2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam güzel kurgu neden olmasın
-
@karakalpaklı bakan beyin paylaştığı resim karesinde masada dosya göremedim... her hafta normal konulan not kağıtları var sadece...
-
@refik-soydam Hocam grup konuşması sırasında gördüm fakat bizimle alaka olduğunu düşündüğümden değil. Duyum olmayınca böyle ufak şeyleri kendimize yoruyoruz.
-
@karakalpaklı pardon konuşma anında ucu görünen bir kırmızı var tekrarını izleyince gördüm...bence de gereksiz...
-
Cuma geceye kadar beklemekte fayda var
-
Bakan bey aile bakanına 2-3 hafta önceki grup toplantısında kaybettiği koltuğunu sormuştur
-
@makif34 ikisi de o koltuğa oturmadı:) kaybedenler kulubu gibi daha arkada idiler...:)
-
bakan bey grup toplantısından sonra yine medyadan kayboldu bakanlıktadır herhalde
-
@yeysaü benim merak ettiğim bakan bey reisle bir araya geldi mi:) hep kayboluyor bu aralar:)
-
Mesai bitiyor. Ateş olsaydı dumanı uğrardı herhalde buralara
-
@osaduman yeni duyuru var içişleri sitesinde aman benim gibi heyecan yapmayın siteye girdiğinizde
-
@bfroki, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@osaduman yeni duyuru var içişleri sitesinde aman benim gibi heyecan yapmayın siteye girdiğinizde
Hocam ben de girdim ümitsiz bir şekilde yeni bir şey görünce bir titreme geldi
-
-
@fc-real-gdp yürek dayanmaz oldu artık
-
Ne durumdayız şimdi duyumlar yine mi patladı?
-
@taromisaki9 Çarşamba veya Cuma dediler en son hocam henüz patlamadı
-
Aradaki Perşembe'yi es geçme nedeni de duyumun ciddiyetini belirtiyor sanırım , bir de hatırlar mısınız , Ocak'ta açıklanmazsa Mart'a kalır duyumu vardı.
-
@yeysaü duyumlar sağlam mı şimdi hocam ? Benim duyum en geç Çarşambaydı.olmayacak belli ki
-
yarın açıklanacak olsa bi hareketlılık olurdu, bi yerden bi haber gelırdı yine ...
demekki çarşambayı da unutmamız gerek -
@taromisaki9 bilmem ki hocam ben yazılanları söylüyorum bende bir duyum yok