2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaya06 19 unda
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması meselesi havuz liste ile birlikte oluşturulan 100 120 kişi içinde son teyit amaçlı olabilir. Biz geçen mülakatta sonuçları beklerken kazanan iki arkadaşımı açıklanmadan yaklaşık 10 gün önce ikinci kez soruşturma sürecine tabi tutmuşlardi. Beni ikinci kez soruşturmaya almadıklari için kendimi liste de sandım meğer kazananlar için yapılmış.
-
@ayran sorusturmada olup olmadığını nasil öğrendin
-
@enea Valilikten öğrenmiştim kardeşim. Arkadaşlar da küçük yerde yaşadığı için emniyetten bilgi almışlardı.
-
Siz kendiniz için soruşturmaya gelip gelinmediğini biliyor musunuz arkadaşlar?
-
Değerli arkadaşlar. Güvenlik soruşturmaları hakkında bitip bitmediği yönünde bilgi vermek bir yere kadar mümkün olsa da içeriği hakkında bilgi vermek olumlu-olumsuz noktasında bir şeyler söylemek söyleyen kişi adına suçtur. Nitekim bu sorumluluğu alan kişi söylediği kişiye de işin ciddiyetini tenbih etmiş olmalıdır. Artı ben eski bir güvenlik şube çalışanı olarak (şu an merkez uzmanıyım) sizlere şu bilgiyi vermek istiyorum. Güvelik soruşturması sonucunda emniyet hiçbir zaman olumlu olumsuz demez. Bu adam ve 1.derece akrabaları (bekar ise kardeşleri) şöyle şöyle der bırakır. Olumlu ya da olumsuz olmasına İçişleri Müsteşarı, Personel GM ve 1. Hukuk Müşavirinden oluşan komisyon karar vererek Bakan a sunar. Bakan da ister onaylar ister onaylamaz. Mesle böyle işler. Saygılar.
-
@ayran en doğru tespiti bu kardeşimiz yaptı, güv soruşturması devam ediyor biraz daha bekleyeceğiz .. Size daha önce %95 i bitti denen güv soruşturmasının doğruluk var tabiki ama bu soruşturma 1 defa yapılacak diye bir şey yok , hele ki bu zamanda. Durum netleşti.
-
@mehmed-kemal ağzina saglik kardesim
-
Bir de güvenlik soruşturmalarını tek ayaklı düşünmeyelim nihayetinde sadece egm gerçekleştirmiyor. Geçen mülakat sürecinde evime gelinmişti. Fakat bu süreçte eve gelinmedi ya da gelindi bilmiyoruz
-
@osaduman son 5 yıl içinde güvenlik soruşturması yapıldıysa yeniden yapılması çoğu zaman lüzum görülmez. Bazen yapılamayabilir.
-
@mehmed-kemal aynen dogrudur. Degerlendirmeyi kurumlar kendi yapar. Tecrube ile sabittir.
-
@mehmed-kemal bu bilgilerle bizi aydinlattin saolasin krdsm
-
@mehmed-kemal aynen bu bilgiyi ben de yazacaktım, bir defa oldu ise ikinciyi genelde etmiyorlar, bunun için özellikle ikinci defa girenler için yada daha fazla, yeniden inceleme edilmesi pek rastlanır durum değil, ek değişim (evlilik vs oldu ise orası eklenebilir)....
-
@enea hocam dediğiniz gibi duyduö ben de duyumumun net ve sağlam olmadığını belirttim öyle eli kolu uzun bir insan değilim ancak böyle duyduk ben de paylaşmak istedim bilmeden bir yanlış yapdıysam kimse kusura bakmasın
-
@inccmr yok hocam ne yanlisi saolasin bizimle paylastigin icin duyduklarını umarim en kisa zamanda aciklanirda bu belirsizlikte son bulur Allah hepimiz hakkında hayirlisini nasip etsin
-
@enea amin hocam inşallah hepimizi için bir an önce hayırla sonuçlanır
-
@enea, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
O zaman her iki duyumuda birlestirerek şöyle bir aciklama yapayim listeler hazirlandi ancak listede ki kisiler uzurinde son bir sorusturma yapiliyor
140 kişi soruşturmaya mı takılmış yani?
-
Bu sene konya,muğla ve trabzon damga vurmuş mülakat listesine . Geçen sene Yozgat öyleydi bu sene ne durumdayız tahmın edemiyorum.
@Mehmed-Kemal in yazdıkları çok değerli ilk defa kazanan arkadaşlar pek kestiremeyebilir ama bu sınavın kaybını yaşayanlar kendisinden bir pay bulacak süreçle ilgili kafalarnda eksik olan parcaları da tamamlayacaktır.
Geçen sene en değerli bilgileri cuma namazı ve Ankarada ki Trabzon günlerinde bakan bey e sorarak öğrenmiştik bu sene tutuk geçiyor , güvenlik sorusturmalarının devam ettiğine hiç ihtimal vermiyorum o iş çoktan bitmiştir.
-
Gecen gün ben mesaideyken evimize polisler gelmis diyen bi arkadas vardi. Kimdi hatirlamiyorum ama hayirli olsun o zaman
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bende mülakata gireceğim günden 1 gün önce EGM de randevu beklerken görüşeceğim kişinin koruması güvenlik soruşturmalarının tamamlandığını 260 kişinin olumlu sonuçlandığını söylemişti sohbet arasında .
pardon buna cevap verecektim. 140 kişi soruşturmaya mı takılmış yani?