2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Selamün aleyküm arkadaşlar İşletme mezunlarına alandan ne soruyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar
Bana sorulan sorular dmk personel sınıflandırma , dmk memur işçi farkları , idarenin kusursuz sorumluluğu, götüru vergi , faktoring.Bu sene dmk çoğu kişiye soruluyor , çalıştığı kurum işle ilgili .hakkımızda hayırlısı . -
Dmk cezalar, imar izinleri kentsel dönüşüm ve çed raporu ile ilgili muhabbet ve kapanış:) bu da benim mülakatım arkadaşlar. Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah
-
dün girdim . iktisatcıyım ama ıktısat sorusu sormadılar .
mülkiye teftıs kurulu baskanı şunları sordu..
il özel idaresinin organları ?
Vali burda karar organı mıdır .
komisyıon başkanı personel genel müdürü şunları sordu
devlet ihale kanununda yer alan ihale usulleri nelerdir ?
Mahalli idareler genel müdürü ise şunları sordu
butlan nedir? buna net teorik bir cevap veremedım diye soru soruyu açtı . en son kendimi kumar borcunu acıklarken buldum . tam bitti diodum bu seferde kumar borcunu mahkemeye tasıyabılır mısın dıye sordular . kafam ıyıce karıstı orda . madem gerı odenmez o zaman tasımaya gerekte yoktur dedım . Bu cevabıma ılk basta kafa sallayarak kabul eder gıbı tepkı verdıler
daha sonra ise Taşırsın ama reddedilir diye cevap verdıler bana .
Mahalli idareler genel müdürüne gelene kadar her sey çok iyi gidiodu . sıra ona gelınce soru combosu başladı . Gercı o oyle soru sormasa abartmıyorum mulakatım 3 dakika falan surecektı herhalde .
o kısımda bazen "hmm düşünmem lazım" der gibi göz temasımı kestiğim anlar oldu çünkü iyice kafamı karıstırdılar . bilinclı mı yaptılar bu işi , stres testine mi tuttular bılmyıorm .Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@mg_ ben işletme mezunuyum, işletme sorusu sormadılar.
-
Arkadaşlar mülakata girdim bugün. İptal davası ve tam yargı davası arasındaki fark nedir? İşsizlik türleri mevsimsel, teknolojik vs.. memurluktan çıkarılma ile istifa arasındaki fark? Soruldu. Bence ortam okadar da sıcak değildi, normaldi. Mülakatım 3-4 dk sürdü.Herkese başarılar dilerim
-
Bölüm bazlı soruların pek sorulmadığı bir mülakat yaşıyoruz galiba.Bölümüm kamu ama anayasa ve idareden geldi sorularım.Kamuya ait terimler ve siyasi düşünürlerden soru gelmedi.Anayasa mahkemesi,Anayasa değişiklik süreci, ve hizmet sınıfları soruldu.Komisyon çok mütevazi insanlardan oluşuyor,karşısındaki adaya değer veren bir yaklaşımları var.
-
Arkadaşlar öğlenden önce kaç kişi alıyorlar
-
Arkadaşlar bana da olağanüstü yönetim usulleri dmk ve büyükşehir belediye soruları geldi. Ayriyeten 15 temmuzda nerdeydin, ülkemiz için uzun ve orta vadede sonuçları nelerdir gibi gündemle alakalı sorular da geldi. Yuksek lisans yapan arkadaşlar varsa tez konularına hakim olsun ek olarak. Allah hakeden herkesin yanında olsun
-
Harun Talha biraderim buradaysan bana özelden yazabilir misin. Görüşemedik bugün hengamede
-
@can-mavi benim günümde 25. sıradan sonrası öğleden sonra gelebilir diye duyuru yapılmıştı
-
@althusser sağolasın kardeşim
-
@can-mavi
cuma günü 17 kişi girebildi kardeşim öğleden önce, değişebiliyor yani. -
@ugur55 eyvallah kardeşim , inşallah 17 den fazla girer
-
@fc-real-gdp sağolasın Hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar öğlenden önce kaç kişi alıyorlar
bizimkiler uzun sürerse, sizi öğleden sonraya bırakabiliriz hocam:)
-
@refik-soydam öyle olacak gibi kardeşim
-
Sa arkadaşlar sabah girdim mülakata komisyon üyeleri çok güleryüzlü idi. Bana uluslararası ilişkiler mezunu olduğum için avrupanın sınırlarını sordular avrupa Konseyine ne zaman üye olduk sonra memura yasak faaliyetler nelerdir sorusu bir de türkiyenin anayasa tarihini sordular girecek arkadaşlara başarılar dilerim
-
@makif34, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sa arkadaşlar sabah girdim mülakata komisyon üyeleri çok güleryüzlü idi. Bana uluslararası ilişkiler mezunu olduğum için avrupanın sınırlarını sordular avrupa Konseyine ne zaman üye olduk sonra memura yasak faaliyetler nelerdir sorusu bir de türkiyenin anayasa tarihini sordular girecek arkadaşlara başarılar dilerim
Geçmiş olsun hocam allah hakkınızda en hayırlı olanı ihsan eyler inşallh
-
Herkese geçmiş olsun , bugün 2. Kez mülakat deneyimimi yasadım çıktıktan sonra da diğer arkadaslarla soruları paylaştım buraya da yazayım. Uluslararası ilişkiler mezunuyum sorular bm organları,danıştayın görevleri,siyasi denetim yolları sorularıydı hatırlarsam daha yazarım mülakatım normal bir sürede bitti kişisel bir sohbet olmadan tamamladık.
Deme şu niçin şöyle
Yerincedir ol öyle
Bak sonuna sabr eyle
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...