2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam yeni mülki amirler denmesini bizlere yormak daha mantıklı değil mi hocam
-
@refik-soydam hocam bu diyalogtan 7-9 ocak arası yorumu nasıl çıktı acaba ? Yoksa yeni mülki amir söylemi kaymakamlık sonucudur bence
-
@taromisaki9, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@refik-soydam hocam bu diyalogtan 7-9 ocak arası yorumu nasıl çıktı acaba ? Yoksa yeni mülki amir söylemi kaymakamlık sonucudur bence
haftaya çarşambaya kadarki programı izah etmeye çalışıyordu, oradan bir dialog hocam.. neden çarşambaya kadar bilmiyorum ama:
-
@conii can hocama da özelden yazdım gerçekten zor bir süreç ve çok değişken var herşey değişebiliyor, onun için yazma konusunda geri durmak istedim. ama sonuçta duyum kesinliği yok, sizin de okumanızı istedim sadece, neden çarşamya kadar ki program izah ediliyordu bilmiyorum, arada başka bir program mı olacak yada başka bir şey mi bilmiyorum, böyle bir konuşma denk geldi sadece...
-
umarım emareleri doğruya yorumlamış ve gerçekleşmesi için sağlıklı işaret olur. ...kimseyi umutla bekletmem. keza verilen süre yaklaşınca çok aşırı beklenti oluyor... (unutmayın ben de bekliyorum aynı duygu ile) herkese iyi geceler..
-
@refik-soydam hocam inşallah bu hafta bir kez daha haftaya kalsın demezler:)
-
@refik-soydam iyi niyetle yazdığınızdan şahsen şüphem yok hocam kimsenin de kötü niyetle yazdığınızı düşündüğünü sanmıyorum. Hem böyle böyle geçiyor zaman çıksa da çıkmasa da duyumlar buranın neşesi. Hayırlısı olsun beklemekten başka bir şey yok elimizde
-
@refik-soydam hocam aracım sizi teyit ettirmek değil yanlış olmasın lakin şunu sormak istiyorum. Bizatihi kendiniz mi duydunuz? Yoksa bir yerde felan mı okudunuz?
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Galiba bu aralar valiler kararnamesi için uğraşıyorlar , bu sebeple en erken haftaya en gec 19 ocakta bekliyorum , inşallah bu tarihlerde açıklanır
can hocam, benim duyum (7 ila 9 u arası olan) genel sekreter ile bakan bey merdivende yürürken duyulmuştu, dialog aynen şöyle ( yeni mülki amirler durumu var efendim, haftaya kalsın) bunu ben biz sanarak yorumlamıştım. valilerle ilgili hazırlık da olabilir...
biz de olabiliriz kardeşim, hem valiler hem de biz olunca bakanlık bugünlerde biraz yoğun galiba
-
@refik-soydam dostum ilk önce hangisi açıklanacak bence daha belli değil, ama haftaya biri diğer hafta ise biri açıklanacak büyük ihtimal
-
gönül ister bugün açıklansın ama ne zaman açıklanırsa açıklansın Allah hepimiz için hayırlı, en fazla hakeden 100 kişi için ise olumlu sonuçlar nasip etsin
-
@görünür-el, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@refik-soydam hocam aracım sizi teyit ettirmek değil yanlış olmasın lakin şunu sormak istiyorum. Bizatihi kendiniz mi duydunuz? Yoksa bir yerde felan mı okudunuz?
Kendim duysam dört gözle dört kulakla takılırdım...ama sınıf arkadaşım duydu.. aradı sağolsun böyle konuşma oldu sizin komu herhalde dedi...
-
@can-mavi inşllh hocamm
-
Belliki şu 2 hafta içinde gelmesi büyük olasılık.duyumlarını aktaran arkadaşlara teşekkürler.Allah utandırmasın,hayırlı sonuçlar olsun hepimiz için
-
Kendim duysam dört gözle dört kulakla takılırdım...ama sınıf arkadaşım duydu.. aradı sağolsun böyle konuşma oldu sizin komu herhalde dedi...
inşallah bizimkidir dostum
-
anlaşılan herkes haftaya yoğunlaştı
-
@can-mavi Hangi duyum daha yakın tarihi işaret ediyor ise bizim için doğru duyum odur.Bir hafta da böyle geçer.
-
@mi̇a106 aynen kardeşim, o yüzden haftaya salı günü heyecan başlayacak artık
-
Biri çıksa da yarın açıklanıyor dese.. bu bekleme işinden sıkıldım iyice
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Biri çıksa da yarın açıklanıyor dese.. bu bekleme işinden sıkıldım iyice
o tarz cümleler de haftaya başlar dostum