2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu kadar uzun süre bekliyoruz o an geldiğinde heyecandan nasıl bakacağız bilmiyorum. Saniyeler sonra ya büyük mutluluk ya da hayal kırıklığı kalacak geriye.
-
Bence bu anin tadinı cikarin. Üzülerek söyluyorum ki aranizdan birileri aciklaninca bir bosluga dusecek ve umut ve hayallerini kaybetmis olacak.
O yüzden kendinize bir fincan kahve yapin ve bu anin tadini cikarin. Cunku suan Kaymakam Aday adayisiniz ama kaybedince... -
@daywalkers Er yada gec bu duruma dusulecek, ne kadar erken aciklanirsa o kadar erken onumuze bakariz.
Bu hafta haftaya vs. derken aciklanmasina az kaldi. -
@mulkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@daywalkers Er yada gec bu duruma dusulecek, ne kadar erken aciklanirsa o kadar erken onumuze bakariz.
Bu hafta haftaya vs. derken aciklanmasina az kaldi.Her hafta açıklanacak heyecanıyla zaman hızlı geçti en azından
-
@mülkiamir Heyecanda lazim bizi diri tutuyor. Ama kendi heyecanimizi kendimiz yaratiyoruz. Sinerji harika:)
-
Beklerken ders çalışılamıyor.
-
Cuma açıklanma ihtimali çok yüksek.
-
Sonra Metin Işık gibi “ bu cuma da gelmedin yaaar” demeyelim
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sonra Metin Işık gibi “ bu cuma da gelmedin yaaar” demeyelim
-
Aliexpresten bi sonuç siparis etmiştik
-
Bu saatte siteye neden girilemez ki
-
hayırdı acemi biri mi dokundu bakanlıkta bu siteye:)
-
@refik-soydam ben de anlamadım :)) sen girebiliyor musun dostum
-
@can-mavi ben de merak ettim elektrik kesintisi vs oldu bakanlıkta aceba
-
girilmiyor hocam mana da veremdim.....
-
Siteye giren kadar uyku tutmaz ki
-
İyi nöbettesiniz dostlar. Konu sır oldu kaldı malesef, bir iki kişiye ben de sormaya kalktım ama kimsenin net bir bilgisi yok malesef. Gene öğrenmeye çalışıyorum ama beyhude geçiyor hafta. Allah gönlünüze göre versin dostlar. İnşallah emeğinizin karşılığını aldığınız günü görmek dileği ile. Geceniz güzel, gününüz aydın olsun.
-
@paretowilfredo aynen öyle ulaşan vs yok komplo teorisi üretiyoruz sadece:) bir de siteye giremiyoruz nedense:)
-
@paretowilfredo inşallah dostum , hergün farklı bir umut
-
@refik-soydam Biri düzenleme sayfasının başında uyuyakalmış olabilir belki. Santralden bilişimcilerin olduğu birimi bi arayın uyandırın