2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Son iki sınav ilanı sınavdan 57 gün önce gelmiş ki yine aynısı olacaktır. Mülakat sonuçları ile ilan arasınq bir hafta koysalar en geç 12 ocak sonuçlar gelir inşallah. Şahsen 5 ocak tarihini bekliyorum.
-
@kd6 dostum bir sonraki sınav ile mülakat sonuçları arasında bir bağlantı yok , ilan geldikten sonra da açıklanabilir , hatta diğer sınavın başvurusu bittikten sonra bile açıklanabilir bir sıkıntı olarak görmüyorlar , ornegin adli yargı hakimlik sınavında son 2 senedir durum bu şekilde , burada asıl duyum geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı 106. Dönemi Mart başı gibi başlamayı planliyorlarmis diye , önemli olan bu çünkü sonuç açıklamayla başlama tarihi arasında 1 buçuk aylık bir zaman dilimi gerekli , çalışanlar için muvaffakat yazısı ve herkes için tebligat süresi vb nedenlerden dolayı
-
Benim çekincem mülakatlar sonuçlanmadan ilan gelir basvuru süreside biterse herkes basvurmak zorunda olacak son iki senede 57 gün önce gelmiş bakalım ne olacak
-
@kd6 kardeşim beklemekten başka bir şey gelmez elden , Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip eder ınsallah , herkes için hayırlısı
-
Tamamen hissiyattan ibaret olan görüşüm ise 20 ocak tarihine kadar açıklanacağı düşuncesindeyim
-
@KaymakamAdaylıgı hocam var mı bir gelişme ?
-
@taromisaki9
o arkadaşı tanıyan var mı acaba, paylaşımlarına bakınca forumu sadece bilgi vermek için kullanmış gibi sanki. -
bi haber alabilen yok mu yahu
-
@ugur55 hocam geçen mülakat sonucunu falan çok net bilmişti.
-
@taromisaki9
o yüzden dedim bende, paylaşımlarına bakınca mülakat sonucunuda söylemiş, birkaç ay öncesinden sınavın yapılacağı haftayı da söylemiş. -
madem tatlı bir duyum ben salayım foruma: büyük ihtimal en geç 17 ocak-19 ocak arası
-
Çok şükür can maviden bir tarih geldi.Ufukta güneş gözüktü demektir
-
@can-mavi Ben sgk dan haber getirdim sen icislerinden ne guzel bir gun bugun kardesim insallah guzel haberler tamamina erer pespese de senlenir buralar.
-
@paretowilfredo inşallah kardeşim sonu da güzel olur inşallah
-
@can-mavi Sen bi kaymakam ol da çayını içelim makaminda insallah gayri
-
@paretowilfredo amin kardeşim, eğer ki hak edebilmişsem Allah'ım bana da nasip eder inşallah
-
@conmaynard, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Çok şükür can maviden bir tarih geldi.Ufukta güneş gözüktü demektir
inşallah bir aksaklık vs çıkmaz da Allah'ın izniyle dediğim tarihlerde açıklanır dostum
-
@can-mavi Hadi inşallah dostum,ağzın şeker şerbet yesin
-
@can-mavi Tatlı dedin,olumlu olursa tatlı sözüm olsun :))
-
@taromisaki9 ınsallah dostum