2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bide tabi şu hagb mevzusu var oda kafamı karıştırıyor
-
@herhangibiri bazı kelimelerin kullanımı taranarak komisyonlara sunulmuş....sms ve konuşmalar...şahitliğim olduğu...böyle bir takip ediliş emniyetten kesinlikle olmaz ona emin olabilirsiniz...kalan kısım için bir şey diyemeyeceğim...
-
Bence bu kadar detaylara takılmaya gerek yok dinlenme takip vs. sakin sakin sonuçalrı beklemek en doğrusu:):)
-
@ilmer bugün mgk bakanlar kurulu var....açıklanması pek muhtemel değil gibi..
-
@refik-soydam anladım kardeşim sağol
-
arkadaşlar kazananlar için tekrardan güvenlik soruşturması yapılıyor dendiği için öyle bir algıya kapıldım. aslında biraz da üzüldüm çünkü bana ne mülakat öncesi ne mülakat sonrası hiçkimse gelmedi. umarım sizin dedikleriniz doğrudur.. benim bu konuda hiçbir bilgim yok.
-
@refik-soydam ben daha öncede söyledim inşallah bu hafta açıklanır ama şubat sonu yada mart gibi açıklanacağını düşünüyorum.Olağan halde sonuçların açıklanması bir haftayı bulmazken olağanüstü halde milli eğitim hariç diğer bakanlıklar 2 aydan evvel sonuçları açıklamıyor. vmy bir haftada açıklanıyordu 1.5 ayda açıklanacak neredeyse. Sgk denetmen yrd 2 haftada açıklanıyordu 3.5 ayı aşıyor geçen sene kaymakamlık 2.5 ayda açıklandı moral bozmak istemem bende sonucu dört gözle bekliyorum ama sgk denetmen yard. için 103 gün bekledim.Süreç gerçekten zor keşke 407 kişide kazansa Allah kim bu mesleği daha iyi yapacaksa ona nasip etsin diyorum.
-
@ilmer dediklerinde haklısın tabi ama geçen sene referandum vardı ve benim bu durumda yorumum da geçen sene 16 nisandan sonrayı dikkate alırsak 1 ay 10 gün gibi bir sürede açıklandı diyebiliriz. bu nedenle de ocak sonuna kadar gelecektir diye tahmin ediyorum halen
-
Martın başında başlatacaklar deniliyor bazı arkadaşlar duymus bunu, muvaffakat alınması net 2 ay sürüyor. O zaman ocakda acıklanmasını gerektiriyor. Kazananların yuzde 70 i devlet memuru sorusturmaları ne kadar uzayabılır daha.
-
bu hafta veya bidahaki hafta gelecektir diye düşünüyorum, benim umudum bugün ile 20 ocak ilk saatler arası ...
-
bi de 17 mart sınavı rivayeti var. bugün 17 ocak dolayısıyla arada 2 aylık süre olması için bugün ilan gelmesi gerekiyor. o da doğru deil sanırımı bu durumda.
-
@newplanet sınav ertelendi 1 ay gibi nisana kaydı duyduguma göre
-
@newplanet dostum arada 2 aylık süre olacak diye bir şey yok, hatırladığım kadarıyla 45 gün yeterli ... sınav 17 mart mı bilemem ama 100 kişilik bir alım var
-
hatta son 100 kişilik alım olacağını daha sonra ise bir müddet alım olmayacağını ve eski 50-60 kişilik alımlara dönüleceğini duydum
-
@can-mavi anladım hocam saol. işte bunlar hep belirsizlikten ve beklemekten.
-
@captainblack Hocam açıklanmasına yönelik son duyumun stabil mi
-
@kaim-makam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
BEnim son duyumum bi dahaki haftayi gecmeyecek
-
@captainblack Sağolasın hocam.
-
Diğer kurumların mülakat sonuçlarının açıklanmasının daha uzun sürmesi kişi sayının daha fazla olmasıyla ilgili olabilir mi peki?
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaim-makam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
BEnim son duyumum bi dahaki haftayi gecmeyecek
Geçmez inşallah