2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mehmed-kemal bu konuları saniyorum ki forumda senden iyi bilebilecek biri yoktur dostum , böylesine karakutu bir konuda aydınlattın bizleri sağolasın
-
Refernasın önemini şuradan anlayalım. 2015 sınavında mülakattan elenen bir arkadaş elenme sebebini araştırınca 2012 yılında 15 Temmuz sonrası kapatılan bir eğitim kurumunda 6 ay kadar çalışması sebep gösterilmiş. Hatta bu arkadaş 15 Temmuz sonrası Gümrükteki görevinden açığa alındı ve 2 ay sonra görevine döndü (Sonuç olarak temiz) Geçen yıl ki sınavda da iyi bir sonuç elde ederek yazlıyı geçti. Kendisine KEFİL olacak bir İktidar partisi yöneticisini bulduğu için Kaymakamlık mülakatını geçti. Mesele bu kadar basit ve açık.
-
- Dönem Kaymakam aday adaylarına başlığın 106. Sayfası hayırlı olsun
-
@mehmed-kemal gümrükten birisinin kazanmasına sevindim bir gümrük personeli olarak
-
Bundan sonra yazmayalim kalsin 106. Sayfada.
-
@kaya06 totem
-
Arkadaşlar merhaba,
26 Ocak’ın olduğu haftada açıklanacağına dair bir duyumum var, ama kaynağın sağlam olup olmadığından emin değilim.Sadece duyumBir de Malatya yok mu ?
-
@cevatcobanli444 askerden sonra ilk defa aynı yolda yürüdüğüm bir 44 gördüm:) maşti arkasında geçen 146 günüm:) selamlar olsun benden hocam...
-
Selamlar bizden de güzel yurdun her köşesine.
Kazanan çol var diye bi duyum almıştım, inşallah bütün duyumlarım yanlıştır -
@cevatcobanli444
+1
Şu süreçte en çok sıkıldığım iki şey var biri her karşılaştığım insanın bilsin bilmesin senin sınav ne oldu? sorusu, diğeride refaransın (torpilin) var mı? Bunlara takılmayalım olsun yada olmasın 100 kaymakam alınacak bizde sadece tevekkül edip bekleyeceğiz kimse canını bunlarla sıkmamalı. -
408 kişinin arasındaki 5-10 tane vali çocuğu milletvekili yeğeni vs hariç, herkes referans noktasında bir yerlere başvurdu, haber verdi vs.
Sözkonusu saydığım “yüksek referanslılar” hariç,Kimsenin söylediği kişinin garantisi yok.
Herkesin kendinden(geçmişinden) korktuğu bir süreçteyiz.Acaba bir Fetöcüye selam verdim mi diye titreyen, kendinden emin olamayan insanlar...
Bu saatten sonrası hayırlısı tabi.
Temsil mesleği olduğu için hitabet, duruş, mezun olunan okul, memleket dağılımı, fiziki görünüş gibi özelliklerin üzerinde durulduğunu düşünüyoeum. -
@cevatcobanli444 yanlış anlama sana bir sitemim yok Malatyalı var mı diye sordun +1 onun içindi geriye kalan yorumumdan kasıt sen değildin.
-
@mehmed-kemal ben de eski bir polis memuru olarak eski(en son)görev yerimde ikamet etmekteyim. Benim soruşturma evrakımın geldiğini eski mesai arkadaşlarım telefonla bilgi vererek formda olan bilmedikleri iki soru sorup sorularda ev senin mi kira mı bir de baban ne iş yapıyor annen ne iş yapıyor bu kadar telefondan bilgi alıp formu doldurup gönderdiler o kadar takılmayın güvenlik soruşturmasına polislerin eve gelip gelmediklerine...
-
Ayın 17'sine girmekle beraber @can-mavi nin duyum aralığı 17-20 ocak heyecanı başlasın o zaman Bazı arkadaşlar ocak sonu duyumları alsada sayfa yenilemeye tam gaz devam
-
@mülkiamir yeni bir bekleyiş ...
-
Günaydınlar herkese. Umarım bu hafta sonuçları alırız. F5 ile uğraşmak istemeyen arkadaşlar için chrome'da bir eklenti mevcut. Google'a easy auto refresh yazıp çıkan eklentiyi indirin. Eklenti belirlediğiniz zaman aralığında sayfayı otomatik yeniliyor.
-
günaydın...bugün gündem epey yoğun, bakan beyin bizim işten daha mühim işleri var...allahın izni ile inşallah milletimiz için en hayırlı adımlar atılır... (bakan bey öncesi çalışmalar yapılır inşallah,)
-
Arkadaşlar sanırım telefonum dinleniyor bu durumla karşılaşan var mı aramızda ?
-
@herhangibiri daha önceki mülakatlarda (guy vs) sms ve iletişim kayıtları bazı kavramlar merkezli kontrol edilmiş, iletilmişti...ama dinlenme olayı kanunen de uygun değil, geçmiş veriler almak inceleme olur, ama hayatın akışında izlemek için adli karar gereklidir, bakanlık (yürütme) kendi iradesi ile izleyemez. (mit kısmı fikrim yok) bu kanıya nasıl vardınız hocam?
-
@refik-soydam merkezli kontrol derken neyi kastettiğinizi anlayamadım hocam kusura bakmayın.Daha önceden telefonumla konuşurken yankı yapmıyordu hocam yaklaşık 1 haftadır kiminle konuşursam konuşayım sesimi arkadan duyuyorum teknik bir arızada olabilir tabi bilemiyorum şu dönemde insan siz de takdir edersiniz ki her şeyden şüpheleniyor:)