2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar listeye nasıl ulaşcaz
-
@25torsteinn, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
arkadaşlar listeye nasıl ulaşcaz
Flash tv'de yayınlıyorlar şuan
-
@mulkiamir @jamesharden Allah ikinizinde yolunu acik etsin . Gorevinizde basarilar diliyorum . Vatana millete hayirli ugurlu olur insallah .
-
@vamos oo espiriye bak hadi bi çifte telli oynayalım
-
@mülkiamir hayırlı olsun kardeşim benim Allah görevinde ayağını taşa değdirmesin
-
@herhangibiri @mülkiamir sanrm yanlis kisiyi etiketledim yukardaki dileklerim senin icindi kardesim
-
@mülkiamir Tebrik ederim kardeşim,Çok güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin sana Rabbim..
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar kazandım çok şükürler olsun yazacağım demiştim sözümü tuttum hikayemi de yazacağım söz
Yolun açık olsun hocam vazife boyunca Allah yardımcın olsun. Tebrik ederim
-
Mülakatı kazanma mutluluğu, hele kaymakamlıksa bir de bu tarif edilemez bir duygu ya Rabbim bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla ve hakkımızda hayırlısı ise
Kazananları tebrik ederim geleceğin bürokratlarına valilerine 100 aday daha katıldı -
Nasip degilmis...
görev alacak arkadaslara basarilar dilerim.
herkes hakkini helal etsin, benden yana helal olsun. kalın sağlıcakla -
Kazanan arkadaşları tebrik ederim:)
deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız cok sevinirim. konular için kitap önerileri çalışma metodları gibi -
Çok şükür nasip oldu. Hayatımın en anlamlı ve gururlu zamanlarını yaşıyorum. Tek üzüntüm babamın bu günü görememesi, en çok o istemişti. O görmese de bu günü bakkal Ismail'in oğlu kaymakam oldu.
Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Makam ve mevkiler yalnızca Türk milletine hizmet edebilmek içindir. Allah devlet ve millet yolundan ayırmasın.
-
Elenme sebebini öğrenme şansımız var mi
-
@greyfalcon Kardeşim sana Önerim önce referansını bul sağlamlaştır . Sonra yazılıya çalış . Yazılı Kolay.
Kazanamayan hiç kimse diğerinden daha az haketmedi bu mesleği ama malesef ki düzen böyle .
Allah kazanan arkadaşlarımıza da görevlerinde muvaffakiyet nasip etsin İnsallah ️ -
@karakalpaklı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Çok şükür nasip oldu. Hayatımın en anlamlı ve gururlu zamanlarını yaşıyorum. Tek üzüntüm babamın bu günü görememesi, en çok o istemişti. O görmese de bu günü bakkal Ismail'in oğlu kaymakam oldu.
Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Makam ve mevkiler yalnızca Türk milletine hizmet edebilmek içindir. Allah devlet ve millet yolundan ayırmasın.
Tüm bunları geçen sene guy'dan elenen biri olarak yazıyorum arkadaşlar, umudunuzu baki tutun.
-
Bir olmadida benden:(
-
@mülkiamir hayirlibolsun hocam.
-
@karakalpaklı hocam tebrik ederim. Siz guydan elenmiştiniz hatırlıyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Demkki olmamasında hayır varmış
-
@karakalpaklı Hayirlin olsun hocam:)
-
@karakalpaklı Allah namus vatan ittihad.... Helal olsun Hocam bu meslek. Allah yardımcın olsun çok sevindim.