2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ilmer bu haftaya %80 haftaya %95 üstü ihtimal veriyorum ben de...okadar uzama olayı olmayacaktır...yeni çalişanlar da görevinde ise inşllh daha hızlı olma örneği olacaktır (bilişimciler)
-
Lisede okurken 9.sınıf olarak 4 sınıf vardı. En başarılısı A sırayla B - C - D olarak oluşturulmuştu. Ben B sınıfındaydım. Türkçe hocası kendini şartlamış vaziyette idareye karşı ben öğrencileri seviyesine göre değerlendiriyorum demek için A daki öğrencilerin sözlülerine 90-100 , B dekilere 80-90 en kötü sınıfa da 50-60 verirdi. En kötü sınıfta yazılıdan iyi alsan dahi sözlü düşük olmaya mahkumdu. Çünkü adamın psikolojisi odaklanmış haldeydi. Yani okul müdürü bu kötü sınıfın öğrencisine nasıl olur da yüksek verirsin der diye ayarlamayı ona göre yapardı. Şimdi kurumlarda böyle. Aslında her şey çoktan belli. Ya da 3- 5 günlük mesele. Ama yarın biri çıkar da sen 100 kaymakamı nasıl oldu da 5 günde belirledin der diye herkes bekletiyor. En uzun süre bekleten kurum en iyi araştıran kurum oluyor. Tabi yersen.
-
@refik-soydam inşallah hocam
-
Maşallah herkesin puanı 80 üstü 90 100 arası puanlar havada uçuşacak, komidyomun fazla zorlamaması da bundan olabilir 80 üstü verebilmek için olabilir.....
-
@refik-soydam benim bildiğim mülakatlarda 70altı verilerek direk liste dışı bırakılıyorsun, en az 70 alırsak listedeyiz yoksa geçmiş olsun
-
@tulinckk evet öyle hocam geçenler için söyledim....ama dediğim rakamlar havada kapanlar dışındakiler biraz zor nihai listede yer bulabilir...(70 üstünde kalanlar için)
-
@yeysaü inşallah erken açıklanır hocam
-
yeni duyumcuları bekliyoruz herkes bırılerıne sorsa 400 duyum eder
-
@captainblack 1 duyum olsun sağlam olsun hocam. Çok bilgi kirliliği var..
-
MHP genel merkezinden 5 tane isim gitmiş o arkadaşlar kimse hayırlı olsun....
-
Nereden alıyorsunuz bu bilgileri böyle ?
-
@selmanersoy genel merkezden:)
-
@mehmetfatih onlardan bir tanesi sizmisiniz..
-
@mg_ yok hocam ....zaten 8aralıkta göndermişler..milletvekillerinki ayrı bu 5 kişi doğrudan genel merkez adına gitmiş
-
Şöyle bi 300 kişi de CHP genel merkezinden gitse bizim iş tamam olur
-
407 kişiden istisnası var elbette ama herkesin irili ufaklı referansı var ama bu dönemde referans demek kefil demek , herkes herkese referans olur ama kefil olmak başka, milletvekili 10 kişilik isim gönderir 1-2 kişi için BUNU İSTİYORUM ibaresi koyar , diğerlerinin gönderilmesinin esası gönül kırmamak içindir , “BİZ YAPTIK” demek içindir , o yüzden sonu sürprizli sonuca hazır olmak lazım .. Birinin sana kefil olduğunu düşünüyorsan hayırlı olsun diyelim ,, ayrıca herkesin %25 şansı yoktur , kendisine kefil olunanın %70 , referans olunanın %28 , hiç kimsesi olmayanın %2 şansı vardır .. 1/4 diye düşünmek hele ki şu dönemde pek mümkün değil.
-
Anı çok olunca anlatacak şeyde çıkıyor. Kafanızı ağrıtıyorsam affedin. 2012 Mülaktında arkadaşımın teyzesinin eşi komisyonda idi. Arkadaş mülakat öncesi o kadar rahattı ki görmeniz gerekir. Mülakatta eniştesine güvendiği için pek çalışmadı. Mülakata girmezden 3 gün önce eniştesi arayıp ilindeki siyasilerle iletişime geçmesini istedi. Tam 6 MV ,1 İl Belediye Bşk., 1 Eski Bak. ve Başka Bakanlıktaki bir müsteşarı bulup referans aldı. Sonuçlar 12 günde açıklandı. 11. gün eniştesiyle telefonda görüştüğünde eniştesi ona keyfini çıkar yarın açıklıyoruz hayırlı olsun diyor. Arkadaş sevincinden bizi o akşam yemeğe götürdü. İşin ilginç yanı mülakata ben de girmiştim ve içten içe çok fena hissediyordum. Neyse ertesi gün sonuçlar açıklandı ve arkadaşın ismi listede YOK. Eniştesi olan kişi Genel Müdür telefonlara çıkmadı 1 hafta. Sonra o çok gizli konuşmayı gidip makamında yaptılar. Meğer ki mesele çok başkaymış.
-
Kim kime referans olmuş konusmak yerine su subeyi arayip bilgi almaya calissak daha mantikli olur bence her üye arasa bir bilgileri varsa mutlaka soylerler diye düşünuyorum
-
@mehmetfatih isimler kimlermis onlari da ögrenebildin mi veya nereli oldugunu dostum.
-
@mehmed-kemal Hocam en heyecanlı yerinde bıraktın. Mesele neymiş