2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Olurda kazanırsak uyum kursunda nicklerimizle tanışalım.
Merhaba ben conmaynard -
@conmaynard iyi fikir :)))
-
@conmaynard ben nedense kazananların çoğunluğunun hiç yazmamış olacağını düşünüyorum hocam , Genelde öyle oluyor gibi.
-
55 gündür neyi bekliyorlar arkadaşlar bilen var mi?sanki liyakat aranıyor veya liyakatin gozetildigini düsunen var mi?
-
@serdaristanbullu çoğunluk kazandığını gizleyecektir.Daha önceki senelerde hep böyle olmuş.
-
@KaymakamAdaylıgı bugun icin haber var mi hocam
-
Bu gece için bir şey yok heralde ??
-
Bu gece için bir şey yok heralde ??
-
Farklı farklı 5 adet mulakatın listesinde ismimi aradim aradim bulamadım , eğer ki hakediyorsam ınsallah Allah 6. Mülakat listesinde ismimi görmeyi nasip eder
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Farklı farklı 5 adet mulakatın listesinde ismimi aradim aradim bulamadım , eğer ki hakediyorsam ınsallah Allah 6. Mülakat listesinde ismimi görmeyi nasip eder
Bu forumda hep başkalari için dua ettim , baktım en az 60-70 kişiye dua etmişim bir kez de kendim için dua edeyim forumun bir kenarında dedim :))
-
ismimi aradım diye yazınca içim cız etti açıklandı sandım inşallah ismin listede olur dostum. Bu süreç içinde buradaki katkılarına müteşekkirim. İnşallah o büyük sevinci yaşayacaksın
-
@can-mavi bende 5 mülakattan elendim,umarım 6da olur.galatasaraylıyım 6 rakamını pek sevmem ama:) hayırısı olsun.
-
Bu forumda hep başkalari için dua ettim , baktım en az 60-70 kişiye dua etmişim bir kez de kendim için dua edeyim forumun bir kenarında dedim :))
Bence bu sefer olacak inşallah
-
Bu mülakata ikinci girişim, bir öncekinden elenince çok üzülmüştüm. Bir önceki mülakat sonucunu beklerken yaşadığım hisleri şuan yine yaşıyorum. Bu defa da olmazsa artık bir daha bu sınava girmeyeceğim. Çünkü bir önceki de dahil olmak üzere beni çok yıpratan bir sınav oldu hem yazılısı hem uzun bekleme süreleri. Ve en son yaşanılan hayal kırıklığı... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
"Ol" deyince olduran, gönüllerimizi imanla dolduran yüce Allah'ın 99 adıyla. Toyumuz başlasın
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin arkadaşlar . Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın. Hakkimizda hayırlı olana da gönlümüzü razı kılsın inşallah .
Kendi adıma, bu noktaya gelmiş olabilmek bile gurur verici . Eminim bır çok arkadaşımızda ayni hisleri paylasiyordur. Artık kader rolünü oynayacak . -
Yok mu son demler yazacak bir babayigit
-
Önceden haber verilince kaç gibi yükleniyor deniyor hocam @can-mavi
-
Sitede yeni duyuru var heyecan yapmayalım
-
@timuçin bir de büyük harflerle yazmışlar söver gibi
-
@althusser önemli olmasına binaen yazılmış olabilir