2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Düşünsenize şuan listede adınız var ama bunu şuanlık bilmiyorsunuz
-
Asıl heyecan 20.00den sonra başlayacak
-
Sabah 7 akşam 7 aralıksız foruma bakıyorum ama sonuç hüsran
-
Arkadaşlar bugün gelecek sonuç eğer olağanüstü bir durum olup gelmez ise pazartesiye kalacak.
-
@adaykaymakam neden pazartesi
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bugün gelecek sonuç eğer olağanüstü bir durum olup gelmez ise pazartesiye kalacak.
İnşallah
-
@adaykaymakam yeni bir haber mi geldi dostum
-
@birgarip listede olanların çoğu biliyor gibidir de biz o aradaki ufak kontenjana oynuyoruZ gibi hissetmiyor değilim
-
@adaykaymakam şu olağanüstü durumu bi anlasam? yav sayın bakan imzanı atıp geriye prosedür kaldıysa neyin olağanüstü durumu olacak? bak inan bana kavrayamadığım için soruyorum
-
@herhangibiri katılıyorum foruma önceden sürekli yazıp son zamanlarda hiç yazmayanlar da yok değil
-
Duyum filan hikaye sayın bakan biliyor tek ne zaman aciklanacagini millet gelmiş Burda can sıkıntısını gideriyor. Haftaya aciklanacagini söylemek için müneccim olmaya gerek yok. Hepimiz az çok zaten haftaya bu iş biter gözüyle baktık. Dünden beri insanlarn çoğu belki uyuyamadı emin değilseniz yazmayınız
-
Bugün olmazsa neden yarın ya da cuma değil de taa pazartesi?
-
Saat 21-22.00 arasında şubeyi aradığımızda telefona bakarlarsa bu gece o gece olacak
-
@KaymakamAdaylıgı nın bizlere yardımı büyük ondan dolayı söylediği çıkmazsa dahi canı sağolsun ancak ben çıkacağını düşünüyorum.
-
@fenecus katılıyorum kardeşim . Bence önümüzdeki saatler de müjdeli bir haberle gelecek .
-
@timuçin aynen kardeşim
-
Bugün gelmeyecek olsa @KaymakamAdaylığı bu saate kadar bizi umut içinde bekletmezdi.Ben hala inanamıyorum,bu akşam gelecek.
-
@conmaynard inanıyorum
-
saatlerdir oturduğum simitcide vardiya değişti lakin sonuç yok.
-
Hikayelestirerek anlatan bir arkadaş vardı buralarda mi ve sisler içinden heybetli birisi belirir ,foruma doğru yaklasmakta olan kişinin uzaktan kim olduğunu seçmek zordur . Korkmuş , beklemekten bitap düşmüş , sigara içmekten ciğerleri solmuş , "bu da mı gol değil" diye soru işaretleriyle cebellesmekte olan forumdaşlar gelen kişinin @KaymakamAdaylıgı olduğunu anlar ve nefes almadan ağzından çıkacak ilk cümleyi duymak için beklerler . Ve beklenen parola gelir . "Son demler..."