2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@justice75 gördüğüm en garip tripti...
-
@paretowilfredo duyumlarına ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde,bizler için elini taşın altına koyma zahmetine girerek bakanlığı yoklaman mümkün müdür ?
-
@justice75 Allah hakeden 100 kişiye olumlu ama herkes için hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
-
@makif34 trlbb arkadasin ismi neydi aceba biliyor musunuz?
-
@makif34 Antepli olan arkadasin.
-
@mi̇a106 Estagfurullah dostum bir zahmeti yok bunun ancak @can-mavi kardesimin duyumunu beklemekte fayda goruyorum. Cunku o da oldukca guvenilir haber getiriyor biliyorsunuz. O nedenle ben de ayni sekilde olumlu beklentideyim. Aksi durumda biz de bakariz.
-
Teşekkür ediyorum.
-
@27ömer27 hayır bilmiyorum
-
@mi̇a106 kardeşim ben seni kazanamadın diye biliyordum, yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
-
Arkadaşlar listelerin nihai hale ulaştığı şeklinde bir duyumum var. Tarih tahminlerini tarafınıza bırakıyorum. (Şahsi kanaatim 1 hafta sonra açıklanır.)
-
@refik-soydam Arkadaşımızın duyumuna göre de bence listeler belli açıklama tarihi için onay bekleniyor.
-
@kaymakam3838 Hocam iş bitti diyebilen kişi açıklanacağı günü de pekala söyleyebilir :))
-
@mülkiamir Hocam liste belli ise şayet açıklanma işleri çok uzun sürecek bir şey değil.böyle bir durum varsa bu gece gelir sonuç.ki 10undan sonra beklemenin isabetli olacağını düşünüyorum
-
Arkadaşlar sağlam duyum geldi taze taze Bakan Bey Cumhurbaşkanı ile katıldığı Sinop il kongresinde yakın bir dostuna söylediği tarihe göre 10-11-12 tarihleri civarı açıklanmasını planlıyorlarmış. Hayırlısı inşallah ️
-
@refik-soydam Dostum senin duyumla da örtüşüyor Haftaya çarşambadan itibaren her an açıklanabilir.
-
@mülkiamir işte şimdi şenlenir ortalık teşekkürler hocam
-
@conii hocam ne şenliği ter bastı beni
-
@sınavzedee Başka biri ile karıştırdın herhalde kardeşim.
-
@taromisaki9 ter atmak iyidir hocam toksinleri atarsın
-
bu gece açıklanmaz gibi o zaman.