2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
güvenlik soruşturmasında ölçüt ne? mesela neye göre elenmiş 206 kişi
-
@mülkiamir bu kadar kişinin fetöcü olmasının imkanı yok.. ortada başka birşeyler dönüyor..
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir tamam ben bir sey demedim varsayalim kusura bakma
Hepimiz burda bir aileyiz en azından ben öyle görüyorum birlikte heyecanla bir bekleyişin içindeyiz. Herkes için hayırla neticelenir inşallah bu süreç birşey duyunca paylaşıyorum bilgiyi kendime saklamıyorum. Zaten bu bilgiler kulaktan kulağa geldiği için doğru da olmayabilir ama bir işarettir diye düşünüyorum.
-
@mülkiamir estagfurullah elbette aile gibi oluyoruz burada. Ben sadece olmasi gerekeni söyledim kendimce.
-
@mülkiamir güvenliğe takılan kişi sayısına dahi ulaşabilene iki kelam ne zaman açıklanacak yada şuan hangi aşamada sorsaydınız keşke hocam? belki güzel bir bilgisi vardı. Bu veriye erişebildiğine göre ciddi kolu uzanıyor içeriye demek...
-
206 kişi belki yeterli görülmemiştir. Sonuçta kulaktan kulağa yayılan şeyler bunlar
-
söylenen 206 sayısı doğruysa ve biz de o 206 kişinin içinde değilsek matematiksel olarak %50 kaymakam olma ihtimalimiz var.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir güvenliğe takılan kişi sayısına dahi ulaşabilene iki kelam ne zaman açıklanacak yada şuan hangi aşamada sorsaydınız keşke hocam? belki güzel bir bilgisi vardı. Bu veriye erişebildiğine göre ciddi kolu uzanıyor içeriye demek...
Ben direk konuşmadım bilgiyi alanla dediğim gibi kulaktan kulağa gelen bilgiler bunlar direk kendimizin öğrenecek gücü olsa sabahtan akşama forumda takılmayız zaten
-
Aynen kalan kişiler için şans %50'ye çıktı ama yarısı içinde yüzde 0 a indi Şanslı yüzde 50deyizdir inşallah
-
@mülkiamir dedikodu misali değilse veri hocam (sayısı ve doğruluğu netse)
-
Arkadaşlar yine bir yanlış anlamadır gidiyor. Bakanlık yıllardan beri uyguladığı teamülü işletmiştir. Önce sayısı yarıya indirme sonra da nihai listeye ulaşma meselesidir bu. Güvenlikten dolayı takılma diye bir şey bunun içinde az bir orana isabet eder. Sonuçta 300 kişi öyle ya da böyle elenecek.
-
@mehmed-kemal aynen buna benzer bir uygulama, kulaktan kulağa geçerken farklılık arz etmiştir, çok büyük olasılıkla budur. (neden elendi en mantıklı gelen cümle güvenlik, kulaktan kulağa geçerken...vs)
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mehmed-kemal aynen buna benzer bir uygulama, kulaktan kulağa geçerken farklılık arz etmiştir, çok büyük olasılıkla budur. (neden elendi en mantıklı gelen cümle güvenlik, kulaktan kulağa geçerken...vs)
Aynen belki güvenlikten elenmedi başka birşeyden elendi. Sonuç olarak adayların yarısı liste dışı.
-
@mülkiamir maalesef ki hocam 307 kişi liste dışı kalacak:( hayırlısı ile sonuçlanır inşlllah...
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar yine bir yanlış anlamadır gidiyor. Bakanlık yıllardan beri uyguladığı teamülü işletmiştir. Önce sayısı yarıya indirme sonra da nihai listeye ulaşma meselesidir bu. Güvenlikten dolayı takılma diye bir şey bunun içinde az bir orana isabet eder. Sonuçta 300 kişi öyle ya da böyle elenecek.
Benim ilk mülakatım süreci sizler daha iyi biliyorsunuz nihai liste hangi aşamalardan geçip nasıl oluşuyor. Bundan sonra jurinin listesimi devreye giriyor?
-
@mülkiamir ben de size bunu soylemek istedim yani guvenlik nedeni degildir sadece. Kurum tarafindan belli bir sayiya indirgenmistir cesitli sebeplerden.
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir ben de size bunu soylemek istedim yani guvenlik nedeni degildir sadece. Kurum tarafindan belli bir sayiya indirgenmistir cesitli sebeplerden.
Dediğim gibi duyduğumu paylaştım benim ilk mülakatım hoşgörün ️
-
206 yı bilen ne zaman açıklanır hayli hayli bilir.Öyle bi rakam söyleyin ki ilk önce kendiniz inanın.
-
@ilmer, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
206 yı bilen ne zaman açıklanır hayli hayli bilir.Öyle bi rakam söyleyin ki ilk önce kendiniz inanın.
Sana kaç lazım kardeş
-
@mülkiamir bana 407 kişi de kazansın lazım mümkün müdür :):):)