2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@john-rawls sağolun çok teşekkür ettim
-
@conmaynard ben tüm formu ctrl+a yapıp üst taraftan yazı boyutunu bir tık küçülttüm . Güzel oldu .
Form tek sayfaya sıgdı . Hatta bence formun yazı boyutuda o olmalıydı . -
@conmaynard ben daktilo kısmını çıkardım başka işte kabul etmişlerdi kardeş sayısı senin de fazla o zaman kardeşim
-
Biz 11 kardeşiz:) Geçen sefer güvenlik formunu 3 sayfa şeklinde şubeye teslim ettim. Belgeleri alan kişi arkamdan seslendi: beyfendi bi yanlışlık olmalı dedi. Sonra döndüm 11 kardeşiz dedim. Maşallah diyip diğer arkadaşından zımba istedi:)))) Cümleten hayırlı geceler. Hakkımızda hayırlısı...
-
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacaktı ben sağlık beyanı ile adli sicil kaydını kendi el yazımla doldurdum bazı arkadaşlar bilgisayardan doldurmuş kafama takıldı evrakları da gönderdim sizce bir sorun olur mu şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba ben de bugün belgelerimi bakanlığa teslim ettim. Güvenlik soruşturması formu iki sayfa oldu sorun değil dediler. Onay kısmını boş bıraktım ona da sorun değil dediler.
Fotoğrafları uhu ile yapıştırmıştım.
Özgeçmişi el yazısı ile doldurdum.
Diğer belgeleri çıktı alıp üstlerini el yazısı ile doldurdum. (güvenlik soruşturması belgesi hariç o bilgisayarda dolacak)
Nüfus cüzdanı sadece fotokopisi yeterli. Askerlik belgesini e devletten alıp verdim.
Fotoğrafı mail attım, eğer mail ulaşmaz ise telefonla arayıp fotoğrafın ulaşamadığını bize bildireceklerini söylediler.
Size sormak istediğim bir soru var:
Sıralamam çok aşağılarda, listeye giremeyen arkadaşlar itiraz edecekler, itiraz sonucunda birilerinin puanı yükselirse benim liste dışında kalma durumum var. Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor, ösym ye sordum liste değişirse sınavdan sonra ki 10 gün içinde itiraz etmek gerektiğinden ve itiraz süresi büyük ihtimal ile dolacağından itiraz edemeyeceğimi söylediler. Bu durumda eğer liste dışında kalırsam mağdur oldum diye dava mı açmam gerekiyor, dava açarsam bu davadan bir sonuç çıkar mı bilgisi olan var mı acaba? -
@hozan bir sorun olmayacaktır. Bu tür belgelerde aksi belirtilmediği durumlarda ikisi de kabul edilir.
-
@burcuburcu malum kişi elemeye yer arıyorlar ben de şüphelendim çok teşekkür ederim sayın kaymakam vekilim.
-
@oflu61 bende tekrar düzenleyip öyle yapayım hocam.Birde nüfus suretini doldurdunuz mu hocam yoksa boş mu bırakıp yolladınız,kimlik kartım yeni nesil kartlarsan olduğu için bir türlü larat veremiyorum boş mu yollsam doldurup mu yollasam diye.
-
@makif34 evet hocam kardeş sayısı ve adres kısmı sayfa atlamaya sebep oldu:)
-
Adliyeden sicil kaydı cikartirdim ama sıkıntı olmaz herhalde
-
@conmaynard en küçükleri olup herkeste 18 yaşından büyük olunca hayırlı mülakatlar olsun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tüm kazananlara
-
@neomonetarist Sen ne güzel bir zat'sın böyle üstadım Allah razı olsun dikkate alıp cevap verdiğin için.
Kaymakamlık kampı var ahmet nohutçunun yeterli mi bilmiyorum kanunnameye göre ..
Peki açık uçlu soru için mülki amirden başka önereceğin bi yayın kitap var mı sınava en yakın soru bandı olarak gösterilen ?
İnşallah sizlerde arzunuzda muaffak olursunuz -
@governer123 dostum peki özgeçmişi dğrudan çıktı alıp mı doldurdun, yani demek istediğim o yazılan kırmızı yan başlıklar duruyor muydu hazırladığın kağıtta, yoksa o yan başlıkların olmadığı farklı bir a4 mü kullandın
-
@conmaynard nufus sureti kısmını doldurdum ama onun hemen altındaki onaylayanın imzas, mührü gibi kısımlara dokunmadım . Boş bıraktım . oyle yolladım
-
Arkadaşlar takım elbise ve ayakkabı konusunda nasıl bir tercih yapılmalı? Bakanlığın bir teamülü var deniliyor koyu lacivert takım, bordo kravat diye. Bilgisi olan var mı?
-
@ncemil hocam sadece içişleri bakanlığının değil bir çok bakanlığın teamülü böyledir, ama takım elbisede farklı renkleri tercih eden adayların elendiğine dair kesin bir kanıt bugüne kadar bulunamadı :))
-
@can-mavi doğrudan çıktı aldım özgeçmişi, üzerinde o kırmızı yazılar duruyordu ben onların yanını ve altını doldurdum.
-
@governer123 eyvallah kardeşim
-
Benim sorum hakkında bilgisi olan var mı acaba dostlar? İtirazlar sonucu liste dışı kalırsam ne yapmam gerekiyor. Allah muhafaza itirazlar sonucu liste dışı kalırsam, itiraz süreleri bitmiş olacağından ösym ye itiraz da edemeyeceğim. Dava mı açmam gerekiyor, daha önce bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı acaba