2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Troller erken geldi ben bugünlerde fake bir kazananlar listesi bekliyorum dikkatli olalım
-
Ey güzeller güzeli beklediğim
Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem
Artık ne gelmek ne de gitmek
Yaşamın en zor yanı beklemek... -
Bu gece açıklanma ihtimali yok değil mi arkadaşlar?
-
@can-mavi Aynen öyle kardeşim.Duyumların isabetli olmasa bile samimiyetine,iyi niyetine inanıyoruz senin.Bundan sonra cevap bile verme art niyetli gönderilere.
-
@conmaynard aynen dediğin gibi yapmak lazım kardeşim
-
@can-mavi ahaha ‘can.maviye neden bu kadar güveniliyor?’ 4 dakikalık hesapla, Trollüğün binbir kurnazlığı çıktı:) valla kardeşim Allah sabır versin kolaylıklar ihsan eylesin
-
Arkadaslar iyi aksamlar. Subeyi aradim telefonu actilar. Bu saatte orda olmalari bi sey ifade eder mi? Ben girmemistim bu seferki sinava. Gecen sene oyle olmustu bi deniyim dedim durup dururken telefonu actilar. Yok oyle bi calisma dediler ama.
-
@kaya06 geçenlerde bir arkadaş akşam açarlarsa vardır bir hikmeti dedi ama biraz erken olması sebebiyle bir şeye yormak doğru mu olur bilinmez
-
@kaya06 kardeşim seni buralarda görmek güzel.hoşgeldin.. Geçen sınavın açıklandığı gece yok başka bir iş için buradayız falan demişlerdi.bilgi vermiyorlar yani.
-
@taromisaki9 kardesim saolasin. Merak ettim durup dururken ariyim dedim actilar. Hayirlisi olsun insallah.
-
Gece bir daha arayalım,açarlarsa sonuç geliyor demektir
-
@taromisaki9 kardesim ben paylastim artik herkesin hakkinda hayirlisi insallah.
-
@kaya06 eyvallah kardeşim sana bir lafım yok zaten.yeni baştan arayalım derken de söylemine inanmamak gibi bir yorum çıkmasın sakın.daha geç saattede açarlarsa bu gece gelir demek istedim
-
@taromisaki9 yok kardesim alinmadim cocuk degiliz boyle seylerde anlariz birbirimizi.
-
Baska arkadaslar da ilerleyen dakikalarda ararsa en azindan ona gore umutlanip umutlanilmamasi anlasilir. Aman bana kizmayin sonra lutfen.
-
Valiler kararnamesiyle ilgisi olabilir mi bilemem tabiki.
-
8.30 -9 gibi bir daha arayalım
-
Benim şuan misafirlerim olduğu için arayamıyorum şubeyi. Arayan arkadaşlar buraya yazarsa seviniriz
-
Biraz once bakanligin onunden gectim personel genel mud. oldugu kattaki tum isiklar yaniyordu. Sizleri umutlandirmak istemem, rutin bir uygulama da olabilir.
-
2 ye kadar nöbete