2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar bugün girdim mülakata , öncelikle komisyon arkadaşların dediği gibi çok babacan, yardımcı oluyorlar merak etmeyin , sorular ;
Memurluğa yasak haller , anayasa da meclisin oylama usulleri , kaymakamlık ile ilgili sohbet ... -
Arkadaslar.bekledigimiz ara kisim var ya..orda sube muduru imza attiriyor..birde yaninda bir dosya var herkesin fotograflari var..o dosya nedir..ben bir goz gezdirdim.bilgilerimiz var birde genis bir sutun var bazilarinjn ki bos bazilarininkinde yazilar var? Bileniniz var mi?
-
Bana disiplin suclari..memleket ile ilgili birkac sey...goturu usulu vergilendirme..sordular
-
@justice75, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@refik-soydam hocam soruların dışında sizin mülakat değerlendirmenizi merak ettim.Kendinizi iyi ifade edebildiniz mi heyecan yaptınız mı vs.
Hocam beklerkn heyecan ister istemez oluyor. Ama komisyon onüne geçmeden önce bekleme yerinde olanlar muhabbet konusu acmaya çalişiyorlar az konuşkan olduk mu iyi geliyor:) orada heyecanı attim ben şükür, atamazsak komisyon önünde ilk iki dak yada kendini tanıtma anı heyecan olabiliyor, tavsiye babında tanıtma anında kullanacağin cümleleri dahi ezberlemek yerinde olabilir...en azından ne diyeceğin belli en kötü ses tonun yükselip azalır:)
-
@gggc00, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaslar.bekledigimiz ara kisim var ya..orda sube muduru imza attiriyor..birde yaninda bir dosya var herkesin fotograflari var..o dosya nedir..ben bir goz gezdirdim.bilgilerimiz var birde genis bir sutun var bazilarinjn ki bos bazilarininkinde yazilar var? Bileniniz var mi?
Tam ben de emin degilim...sadece çalişanlarınki dolu idi galiba
-
Mülakat öncesi heyecan olmama ihtimali yok arkadaşlar o zil çaldığında her şey bir anda durur ve komisyona doğru yürürken tarifsiz bir duygu kaplar insanın içini. Umarım herkese nasip olur
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bugün girdim mülakata , öncelikle komisyon arkadaşların dediği gibi çok babacan, yardımcı oluyorlar merak etmeyin , sorular ;
Memurluğa yasak haller , anayasa da meclisin oylama usulleri , kaymakamlık ile ilgili sohbet ...Umarim hakkınızda hayırlı olur hocam....
-
Bende dün girdim arkadaşlar .
Teftis kurulu başkanı ekonometri mezunusun hadi bakalım iki üç tanım soralım dedi sordu birini bilemedim Arapça biliyomusun dedi mesleki olarak evet dedim mülakat kelimesinin Arapça mukabele olduğunu söyledim. Arapça şekilde Arapçayı ne kadar biliyosun dedi bende Arapça biraz dedim. Mahalli idareler genel müdürü 2.5 sene de iyi öğrenmişsin işine yarıyo mu peki dedi çalışırken tabi ki mesleki olarak çok rahat ediyorum dedim . Personel gm gülerek o mahalli idareler genel müdürüne o zaman siz Arapça soru cevap yapın dedi ben de olur dedim . peki soru sorayım sen de Arapça cevap ver dedi Arapça şekilde feodalizm den ne anlıyorsun dedi bende soru olarak anladım şunu sormak istediniz ama soru nün cevabını anımsayamadım dedim . Personel genel müdürü ohal i anlat bakalım dedi. Anlattım. Mahalli idareler gm de anayasayla aran nasıl dedi iyidir dedim peki 3. Maddede ülkesi milletiyle bölünmez bütündür ne anlıyorsun bundan dedi milletin ülkesinden ayrı düşünülemeyeceğini söyledim Aslında gayet açık olduğu icin biraz da yüzeysel cevapladım . Neyse peki üniter devletle ilişki kurabilir misin dedi evet cunku üniter devlet bütün devlet organlarının tek catı altında toplanmasıdır kurulabilir dedim. Öyle -
Bu arada mülakata girmeden önceki kısımda duran arkadaşlar içişleri bakanlığından 26 kişinin kazandığını söyledi bakmışlar girmeden söylemişti
-
@refik-soydam ınsallah kardeşim , eger ki hakediyorsam ınsallah Allah bana da nasip eder , inşallah en fazla hakeden 100 kişi kazanır , hakkımızda hayırlısı
-
Arkadaşlar mart sınavı için ocakta ilanın gelecek olması sonuçların açıklanmasını hızlandırırmı yoksa bakanlık arada bir nedensellik bağı kurmaz gene 70 küsür günde mı açıklanır
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Memurluğa yasak haller , anayasa da meclisin oylama usulleri , kaymakamlık ile ilgili sohbet ...Geçmiş olsun Üstadım .Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
-
@ykpgoc, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bu arada mülakata girmeden önceki kısımda duran arkadaşlar içişleri bakanlığından 26 kişinin kazandığını söyledi bakmışlar girmeden söylemişti
İçişleri bakanliğinda çalişan 26 kişi mülakatı geçti mi demek oluyor...
-
@refik-soydam Yok kardeşim öyle şey olur mu sadece kendi bakanlıkları oldukları icin dikkat etmişler . Benim arkadasım göçte çalısıyodu onu elemişlerdi geçen sene mesela .
İçişlerinde çalışan arkadaşlar varsa bilgi amaçlı yazdım -
@refik-soydam Yok kardeşim öyle şey olur mu sadece kendi bakanlıkları oldukları icin dikkat etmişler . Benim arkadasım göçte çalısıyodu onu elemişlerdi geçen sene mesela .
İçişlerinde çalışan arkadaşlar varsa bilgi amaçlı yazdımAnladım hocam nasıl ulaşmişlar bakan onagı öncesi:) hayırlısı artık
-
@refik-soydam He sen yanlış anladın kardeşim Yazılı sınavı kazanan dan bahsediyorım ben
-
@refik-soydam He sen yanlış anladın kardeşim Yazılı sınavı kazanan dan bahsediyorım ben
O defteri kapatalı çok olmadı mı;))) ben de ne oluyor düşünüyorum:;:):):) gece gece;)
-
-
@gggc00 benimkine bakıp daha önce mülakattan elenmişsiniz dedi ordaki kişi. Bu tarz şeyler olabilir hiç olmayan kişilerde yeni mezun işi olmayan arkadaşlar olabilir
-
@mehmetfatih duyumum hızlı olacak sonuçların açıklanması 70 gün sürmeyecek