2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bende herkese haber saldım iyi mi ettim bilemedim ama içimde tutamıyorum bende
-
Ben de kimseye söylemeden dışarı çıktım, sokaklarda geziyorum.:)
-
Allah razı olsun kardeşim @KaymakamAdaylıgı
-
@KaymakamAdaylıgı Hocam bombanin pimini cektin biraktin gittin:)
-
Allah razı olsun abi @can-mavi
-
@moonlight eyvallah kardeşim , Allah senden de razı olsun muvaffak eylesin insallah
-
-
@mulkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı Hocam bombanin pimini cektin biraktin gittin:)
Ayrica ilgi ve alakandan dolayi tesekkur ederiz. 1 gun falan onemli degil.
-
Dostlar acıyı bir defa yaşadım.Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah..
Şu kadar vakit konuştuk,sohbet ettik,güldük,birlikte heyecanlandık.Birkaç saat sonra nasıl bi ruh halinde olurum bilemiyorum.Onun için şimdi yazmak istedim.Kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin.Benden yana bir şey varsa helal olsun.Allah'a emanet olun...Yardımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim -
50 gunu askındır hergün acıklancak mı diye sormama bıkmadan cevap veren güzel insan Allah razı olsun İnşallah gönlündeki duaların gerceklesır @KaymakamAdaylıgı
-
@conii Hocam orasi biraz flu, ama12 den sonrasini kast ediyor zannimca:)
-
@mulkiamir o kadar stresli ki şu durum her şey bana flu hocam her şeyi başka yere bağlayabilecek potansiyele sahip buradaki dostlar bence
-
halen açıklanmadı, sanırım gece yarısını bulacak yine ...
-
Rabbim listede adı olan ve bu kutsi vazifeye erişecek olan 100 kişiye vatan için çok güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah kardeşler..
-
çok şükür yanılmadık Rabbim bütün arkadaşlar için hayırlı eylesin inşallah
-
Herkes sitede f5 halinde
-
Acı ama gerçek bi sey soylemek istiyorum ne olur kimse kizmasin . Ben de isterim en cok hakeden 100 kisi olsun fakat maalesef ki en iyi referans bulan 100 kisi olacak o listede cok uzuluyorm kendi adima cunku kimsem yok ve sanrm 2.defa da elenicem . Yine de herkesin hakkinda hayirlisini diliyorm . Allah bu 100 kisiyi vatana millete faydali olacak sekilde davranmayi nasip etsin hayirli geceler herkese...
-
Böyle bi heycan yok
-
@scotty herkes+ ailesi ve arkadaslari :))
-
Köy kahvesi yıkılmak üzere :)))))