve bize ışık tutacak kişi @KaymakamAdaylıgı bu hafta zor dedi. onun bilgilendirmesine göre hareket etmekte fayda var bence.
-
@mg_ ben gün veremem ben olsa idim bakanlıkta nasıl bir açıklama planı uygulardım düşünüp mülakat sonrası açıklama sırası hazıladım, 1 den sonra 2. sıradaki 12 n sonra açıklandı, 3. biz dediğim için ne zaman olur yine 2 hafta mı sürer kestirmek zor, bence hazırlık sırasında bizde sıranın olduğunu görüşüm mantıklı...yoksa hangi aşamadadır vs net bilgim( duyum yada içeriden bilgi alam) yok...