2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Şimdi görünmüyor o duyuru 5 dklık mı koydular, bakanlıkta bozdu:)
-
@althusser 5 dk da gördün gördün görmedin geçmiş olsun
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sitede yeni duyuru var heyecan yapmayalım
Yanlış heyecanlarla kalpten gidip gidip geliyorum sonumuz hayır olsun inşallah
-
@conii aman kardeşim , zaiyat vermeden şu süreci bitirelim
-
@timuçin olacak gibi değil kardeşim kaç oldu yanlış alarm veriyorlar hep
-
@conii kardeşim takip ediliyorsun sanırım uyarın dikkate alındı harfleri küçülmüşler.
-
@KaymakamAdaylıgı yat demedi bu gece
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii kardeşim takip ediliyorsun sanırım uyarın dikkate alındı harfleri küçülmüşler.
@Althusser yanlış kişiye cevap vermişim
-
@mülkiamir ınsallah kardeşim
-
@osaduman amin kardesim ınsallah
-
Şubeyi aradım meşgul çaldı.
-
Biraz tebessüm
Adaylar bu çileden kurtulsun, artık sonuçlar açıklansın dedim.Bütün hayatımda ofsayt dediler; bir işe yaramaz, sümsük dediler, bizi kandırıyor trolcü dediler, varsın yine desinler dedim. hayatımda bir defacık mülakata kaldım, onu da kaybedeyim dedim, hayatımda bir kerecik bir şey kazanacak oldum onu da kaybedeyim dedim ama tek, adayın stresi son bulsun yoluna baksın yeterki açıklansın dedim. fena mı oldu? sizler, hepiniz...hepiniz, hepiniz hakem olun abiler... yaa bu maç bee.. tıpkı bir maç. ama böyle hayat sahasında oynanıyor. oyuncuları bizleriz. topumuz da yazılı puanlar, mülakat puanları. ben, ben kaymakam aday adayı ofsayt aday. söyleyin be... Allah rızası için söyleyin. gene mi atamadım golü ha? bu da mı gol değil be? gol mü? -
Dostlar umarım süreç en kısa zamanda neticelenir ve forum sayfamızda yer alan dostlarımızın güzel haberlerini alırız. Bu sayfada takip ettiğimiz kadarıyla insana insan olduğunu için değer veren ve sadece insana yardım elini uzatmak için can atan bu mesleği hakkıyla ifa edecek çok değerli kişiler var. Sizler bu anlayışta olduğunuz sürece ülkemizin emin ellerde olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.
-
@ilmer, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Biraz tebessüm
Adaylar bu çileden kurtulsun, artık sonuçlar açıklansın dedim.Bütün hayatımda ofsayt dediler; bir işe yaramaz, sümsük dediler, bizi kandırıyor trolcü dediler, varsın yine desinler dedim. hayatımda bir defacık mülakata kaldım, onu da kaybedeyim dedim, hayatımda bir kerecik bir şey kazanacak oldum onu da kaybedeyim dedim ama tek, adayın stresi son bulsun yoluna baksın yeterki açıklansın dedim. fena mı oldu? sizler, hepiniz...hepiniz, hepiniz hakem olun abiler... yaa bu maç bee.. tıpkı bir maç. ama böyle hayat sahasında oynanıyor. oyuncuları bizleriz. topumuz da yazılı puanlar, mülakat puanları. ben, ben kaymakam aday adayı ofsayt aday. söyleyin be... Allah rızası için söyleyin. gene mi atamadım golü ha? bu da mı gol değil be? gol mü?GOL
-
@ilmer kardeşim inşallah bu defa röveşatayla müthiş bir vuruş yaparsın ve bu vuruşun ihtişamıyla ofsayta düşsen bile yan hakem bayrağı kaldıramaz
-
@timuçin hep beraber inşallah kardeşim:)
-
İlk günden karavana
-
@katipcelebi1234 oooo şube meşgul
-
Aynı anda arayan olmuştur , ben arıyorum çalıyor açan da yok
-
Hem bu gece açıklanacak olsa bu saatte çoktan kaymakam adaylığının haberi olurdu o da yazardı