2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bizde kısa sapı çektikNasip değilmiş diyelim.
-
kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim...bakanlık takdiri bu yönde saygı duyarım...listedeki her bir ferdi için ayrı ayrı başarıları için duacıyım...allah utandırmasın hepsini inşallah..milletimiz için en iyi kararlara imza atarlar inşallah...
-
Kazanan kardeşlerimizi tebrik ederim. Allah sizlere bu millet için en iyi hizmetleri vermeyi nasip etsin. Kaybeden kardeşlerim biliyorum bu acı çok çok zor. Aylarca bir hayal peşinde koşuyoruz sonunda nasip olmayınca olmuyor. Üzülmeyin kardeşlerim allahın da bir hesabı vardır ve bizim için en güzel yolu o çizer... Allah burda kalan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun. Bu arada ailenizi uzmeyin hicbirsey onların sağlığından değerli değil. Uzmeyin onları. Babami geçen kaymakamlık mülakatinı kaybettiğim zaman gece kalp krizi sonucu hastaneye kaldırdık. O yüzden önce aileniz ve siz önce sağlığıniz üzülmeyin dostlarım... Allah yolumuzu açık etsin.
-
Saygıdeğer kardeşler ben de kazanamadım bu sınavda nasip değilmiş diğer birçok arkadaşın dediği gibi devletimize küsecek değiliz nasipte varsa birgün olur elbet KAZANANLARI SONUNA KADAR TEBRİK EDERİM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
-
@inccmr tebrikler , 28.sıradan kazanan kişi misiniz ?
-
@karakalpaklı Ben kazanamadım ama sizin için çok sevindim.Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.Büyük Türk Milletine hizmet etmekten geri durmayın.Selamlar
-
Ben 97 sırad a girmişim paylaşım istedim hava atmak için değil forumda olduğumu belli etmek için yazıyorum
-
@hoffafd evet
-
Şimdi kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve mülakat aşamasında başarılı olamayıpta elenen arkadaşlar için bişey söylemek istiyorum ; ben mülakata bile kalamadım , sizler kalıp mülakat heyecanı yaşadınız .BENCE ÜZÜLMEYİN ,SİZİN İÇİN ACI BİR TECRÜBE AMA BİR BU KADAR ÖĞRETİCİ ,OLGUNLAŞTIRICI TECRÜBE.Şimdi AH VAH ÇEKMEK YERİNE OLAN OLDU DİYİP ÖNÜMÜZDEKİ SINAVLARA FOCUS YAPALIM.KEŞKE BENDE KAZANAMASAM BİLE MÜLAKATA KALSAYDIM....
-
@oknyndny hocam hiçbirimiz için hava atılacak bir mesele değil bu zaten Rabbim diğer arkadaşlarımıza inşallah en güzel hayırlı meslekleri nasip etsin bu forumda listede olan biri oluraam elimden geldiğince yardımcı olmak istiyordum onun için listede olduğumu belirtmek istedi m ben de
-
Ben bir otopark bekçisinin oğluyum,annemse ev hanimi.Bu kutlu görevi nasip ettiği için Allah'a şükürler olsun.Benim gibi yoksulluktan buralara kadar gelenlerin sorumluluğu daha büyük.Ne olduğumuzu unutmadan hizmet aşkı ile görevimize sarilmaliyiz.Bu millet bizden çok şey bekliyor.Allah yeni görevimizde utandırmasın...Sağlıcakla kalın...
-
@inccmr aynı üniversiteden ve aynı bölümde mezunuz. Rabbim görevinizi hayırlara vesile kılsın tebrik ederim .
-
@inccmr yok kardeşim forum yazmak istiyodum ama yanlış anlaşılmak da n korktum o yüzüden böyle yazdım kimseyi görmedim zaten
-
@karl-marx hocam sen isimden kaybetmissin:(
-
Sukurrr... ama kaybedenler uzulmesin bizlerde cok elendik.. nolur asilin birakmayin... lutfen.. benimde daha once elendigim sinavlar var..ama oldu sukur.. lutfeen arkadaslar..o duyguyu cok iyi bilirim.
-
@timuçin teşekkür ederim hocam amin gayemiz ve amacımız budur .Rabbim size de inşallah hayırlı bir göreve gelmeyi nasip etsin
-
Iyi geceler dostlar.. Ben daha önce yakınlıkhakimlikten elenen birisi olarak yaziyorum gercekten de elebme duygusunu yasamistim , bu sefer kaymakamlık oldu.. biliyorum teselli sözleri boş okuduğum gördüğüm kadarıyla hepiniz guzel insanlarsınız ınsallah pes etmeyin Rabbim kapıyı açar muvaffak olursunuz..
-
Kazanan kardeşlerimi tebrik ederim.listede olmayan kardeşlerime Allah daha iyilerini nasip etsin.
Yanlız bir sorum olacak,6 kez mülakattan elenmiş biri olarak bu referans olayını nasıl halletmeliyim.
Bu konu ile ilgili özeldende yazabilirsiniz.Son olarak Hepiniz Allaha emanet olun.
-
Benim de olmadı. Hali hazirda işi gücü olanlar daha kolay toparlar kanısındayım. Ama tek cikar yolu bu olanlar için çok zor olacak. Allah kazananlara da bu bekleyişleri yasananlari unutturmasin. Görevlerini icra ederken kibirden uzak olsunlar.
Ne diyelim devletimiz var olsun. Tüm kaybedenler, Allah yardımcımız olsun. Yiğit düştüğü yerden kalkar evelallah. Kalın sağlıcakla.
-
@y-kaymakamı zenginlerin, siyasi yalakaların, torpil peşinde koşanların vs bu kadar çok olduğu bir dönemde halk içinden sıradan bir vatandaşın evladının böyle önemli bir mevkiyi kazanması sevindirici bir durum. İnşallah bu şekilde kazananların sayısı artar da bizlere de umut olur. Hayırlı olsun