2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mehmed-kemal Eee hocam ne olmuş sonunda:):):)
-
@mehmed-kemal Abi böyle bir ucunda bırakmak yok meseleyi. Adeta bir dostoyevski bir ahmet ümit romanında hissettim kendimi. Mesele çok başkaydı, raskolnikov bunu yeni anlıyordu ...
-
@mehmed-kemal açıklanmadan 1 gün önce bakan komisyon üyelerini çağırmış. Sonra tek tek isim okumaya başlamış. Okurmuş var mı var geç, var mı yok niye yok efendim şöyle böyle derlemiş üyeler ama nafile şu alınacak dermiş birini çıkarırlar onu alırlarmış derken listenin yarısı değişmiş. Meğer bakan bey diğer baklanlardan ve parti üst yönetiminden gelen isimleri yazıp cebine koymuş. Liste yayınlanmadan 5-6 saat önce değişmiş ve hemen yayınlanmış.
-
hikayeler efsaneler bitmez bizim iş ne olacak acıklanma konusu nedir bazı arkadaslar hıc oralı degıl ancak seyirci ya bır el atın sorun sorusturun
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Şöyle bi 300 kişi de CHP genel merkezinden gitse bizim iş tamam olur
-
@captainblack aynen hocam çok haklısın
-
Kismette varsaa olur yoksaaaa hayirlisi deriz..
Sanki ilk defa elenicez
Korkmuyoruz -
Elenmek sıkıntı değil elendiğimizi bilmeye ihtiyacımız var , il göçe kaldı 37 gün 8 saat 42 dakika ..
-
Nasibinde varsa seni muhtar bile kaymakam yapar , nasibinde yoksa Bakan bile nafile .. Realite orta da ancak ALLAH KERİM.
-
Şu bir gerçek ki burası Türkiye her an her şey olabilir bu saatten sonra yapılacak tek şey sabırla tevekkül edip beklemek
-
Ağzıyla kuş tutsa da tüm dünyayı arkasına alsa da kimse kimsenin ezelde takdir olunmuş rızkına el uzatamaz.Bir kimse istemese de kendisine ezelde takdir olunan rızkına bir şekilde ulaşır.
-
@moonlight, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ağzıyla kuş tutsa da tüm dünyayı arkasına alsa da kimse kimsenin ezelde takdir olunmuş rızkına el uzatamaz.Bir kimse istemese de kendisine ezelde takdir olunan rızkına bir şekilde ulaşır.
-
2008 de kazanıp 2009 un temmuzunda mülakata girmiştim işim yoktu tek hedef kaymakamlık yapmıştım kazanamadım
Geçirdiğim hayalkırıklığını tarif edemem
İşsiz arkadaşlara tavsiyem iyi ys da kötü bir alternatif yapın yoksa üzülürsünüz nihayetinde 407 kişiyiz kazanacak 100 kişi -
Rabbim bir şeyi nasip ederse onda bir hayır,etmezse şayet bin hayır vardır.
Görelim Mevla'm neyler,o ne eylerse güzel eyler.. -
Rabbim kimini zengin edip onunla imtihan ediyor, kimine makam verip onunla imtihan ediyor. Ben de Kaymakam olup imtihan olmak istiyorum rabbim.
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack aynen hocam çok haklısın
ya bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama okey masasındaki yancı gibi ya kardesım hepımızı ılgılendıren konu ben sıkıla sıkıla soruyorum kendıme de saklamıyorum bılgıyı. gırısmd ebulunsak referanslara tanıdıklara sorsak ıkı kelıme ınsna lar bılıyor bazı seylerı sormazsan cevap alamıyorsun tabıkı doğal olarak rica ediyorum arkadaslardan tanıdıklarınıza sorun takıp ederler onlar bır yerı arar. böyle bekleyerek hepımız hasta oluruz beklemekten.
-
@captainblack ağzına sağlık
-
Bugünde mgk var bak kurulu var var Allah var gündem yoğun malesef
-
@mehmed-kemal bu dediğiniz 105 ve 104. Dönem mülakatlarında olsa bu döneme baz alırdım ancak hiçbir önemi yok bence bu hikayenin o dönemki bakanın dahi istifası istendi şimdi herşey bambaşka o isimlerinde nerelerden geldiği belliydi asıl sorum o dönem girenlerin ne kadarı açığa alındı ?
-
Bakanliktan bi arkadasla konusmamiz gecti
Ben: bakan bey bu aralar ankaradaymis bu ara herhangi bi gece liste gelir mi ne diyosun
o : Bakan ankaradaysa neden gece aciklansin ki
Ben : Eee hep gece aciklaniyo
O : bakan bey bakanlik isleriyle ancak o vakitte ilgileniyor gunduzleri sehir disinda oluyo ondan gece isi yapiyor aciklaniyor, aman milleti uyutmayalim diye dusuncek degil ya
Dedi..
cok mantikli geldi :)) ne zaman aciklanir duyum var mi demeyi bile unuttum
Yani bakan bey ankaradaysa geceyi bekleyelm gunduzde aciklanabilirmis