2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@tulinckk yani nasıl yazsam bilmiyorum, tabi ki güvenlik devam ediyor da olabilir bitmiş de, ben duyum vs merkezli yazmadığım için sıralamama göre biz için çalışmalar, açıklama için BAŞLAMA noktasına geldiğini, yada bu aralar başlayacak noktasına geldiğini tahmin ediyorum. 2. sırada koyduğum gibi 12 gün sonra mı olur daha kısa veye daha uzun mu fikir beyanım mantıklı olmaz. ama bakanlıkta kımıldama olduğu yada şu aralar olacağına işaret ediyorum (tamamen tahmini hesaplama) hayırlı olur inşllah...
-
Yanlış bakmadıysam geçen sene POMEM 11 mayısta açıklanmış bizimki de 26 mayısta açıklanmıştı yani tam 2 hafta sonrasında açıklanmış sıralama yine bu şekilde olursa biz de öyle bekleyebiliriz belki
-
@refik-soydam hadiinşallab dediğiniz gibi olur beklemekten vazgeçmiştim şimdi vazgeçmekten vazgeçtim ben hala bekliyorum
-
@yeysaü, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yanlış bakmadıysam geçen sene POMEM 11 mayısta açıklanmış bizimki de 26 mayısta açıklanmıştı yani tam 2 hafta sonrasında açıklanmış sıralama yine bu şekilde olursa biz de öyle bekleyebiliriz belki
@refik-soydam ın iş takvimine göre 2 hafta sonrası mantıklı o zaman 2 hafta sonrasına razıyım marta kalmasın da
-
@paretowilfredo
@can-mavi nin duyumunu bekleyelim olmazsa yoklarız bizde demişti ama haber gelmedi ordan da -
Bekçilerin sonuçları da henüz açıklanmamış diye duydum.
-
Bu arada arkadaşlar taze duyum güvenlik soruşturmalarına 206 kişi takılmış. Hakkımızda hayırlısı inşallah
-
@mülkiamir o zaman güvenlik soruşturmaları bitmiştir?
-
@mülkiamir bunu biliyor olmaniz gercekten cok tuhaf. Ilk olarak bu gizli olmali.ikincisi bilseniz de bunu paylasmamaniz gerekir. Üçüncüsü bu zaten komisyonca degerlendirilip belirlenecek bir durum eğer öyleyse sonuclarin da hazir olmasi gerekir
-
@turkmenoglu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir o zaman güvenlik soruşturmaları bitmiştir?
Bu bilgi onu gösteriyor.
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir bunu biliyor olmaniz gercekten cok tuhaf. Ilk olarak bu gizli olmali.ikincisi bilseniz de bunu paylasmamaniz gerekir. Üçüncüsü bu zaten komisyonca degerlendirilip belirlenecek bir durum eğer öyleyse sonuclarin da hazir olmasi gerekir
Daha önce de biri 200 kusür kişinin güvenliğe takıldığını yazmıştı demek ki çok gizli bir bilgi değil bu. Ayrıca o zaman neden böyle bir tepki vermediniz bu daha tuhaf bana göre ?!
-
@governer123, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bekçilerin sonuçları da henüz açıklanmamış diye duydum.
Karambar kamyoncular derneği sonuçları ne alemde acaba ? ️
-
@mülkiamir ayni tepkiyi vercektimki bi arkadasimiz uzun uzun yazip benzer seyler soylemisti
-
Bu arada bir duyumda bekçilerden sonra bizim sonuçların açıklanacağı ama çok güvenilir bir kaynak değil ben @paretowilfredo dan duyum bekliyorum
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmalarina sorusturmayi yapan kurum gorus yazmaz kisi ile ilgili bilgiler yazilir degerlendirmeyi bakanlik kendi yapar. Bakanlik kendi degerlendirmesi sonucu 206 kisiyi degerlendirme disi tutmustur o kisim ayri tabi.
-
@scotty anlatmak istedigim bu tarz seyler
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir ayni tepkiyi vercektimki bi arkadasimiz uzun uzun yazip benzer seyler soylemisti
Bu sayfanın amacının zaten duyumlar için değil mi ?
-
@mülkiamir bir öncekinde de 230 civarı kişi takılmış..onun için hiç şaşırmadım..yalnız bu kadar kişi neye göre güvenlik soruşturmasına takılıyor hayret birşey..
-
@mülkiamir tamam ben bir sey demedim varsayalim kusura bakma
-
@mehmetfatih, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir bir öncekinde de 230 civarı kişi takılmış..onun için hiç şaşırmadım..yalnız bu kadar kişi neye göre güvenlik soruşturmasına takılıyor hayret birşey..
Evet sayı bana da çok geldi baya didikliyorlar demek ki