2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bende trabzonluyum olmadı sanırım partide aktif rol almak gerekiyor
-
- Kere de olmadı. Yazıklar olsun
-
Bu devirde Rizeliysen kralsin.Rizeli olup da liste dışı kalan var mıdır çok merak ediyorum
-
@genclerbirlikli önceki listede olmayan birden çok isim mevcut sanki
-
@oflu61 o kadar cok karadenizli aliniyo ki sana sıra gelmemistir sevgili dostum yine de hayirlisi olsun hakkinda
-
Olmadi malesef...listedeki bayanlardan biri ki puani da diplerde..partide aktif rol aldigini biliyorum..sinav gunu herkesin icinde vekilim diye bagira bagira telefobla konusyordu..olmus onun ki
-
ben de trabzonluyum olmadı lakin listede 2 tane bildiğim trabzonlu var ve birisi 400 küsürüncü olmuştu sınavda.
-
@gggc00 kapalı bir bayandı hatırlıyorum ben de hocam
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@gggc00 kapalı bir bayandı hatırlıyorum ben de hocam
19 da girdim ben
-
@texas ben varım kardeşim
-
@gggc00 ben de hocam
-
@gggc00 kaçıncı sıra hocam o dediğin?
-
@brzezinski sağlık olsun kardeşim napalim kimseye hak yedi muhabbeti de yapmıyorum kazanan herkes hakkıyla kazandı Allah yollarını açık etsin çevreleri daha güçlüydü bizden çok sıkıntı yapmayıp önümüze bakmalıyız sağlıcakla
-
@wincheaster rabbim daha iyi kapilari nasip eder kardeşim inşallah zor olsa da sabretmek gerek emeklerinin karsiligini alirsin umarim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kısmet değilmiş deyip yolumuza bakalım .
-
Kazanan bir kişi dahi yazmayacak mı gerçekten,hep listeye giremeyenler mi yazar?
-
Seviniyordur kardeşim adamlar illaki bİzden biri de kazanmıştır yazar
-
Benim oldu arkadaşlar Allah'a şükür, darısı sizlere olur inşallah..
-
Arkadaşlar kazandım çok şükürler olsun yazacağım demiştim sözümü tuttum hikayemi de yazacağım söz
-
@jamesharden Tebrik ederim,Rabbim bu kutsi vazifenin kadrini kıymetini bilenlerden eylesin inşallah..