2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@KaymakamAdaylıgı uyuyalim mi hocam
-
Arkadaşlar ben pazartesi açıklanmazsa yazmam demiştim daha yüzde bi milyon gerçekleşmedi verdiğim sözü tutacağım. Sonuçların hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu mesleği sizlerle birlikte icra etmek nasip olur. Şimdiden hakkınızı helal edin çok değerli kaymakam adayları. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yarın büyük süprizlere gebe hepimiz için. Kendinize dikkat edin. Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla
-
@KaymakamAdaylıgı yatın demediği her saniye heyecanlanıyorum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hem bu gece açıklanacak olsa bu saatte çoktan kaymakam adaylığının haberi olurdu o da yazardı
Adam haklı arkadaşlar ..
-
Hadi bana müsade
-
Bugünü de bitirdik, son çıkan ışıkları kapatsın beyler:)
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar ben pazartesi açıklanmazsa yazmam demiştim daha yüzde bi milyon gerçekleşmedi verdiğim sözü tutacağım. Sonuçların hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu mesleği sizlerle birlikte icra etmek nasip olur. Şimdiden hakkınızı helal edin çok değerli kaymakam adayları. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yarın büyük süprizlere gebe hepimiz için. Kendinize dikkat edin. Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla
Dostum hayırdır ne bir daha yazmaması, internet mi gitti ... Eğer ki duyumu patlayan bir daha yazmayacak olsa forumda sadece kaymakam adaylığı sorar ve sonra kendi cevaplardı...hepimiz patlamadk mi ?? Maalesef bu süreç böyle , sakın bir yere gideyim deme , 20 aralık gecesi forumu yazan yazmaya takip eden herkes ile birlikte başladık bu bekleyişe olumlu veya olumsuz ne şekilde açıklanırsa açıklansın farketmez bu başlıga noktayı da hep beraber koyacağız , hem ayrıca duyumun patladı diye kendini suçlamayı bırak , aynı olay benim başıma geleli 30 günü geçti yarın yeni bir bekleyiş bizim için , sen de dahil ...
-
Şu şarkıyı açıp da dinleyeceğimi hiç düşünmezdim https:// youtu. be /uDyrWfB9MBw
-
@selmanersoy hocam sen duyduğunu geldin bizimle paylaştın bu işte kimse saatine kadar bilemez elbette @can-mavi nin de dediği gibi açıklanacak ve kepenkleri hep beraber kapatacağız. Gitme sen de bir yere.
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
You will never walk alone ️
Hocam , sen kimseye mahçup olmadın bilakis amme hizmeti yaptın teşekkürler , saol varol , yeni duyumlarınla hizmetlerinin devamını bekliyoruz , devlette devamlılık esas ve Sen de devlet adamı adayısın ona göre -
Vay be sonuc aciklaninca ya "devlet baba" olacaksiniz ya da bizim gibi vatandas o ince cizgide beklemek zor olsa gerek. Allah sabir versin dostlar. Kazanirsaniz Seyh Edebali'nin Osman Bey'e öğüdünü size söylüyormuş gibi okumanizi her birinizden rica ediyorum. Allah yardimciniz olsun...
-
@magduriibfli “devlet baba” yerine “devletin milletin kölesi” olabileceklere öğüt gerekmez, gerisine şeyhin pirin dediği değil hadis olsa yaramaz:)
-
Şu saatte neden hala hem siteyi hem forumu kontrol ediyorum yahu?
-
@karakalpaklı cevabını bulursan yaz da benim Dr cevapsız kalan soruma ışık tutmuş ol
-
Biz buna umut diyoruz İyi geceler dostlar Allah rahatlık versin
-
Bu hafta bitiyor olduğunu ogrenmek bile haftalar sonra yaşanılan en büyük mutluluk. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun insallah arkadaşlar.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@karakalpaklı cevabını bulursan yaz da benim Dr cevapsız kalan soruma ışık tutmuş ol
-
@kaymakamadaylıgı bence cevap da bir üstteki ileti ile geldi tek kelime "yatın"
-
Yeni bir günü daha besmeleyle açıyoruz arkadaşlar..
-
@yeysaü ınsallah :))