2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@elisa 2018 mülakat sayfasında yerimizi alırız inşallah:)
-
@can-mavi eyvallah dostum. Hakkını helal edesin...
-
@görünür-el helal olsun dostum , sizler de helal edin
-
@elisa kesinlikle dostum
-
halen söylüyorum
bugün patlarsa sonrası cinnet mustatili sonrası ayna ve yalan. -
@hayati-kişisi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
halen söylüyorum
bugün patlarsa sonrası cinnet mustatili sonrası ayna ve yalan.Hocam bu gece de olmazsa artık aklıma gelecek olan tek şey bakanlıktan yüksek birileri burayı takip ediyor ve bizzat onlar bizi trollüyor
-
@can-mavi hakkını helal et kardeşim...kırdı isem....kalan herkesden de kırdı isem hakkınızı helal ediniz....allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...milletimiz için en hayırlı liste olur inşallah...
-
@refik-soydam tek kardeşim kırın , forumda olur hep tartışmalar , hakkım varsa helal olsun , sen de helal et
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@hayati-kişisi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
halen söylüyorum
bugün patlarsa sonrası cinnet mustatili sonrası ayna ve yalan.Hocam bu gece de olmazsa artık aklıma gelecek olan tek şey bakanlıktan yüksek birileri burayı takip ediyor ve bizzat onlar bizi trollüyor
abi büyük kardeslerime saygim sonsuz ama bugün de olmazsa vallahi yol ayna ve yalan
-
@can-mavi helal olsun, allahım yar ve yardımcın olsun...inşallah milletimiz için de hayırlı ise listede yer alırsın hocam...
-
@refik-soydam amin ınsallah kardeşim , eğer ki haketmissem ınsallah Allah bana da nasip eder
-
Bu arada bugüne kadar kafamız rahat erkenden yatmamıza vesile olan , sonuç beklemese bile bizlere katkısı çok olan @KaymakamAdaylıgı kardeşimden de Allah razı olsun
-
@can-mavi aynen kardeşim hakkı
-
@fenecus büyük
-
@KaymakamAdaylıgı sağol dostum bu iyiliğin unutulmayacak. Senin de Allah ne muradın varsa versin
-
@KaymakamAdaylıgı emekli olmadan bir dahaki sınav tarihini de söyle de sonucu olumsuz olanlara teselli olur hem
-
Çok duygusal oldu buralar
-
Arkadaşlar tahmini saat kaçta açıklanır
-
@selmanersoy ve @KaymakamAdaylıgı çok teşekkür ederim
-
@the-kaymakam olumsuz olursa sonucum ben birakiyorum.