2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Listeler geliyor hem de gümbür gümbür
-
@timuçin oyy ben nerelere gidem
-
Saat kaçı bulur
-
@mülkiamir tabiki helal olsun arkadaşlar bende aynı durumdayım sizinle böyke tepkiler normal hayırlısı olsun herkes için
-
Saat kaç gibi açıklanır sizce dostlar?
-
@mülkiamir Hocam aksiyon kredimizi doldurduk, heyecan esigimiz yukseldi artik.
-
Kıymetli arkadaşlar. Herkes hakkınızı helal edin . @adaykaymakam kardeşim seninle istemeden ufak bir tartışmamız olmustu, özür dilemistim ama tekrar hakkını helal et. Başta @KaymakamAdaylıgı ve @can-mavi olmak üzere buradaki arkadasliklari için teşekürler. Forum da yazılanları kitap olarak bastirsak yeridir. Sonradan üye oldum ama takip ediyordum. İyi kötü 2 aya yakın suremiz burda geçti . Allah herkesin gönlüne göre versin . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Antrenmandayım yazamıyorum sizi seviyorum Gençlerbirliği cansınız:)
-
Bu dem bitene herkese benden demli çay
-
Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Tartıştığını arkadaş varsa kusura bakmasın Allah hepimizin gönlüne göre versin forumdan inşallah kazanan çok cikar
-
Evde tam çay demliyordum kaymakamadaylığı son demler yazdı.İnşallah benim çay demleninceye kadar açıklanır
-
mülakat tarihleri tam olarak neydi dostlar?
-
Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Rabbim yüzümüzü güldürürr inşallah.
-
@antimülakat kardeşim kaymakamadaylığı dan parola geldi " son demler " mülakat tarihleri 11-20 aralikti
-
buradaki aday tüm dostlardan unutmamalari üzere tek ricam bu süreci unutmamalari. bir gün gelir siz de bir iki geçici koltuga oturursunuz dünyalık. yani farkindaysaniz insan nasıl yipraniyor. analar babalar ne hale geliyor bu süreçte. bir çözüm bulunuz bizden sonraki nesillere benzer süreçler için. daha belirli ve şeffaf. yalvaririm.
-
@timuçin helal olsun kardeşim
-
@adaykaymakam sen de hakkını helal edesin
-
Gelecegin burokratlari yoneticileri olarak kazanacak tum arkadaslardan beklentimiz nereden geldigini unutmasinlar.. kibre kapilmasinlar, kendilerini soyutlamasinlar, duyarli olsunlar, hak ve adalet duygusunu hic kaybetmesinler, vatandasin garip gurebanin hakki hukukunu gozetsinler , gucunun yetmedigine el pence dururken gucunun yettigini ezip gecmesinler, esas korumasi gerekenlerin zayiflar oldugunu gucsuzler oldugunu gariban oldugunu hic akillarindan cikarmasinlar ne olursunuz
-
@adaykaymakam helal olsun kardeşim
-
@antimülakat 11-20 Aralık 2017