2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adaykaymakam 15 dk önce yeni üyelık açmışsın , ilk mesajın da bu .
-
@oflu61 yeni üye olduğumu belirtmiştim, neden tekrar ettiniz anlayamadım hocam?
-
bilemiyorum ... yarın açıklanacak ise ortalık bu kadar sessiz olmazdı diye düşünüyorum .
Bekleyelim görelim -
Yarın açıklanmaması için hiçbir neden yok. Güvenlik soruşturması için geçmesi gereken ortalama süreyi de çoktan geçtik. İnşallah yarın o gündür.
-
Yarın olacağı aksi durumda ise önümüzdeki hafta olacağını öğrendim arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Şahsım adına söylemem gerekirse beklemekten yoruldum...
-
O zaman forum şenlensin biraz
-
@can-mavi senin bi duyumun var mi
-
@kaya06 yok dostum sadece geçen hafta @justice75 arkadaşımızla telefonda konuştum , gerçi o da geçen hafta yazdı ama ben yine de hatırlatalım , geçen hafta "bu cuma yüzde 80 ihtimalle , eğer aciklanmazsa haftaya kesin" diye duyumunu paylaşmıştı , kendisi ile bugün de telefonda görüştüm duyumu şuan için haala aynı , bakalım bekleyip göreceğiz
-
Arkadaşın yarına dair duyumu bende de var fakat artık inanamadığım için yazmak istememiştim. İnşallah doğrudur, kaynak bakanlıkta ki yüksek makamlardan birisi
-
Şenlendi burası bakiyorum da. Yine cuma hayali gibi ama yine de heyecanli
-
Yarın dünya gümrük günü ve böyle bir günde gümrüğe veda etmek istiyorum
-
@adaykaymakam yarın sonuç gelmezse seni topa tutarlar şimdiden söyleyeyim
-
Bu iş yarın bitecek mi hayırlısıyla ? Sorusunun cevabını forumda bize söyleyebilecek tek bir adam var , hemfikir miyiz ? ️
-
sevgili kardeşlerim.
üyeliğim eski. yani bu sizin icin belli ki muteber bir şey.
benim de paylasmaktan imtina ettigim duyumum 1 haftaya kadar bu işin bitecegi yönünde. yani duyumlar birbirini doğruladigi icin paylaştım. Hoşça kaliniz. -
@serdaristanbullu eğer yarın gece açıklanacaksa o kişı şuan değil yarın öğrenebilir
-
@hayati-kişisi dostum bunu ne zaman duydun , bugün mu ?
-
@serdaristanbullu ben daha bugün sordum, hareketlilik başladı martı bulmaz dedi ama ne zaman açıklanacağını da şuan için kestirmek zor gibi yazmış.
-
@can-mavi
evet abi. pes etmiş bir caycida dertli dertli çay icerken diyelim -
@tulinckk merak etmeyiniz, yarın liste dolaşmaya başlarsa arkadaşımız bilgi verebilir...
-
@hayati-kişisi hadi hayırlısı o zaman senin ve @adaykaymakam arkadaşın yazdığı doğrultuda yarını bekleyeceğiz , eğer olmazsa çarşamba yi bekleriz ...