2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi inşallah kardeşim.
-
Arkadaşlar Merhaba Uzun zamadir yoktum. Inş hepinizin mülakatlari guzel geçmistir. Aldigim duyumlara gore (cok saglam kaynaklar olmamakla beraber) @can-mavi arkadasimizinda dedigi gibi 19 Ocak Önemli bir tarihtir.
-
19 ocak tarihi yoğunlaştı 2 haftamız var o zaman Açıklanana kadar biraz yazın arkadaşlarda zaman hızlı geçsin her saat başı buraya girip bakıyorum hareketlilik var mı diye. Şöyle bir soru sorayım değerli kaykamam adayı arkadaşlarıma atanırsanız ilk şunu yaparım dediğiniz hayaliniz nedir?
-
@taromisaki9, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı hocam var mı bir gelişme ?
Herhangi bir gelişme yokken sırf iş olsun diye yazmak doğru olmaz kanaatindeyim. Sadece şunu söylemek lazım tarih veren, hele ki 15 gün sonrasına, biraz saçma gibi geldi.
-
@kaymakamadaylıgı siz bir gelişme olmadığını belirtiyorsunuz sanırım hocam yanlış mı anlamışım ? Duyumlar benzer tarihlere yoğunlaştı.sizde var mı bir bilgi diye merak etmiştim
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Herhangi bir gelişme yokken sırf iş olsun diye yazmak doğru olmaz kanaatindeyim. Sadece şunu söylemek lazım tarih veren, hele ki 15 gün sonrasına, biraz saçma gibi geldi.
Üslubun hiç hoş değil ! Burada kulağa gelinen şeyleri söyledik , kesinligi olmadığını herkes biliyor ayrıca da demekki bilmediğin gelişmeler var ,açıklanması için listelerin geldiği yerden alıyorsun büyük bir ihtimal duyumunu yani sana göre son güne kadar bir gelişme olmayacak. Şuzamana kadar kimseye bu tarz bir tepki vermedim ama üslubun hiç hoş değil kardes kusura bakma !!
-
@kaymakamadaylıgı İkidir aynı şeyi yapıyorsunuz ya yazmayın ya da böle üstü kapalı konuşmayın rica edicem..
-
size en güzel cevap sizin uslubu ayna gibi yansıtan cümlecikler olurdu lakin, geçmişiniz size harika cevaplar zati barındırıyor."
KaymakamAdaylıgı 7 ay önce
Duyumlarım için ileri geri konuşan arkadaşlardan özür bekliyorum.." buradaki duyumlarınız herhalde bir gün sonrası için değildi? -
@mg_, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı İkidir aynı şeyi yapıyorsunuz ya yazmayın ya da böle üstü kapalı konuşmayın rica edicem..
Üstü kapalı konuşmuyorum. Zaten yazmayı düşünmüyordum birkaç arkadaşınızın sorusuna binaen yazdım. Haa tepkiyi saçma sapan tarih verip umut simsarlığı yapanlara gösterin. İyi akşamlar.
-
Üstü kapalı konuşmuyorum. Zaten yazmayı düşünmüyordum birkaç arkadaşınızın sorusuna binaen yazdım. Haa tepkiyi saçma sapan tarih verip umut simsarlığı yapanlara gösterin. İyi akşamlar.
arada yaz kardeşim. bildiğini paylaş lütfen
-
Senin sıkıntın ne birader , haala aynı üslupla konuşmaya devam ediyorsun , burada kimsenin umut simsarligi yaptığı yok , akıllı ol biraz ki karşında akıllı bulasın , bizi kendi üslubuna çekmeye çalışma
-
@gggc00 Ne paylaşıyor ki dalga geçer gibi '10 güne açıklanmasını bekleyenlere gülüyorum' diyor herkes biliyor zaten 10 güne aaçıklanmayacağını '15 güne saçma ' diyor Tarihi biliyorsa söylesin o zaman.
-
@gggc00 Ne paylaşıyor ki dalga geçer gibi '10 güne açıklanmasını bekleyenlere gülüyorum' diyor herkes biliyor zaten 10 güne aaçıklanmayacağını '15 güne saçma ' diyor Tarihi biliyorsa söylesin o zaman.
tarih bilse söyler..ama gelişmelere yakın olduğu için öngerebiliyor. üslubuna bişey demiyorum..
-
@gggc00 Tanıyor musunuz ? bu kadar emin konuşuyorsunuz da ondan soruyorum
-
@kaymakamadaylıgı can kardesimizin en gec 19 ocak duyumuna sacma sapan dediğine göre bunun saçma olduğunu düşündürecek bir bilgiye sahip olman gerekir bunu açıklarsan ortamda daha net bir fikir alışverişi olur.
-
En geç 20 de bu iş biter dediler bana bugün
Herkese iyi geceler -
@makif34 can.mavi arkadaşımıza haksızlık etmeyelim büyük ihtimalle aynı duyumları duyuyoruz o kibarlık edip sizi bilgilendiriyor benim gibi çoğumuz değişik sebeplerden ötürü yazmıyor
-
İnşallah en kısa zamanda açıklanır.Duyumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Cumanız mübarek olsun
-
Vay be ne çabuk unutulduk! İl stajlarına Mart başı veya Şubat sonu gibi başlatacakları yönünde İlk duyumu aktaran ben olmam ile birlikte adımının eshamesi geçmiyor. Binaenaleyh bu tarihe istinaden Ocak ortaları gibi muhakkak açıklamaları gerekiyor, planladıkları takvimi tutturabilmeleri açısından. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur,407 kişiden sadece 100 kişi nihai başarı listesine girecek 307 kişinin hayalleri bir başka bahara kalacak.Umarım her şey olup bittiğinde Can Mavi arkadaşımızın da dediği gibi hak eden 100 kişi muradına ermiş olur.
-
@justice75 geçen sene 77 günde açıklanmış ben açıkçası yine 2 ayı bulur diyorum.Ama tecrübeli olan sizsiniz, duyumda olsa belli bi tarih söylenmesi bizi en azından diri tutuyor:):) hakkımızda hayırlısı olsun.