2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@pala-babayi̇ği̇d kardeşim orda sadece konuşuldu ne kadar doğru bilmiyorum duyduğumu aktardım .
-
17 ocak ilk saatlerinden 20 ocak ilk saatlere kadar her açıklanacakmış gibi beklerim , eğer aciklanmazsa nasıl olsa haber açıklanınca biri haber verir moduna girerim F5 te bir yere kadar
-
@can-mavi pc den F5 koparasım var:)
-
Aynen dostum , sekmelerde arasında geçiş yapıp F5 liyorum
-
güvenlik sorustırmasında eve polıs gelmesı sart degıl eve polıs gelenler kazanacak algısı da doğru değil. Bilen biri olarak söyluyorum bunu
-
@can-mavi bir pc muhendisi bulup bunu belli sürede (3 4 dak da bir) f5leşin kodu yazdıracağim:)
-
@refik-soydam işte o zaman 3 4 dk geçmek bilmez
-
@captainblack kesinlikle dostum , öyle bir algı oluşması mülakata giren herkesi tedirgin eder zaten
-
- Sayfa bizim sayfamız olsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack kesinlikle dostum , öyle bir algı oluşması mülakata giren herkesi tedirgin eder zaten
üstad hakikaten öyle bir şey yok hani her konuda konusamaz ınsan ama bu konuda böyle bir şey yok . polısın geldıgını gelıp gıtmedıgını bılmeyen arkadaslarım kazandı. ayrıca guvenlık sorusturması senın komsunun ne dıyecegıne baglı degıl sayısını verıcem asamalı yapılıyor
-
@captainblack dostum biliyorum ben bi idari yargı mülakatımda aynı algıya kapıldım , hem mülakattan önce hem de sonra olmak üzere dosya il e geldi , dedim galiba bu sefer olacak ama hüsran
-
@captainblack dostum biliyorum ben bi idari yargı mülakatımda aynı algıya kapıldım , hem mülakattan önce hem de sonra olmak üzere dosya il e geldi , dedim galiba bu sefer olacak ama hüsran
Elbet birgün Hakk, hakedene hakkını verecektir.
-
@can-mavi kardesim inanki bu forumun sana ihtiyaci var.
-
Her mülakat döneminde kendime diyorum ki bu sefer süreci aklımdan çıkarıp yokmuş gibi davranacagim diye , ama 6. Defa ayni süreç:
- Uyan
- Forum
- Forum F5
- Forumdan gelen mesajları oku
- İşe git , bilgisayarda ebys den önce forumu aç
- Eve gel telefonda sürekli yenile
- Kapanış
-
@kaya06 Allah razı olsun dostum , sana ve bizim gibiler de ihtiyacı var , hatta en çok da gizliden gizliden başlığı takip eden pareto kardeşime var :))
-
@can-mavi emniyet bir kere ele dosyanı geçirdimi son damlasına kadar içeriğini doldurmak isteyecektir, he bu onların işleri tabiki saygı duymak gerekir.. iki de olur üçte, ben de olsam aynı işi 3 4 defa edeceğine bir defa da en derine kadar ederim (yasal sınır içinde) bundan dolayı da bazı kişiler için daha sonra edilmiyebiliyor,...
-
Kıymetli kardeşlerim. Güvenlik soruşturması meselesine çok takılmayın. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydınız yoksa, mecvut olarak devlet tarafından aranan bir kişi değilseniz ve de marjinal bir geçmişiniz yoksa ( sakin ve rahat geçmiş bir hayatınız varsa- toplumsal ilşkilerde deli değilseniz) TEMİZ siniz demektir. Kanuna uyulmak için bunun tespitini emniyet yapıyor. Burası tamam ise siz kenara çekilin referansınız uğraşşın. Sizle alakalı bir şey yok çünkü.
-
@refik-soydam aynen dostum , ben en ince ayrıntısına kadar arastirilmasindan yanayım zaten
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Elbet birgün Hakk, hakedene hakkını verecektir.
Bu sebeple hedefe giden yolda gönlümüzü değil gözümüzü karartmak lazım
-
Her mülakat döneminde kendime diyorum ki bu sefer süreci aklımdan çıkarıp yokmuş gibi davranacagim diye , ama 6. Defa ayni süreç:
- Uyan
- Forum
- Forum F5
- Forumdan gelen mesajları oku
- İşe git , bilgisayarda ebys den önce forumu aç
- Eve gel telefonda sürekli yenile
- Kapanış
Not 6 mülakatın hepsi kaymakamlık değil yanlış anlaşılmasın