2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
İnşallah dedidiniz gibidir bilgidir
-
Yıllarca utanma belası ya 1 tane aldılar ya hiç almadılar kadınlardan , Türk kadını hakettiği yerde olacak her zaman; hem gönüllerde hem devlet kademesinde.
-
Evet arkadaşlar gerçekten memleketin en önemli problemi buydu hepsini kadınlardan yapsınlar kaymakamların
-
Kadın kaymakamları daha çok görmek istiyoruz Türk idari yönetiminde kadınlarımız hakettiği yeri almalıdır
-
Hakedenlerin önü kesilmesin tabiki. Ama sırf kadın diye de alınan yoktur sanıyorum. Sınavı kazananlardan bir oranlama yapılsa kadınlar yine çok gerilerde kalacak sonuçta.
-
@can-mavi Bu da adaletsizlik değil mi peki yeterliliği olmadığı halde bile bayan sayısı fazla olsun diye kaymakam olmaları.
-
Tam secemedim ama sanirim bakan beyin makam arabasi da makaminin onundeydi.
-
@göktürk geçen sene mülakata 30 kadın kaldı 10 kişi nihai listede yer aldı. Adaletsizlik erkeklere yapıldı
-
Bu durumun oluşmasının başlıca sebebi hanım arkadaşların tercihi sonuçta. Bu sınava girmeyi çok fazla tercih etmiyorlar.
-
@althusser katılıyorum hocam ben sana. yanlış anlaşılma olmasın.
-
Biraz bencillik yapmıyor musunuz beyler adaletsizlik denir mi buna
-
@mg_ bütün adaylarla tek tek tanistinizmi yeterlilik degerlendirmesi yapmissiniz
-
@selmanersoy ben bu konuda pozitif ayrımcılığa karşıyım hocam.
-
@selmanersoy kesinlikle katılıyorum
-
@göktürk pozitif ayrımcılık yapılmıyor ki zaten hocam kazanan sayısı belli sonuçta ha 30 bayandan 25 ini alsalar haklısın kadınlar pek t evin etmiyorlar yoksa zaten bizim bize sıra gelmez
-
@selmanersoy umarım yapmıyorlardır hocam. 30'da 10 ise gerçekten ben pozitif ayrımcılığı iddia edemem denk gelmiş olabilir. Fakat 30'da 13-15'e çıktığı an bende pozitif ayrımcılığın olduğu kanaati oluşur haliyle.
-
@aday Tabi ki tanışmadım tanışmakta zorunda değilim kadın sayısı fazla olacak diye algı oluşturulursa bu yargı varmam normal ( yok AB uyum yasaları vs.)
-
Geçen en çok güldüğüm ikinci paylaşım seninkiydi dedi dur bide ben çağırayım.
-
@g4z1 ama yanlış adamı çağırıyon yumuşak ğ değil g
-
@g4z1, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Geçen en çok güldüğüm ikinci paylaşım seninkiydi dedi dur bide ben çağırayım.