2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir işte şimdi şenlenir ortalık teşekkürler hocam
Rica ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah ama gönül ister ki bu forumda birlikte heyecanımızı paylaştığımız değerli arkadaşların hepsiyle birlikte bu göreve layık görülelim ️
-
Bir daha yazıyım. Bazı kendini üstün perde sanan kişiler TÜCCAR gibi lanse ediyor. Ben de herkes gibi heyecanla bekliyor en hayırlısı olsun diliyorum, bazı arkadaşların olsuğu gibi benim de bakanlikta çalişan arkadaşlarım kardeşlerim var lakin bu iş için memur uzman gibi sufatlar yetmez, genel müdürler müşteşarlar kısmında kimseyi tanımam hali ile şu olur diyemem..ancak aynı bina dahi değil bakan bey ile genel sekreterin bir konuşması denk gelen kardeşim iletti ben de yazmak istemedim, ama duyum sonuçta ekledim..herhangi bir şey (ki duyuma manasız tepki veren inanıyorum bu tarz bir ego ürününe sahip) ispat niyetinde değilim ben de siz gibi sıradan kişiyim denk gelen bir program izahatından bir cümle... gerçekleşir mi biz mi değil mi,daha sonra sorulduğunda n oldu bilemem.. tüccar gibi lanse eden egoların ürünü sırtını geçmiş örnekleri ile sabit olan bakanlik memurlarına dayamış...memurlar düzeyine indiğinde çöpçüyü çayçiyi da tanıyan duyum iletir. Ki bu aşama duyum değil yani kwsinlik ilani hazırliği...denk gelen yada ciddi üst yerden bilgi alan yada aldırabilen kişiler pek tabi buraya yazmali...ADI ÜSTÜNDE FORUM yoksa neden buradayız dut yaprağı gibi bir yerde bir arada bekleyelim diye değil...yalan olmadiği sürece temelinde kulağa geleni iletmek yada doğrulatmak en tabi şeyler...eğer tacirlik bu tabirle ise kınıyorum dil ve söylemlerinizi...ve üstüne ekliyorum buyurun meydana sırtınızı yasladiğiniz memur kadro ki sorsan daha üsttür (dayandığı yer bu merkezli egolaştirma verisi olduğunu bilse ne olur ayrıca konuşulmali) bir iki kelam eyleyebilsin...
-
@görünür-el Latife yaptım kardeşim trip felan yok
-
@mülkiamir bazılarımız bu listede, bu listeye giremeyenler de diğer listelerde inşallah aynı yolun yolcusu olarak bir yerde denk geliriz. Herkes için en hayırlı sonuçla sevinmek ve hüzünlenmek dileğiyle..
-
@mülkiamir Kardeş sana kim demişse ona bence bir daha sor. Bakan bey Sinop'ta ki kongreye katılmadı bakan yrd gitti sadece.Biz tabi yine o aralıklarda bekliyoruz ona inanıyoruz özellikle kendi almış olduğum duyuma inanarak ama dediğim gibi sen o arkadaşına 30 aralıkta ki Sinop kongresine gitmiş mi gitmemiş mi bir sor bakalım ne diyecek O esnada Bakan Bey Diyarbakır'da idi derse söylersin.
-
instagramda gördüm sayın Soylu ve adalet bakanı abdülhamit gül izmirdelermiş, 4 saat önce foto paylaşmış bakan bey.
-
@justice75, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir Kardeş sana kim demişse ona bence bir daha sor. Bakan bey Sinop'ta ki kongreye katılmadı bakan yrd gitti sadece.Biz tabi yine o aralıklarda bekliyoruz ona inanıyoruz özellikle kendi almış olduğum duyuma inanarak ama dediğim gibi sen o arkadaşına 30 aralıkta ki Sinop kongresine gitmiş mi gitmemiş mi bir sor bakalım ne diyecek O esnada Bakan Bey Diyarbakır'da idi derse söylersin.
Bize gelen haber böyle Artık bekleyip göreceğiz
-
@köykorucusu 30 aralıktan bahsediyoruz biz kardeşim bugünden değil.
-
@mülkiamir Yanlış anlamanı istemem kardeş sen sana söyleneni yazdın buraya onda sıkıntı yok ama haber kaynağında var bilgilendireyim
-
@justice75 Bazen haber kaynaklarını biraz değiştirmek yahut haber kaynaklarının olayları farklı anlatması icap edebiliyor.Haftaya kadar bekleriz açıklanmaz ise sonraki haftayı bekleriz.O hafta da açıklanmaz ise ondan sonraki haftayı bekleriz.Bir mahsuru yoktur biz bekleriz.Şahsım adına doğru çıkmış yanlış çıkmış zerre umursamadan duyum paylaşan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.
-
@mi̇a106 Ben zaten herhangi bir sitemde bulunmadım sadece olanı söyledim, foruma yazan arkadaş duyduğunu pekala yazmış sağolsun böylelikle bize de konuşacak malzeme çıktı.Bekle bekle zaman geçmek bilmiyor.Gerçi Einstein'da dediği gibi Delilik benimkisi "aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek."
-
@justice75 pardon.
-
Bu ileti silindi! -
@akitap, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
can.mavi'nin duyumlarına neden bu kadar güveniliyor, daha önce tutturdu mu duyumlarıyla kaymakamlıkla ilgili ?
sırf bunu sormak için 4 dakika önce hesap mı açtın dostum
-
@can-mavi umursama bunları geç dostum. Troller olmazsa olmazlarımız biliyorsun
-
@justice75, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir Yanlış anlamanı istemem kardeş sen sana söyleneni yazdın buraya onda sıkıntı yok ama haber kaynağında var bilgilendireyim
Sorma kardeş kendimi little pareto gibi hissettim Sinopta çalışan arkadaşa sordum gelmemiş bakan gerçekten kulaktan kulağa olunca demek bilgi eksik yanlış geliyor bende haber alınca hemen paylaştım
-
@mülkiamir @refik-soydam ama bu iki duyum doğru haftaya kalsın demesi bakanın ve 10-11-12 ocak tarihlerinden birinde açıklanacak...
-
@akitap evet bir çok duyumu isabetli oldu.Örnek olarak mülakat başlangıç tarihi için 11 aralık dedi ve 11 aralıkta başladı.Bir çok meşhur hocadan önce 2018 sınavını müjdeledi.Ama duyumdan öte burdaki konuşmalarıyla samimi bir arkadaş olduğunu gösterdi bizlere bu yüzden duyumlarına itibar ediyoruz.
-
Troller de geldiğine göre sonuç yakın diyebiliriz inşallah
-
@conmaynard duyumlar filan geçici dostum, önemli olan samimiyet, buradaki birçok arkadaş ya bir sonraki başlıkta beraber olacak ya da 106. dönem arkadaşı olacak, samimiyet önemli, düşüncelerin için sağol