GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@iktisatçı-0 bence yine nisani bulur..
-
@duranvarlık Allah bize çalışma gücü versin ozaman
-
@iktisatçı-0 oyle valla arkadasim..bu duyumlar hep boş bence.
-
@duranvarlık umudumuzuda kırıyorlar arkadaşım.
-
@1903bjk Arastirma icin erken mi_? Kafa dagitmaya devam mi_?
-
Nette bir arkadaşımıza bimerden cevap geldiği yönünde bir şey okudum. Var mı bu konuda bilgisi olan? Sanki olumlu bir dönüş olmuş.
-
Bu dava olayi nedir sosyal medyam olmadigu icn bilmiyorum da elenenler yurutmeuyi durdurma karari falan alcakmis var mi boylr bir sey yada link falan?
-
@zenginmemur saat basi ayni soruyu sorup duruyorsun? bilmek istiyorum amacinin ne oldgunu? Kac gundur ortaligi karistirmaya ve hep bu konuyu gundemde tutmaya calisiyorsun. @paretowilfredo ve @Antimülakat lütfen bu arkadasa karsi birseyler yapmaniz gerektigini dusunuyorum artik. Zaten forumda cesitli basliklarda cesitli kiskirtmalar ve sacma paylasimlar yaptigi soyleniyordu.
-
Daha onceki iletilerinde iyi niyetli oldgunu dusunuyordum. Fikirlere karsi saygim sonsuzdur. Ancak artik art niyetli oldgunu dusunuyorum.
-
@sgkci hayır kendisi de diğer grupta bende şikayet edeceğim zevkle izleyeceğim falan diyen değil mi? Niyeti ne bende çözemedim
-
@by123 aynen kardesim. Son günlerde elde ettigim izlenim guy mulakati uzerinden hem sayfa uzerinde hem de yoneticileri uzerinde cesitli oyunlar oynaniyor ve spekulasyonlar yapiliyorr. Sundan eminim ki burdaki ortam arkadaslik saygi ve sevgi birilerinin zoruna gidiyor...
-
@sgkci ne alaka kardeşim , hangi kelimesi kışkırtma?
-
@aylin kazananlar sayfasında yaptıkları
-
@aylin burda yazdiklarinda birsey yok. Siz de hemen atlamasaniz bilip bilmeden daha iyi olur. Biz sadece su an yazilana birsey demiyoruz. Kac gundur bu arkadasi takip ediyoruz. bunun oncesi de var anlicagin.
-
@sgkci benim de sayfa yöneticileri sayfa hakkında eleştrilerim var dilede getirdim bunu fakat yarayı kaşımak oluyor yaptığı bu arkadaşın bir konu bir kere sorulur eleştirilir cevap alınır bırakılır bu neydi bu insanların yaptıkları . link link link git facebookta bul. Gelişme istiyorsan oradan takip et. Yordular yemin ederim.
-
Ha şimdi derseniz ne işiniz var bu sayfada diye okunmayan başlıklarda burası çıkıyor ve sonn ileti görünüyor ister istemez kayıtsız kalamıyorsun.
-
@by123 elestiri ayri birseydir kardesim. Herkes elestirilebilir. Bunda birsey yok. Zaten yonetici arkadaslarin ne kadar anlayisli oldukalrini cogu baslikta gordum. Benim kastettigim farkli kisiler. Mesela biri 3 hesap acmis ve bu hesaplardan foruma saldirip ortaligi karistirmaya calisiyormus. Bu nedenle daha dikkatli olmamiz gerektigi kanaatindeyim. Ayiklama olmazsa uzun vadede guzel seyler olmaz
-
Merhaba dostlar. Beni unuttunuz mu
Uzun zamandir yoktum. Malum haberi aldigimdan beri toparlanmaya çalisiyorum. Çok şansliyim ki arkamdan dağ gibi duran bir ailem var..
Bilenleriniz vardir iki kere üst üste elenmiş oldum ve bu benim kendime verdiğim son şans idi. Çok ihtiyacim vardi çok ümitliydim olmadi. Hala "nasil olmaz" sorulari ara sira zihnimi ziyaret etmekte.
Bu süreci kolay atlatmak için ani da radikal kararlar aldim. 1kasimda askerim insallah. Sizin anlayacaginiz atandiğim kurum TSK Askerlik yerim de belli oldu. 2017 son güzelliğini yapti sağ olsun. Bir çok kisa dönemin tersine doğuya düştüm. Acemi birlik kastamonu ardindan mardin e gidiyorum. Vatan borcumuzu bu şekilde ödeyeceğiz nasipse.. benim bir çekingem yok fakat ailem mardin çıkınca biraz sarsıldı.
Ders falan artik benden geçti. 2017 puanimla garanti olan bir sgk denetmenlik var bir de guy( artik midem bulansa da ). Bunlar için de ilan gelirse tabi. Ama artik beklemek bitti benim için yoluma bakacagim. Ha ilan gelir şartlar oluşur mülakata kalirim falan, yine kovalarim ama kenardan kenardan..mardinden çıka gelip sgk mülakatinda görüşürüz belki he?
Bu arada askere gitmeden bir de söz keselim dedik..nasipse c.tesi ankara ziyaretimiz var. Bu ikisi üst üste gelince unuttum gitti acımı..
Kendinize çok iyi bakin. Bir dahaki iletimi nereden ne zaman yazarim bilmiyorum. Kastamonuda 1 ay kalacagim orada zaten akıllı tel yasak, mardinde şartlar nasil olacak bilmiyorum ama umarim size oradan da güzel iletiler gönderirim.
Vatan için nöbet tutan gözleri cehennem ateşi yakmazmış..Dualarinizi eksik etmeyin.
Davetsiz. -
@davetsiz vatan sana emanet
-
@davetsiz seni unutmaya ömür yeter mi