GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@antimülakat nerede okudunuz hocam nasıl bir cevap gelmiş
-
@davetsiz hayirli tezkereler dostum yazismalrimizi hatirliyorumda ikimizde elendik zaman su gibi akiyo insallah pes etmeyecegiz elinde sonunda bizde kamu calusani olcagiz bn halkbankla umutlu olmaya devam etcem
-
@black konu mecliste gündeme getirilecekmiş ve bir avukat da bununla ilgili dava açacakmış. antimülakat da mı aynı şeyden bahsediyor bilmiyorum
-
@aylin @Antimülakat zannediyorum ilanla alakalı bir şeyden bahsetti dostum.
-
@aylin hocam var mi bi link gercekten neler oluyo merak ediyorum isin boyutunu
-
@zenginmemur Özelden yolluyorum dostum.
-
@paretowilfredo hazır buradayken soralım, mhuy dan duyumunuz/öngörünüz var mı sayın yöneticimiz?
-
@aylin Estağfurullah dostum. Olaylara müdahale ederken yönetici sıfatımla buradayım. Geri kalan zamanlarda bir dostunuz olarak.
MHUY 250 kişi ile askıda dostum. Kulağıma gelen bir hareketlenme var ancak teyit etmeden 6 7 bin kişiyi heyecanlandırmak istemiyorum. Biraz daha netleşsin bakalım tablo. Ona göre duyuru yaparım dostum zaten.
-
@paretowilfredo inşallah, bekliyoruz güzel haberleri. guy dan elendiğimize şükrederiz belki de
-
@aylin "Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
-
@paretowilfredo okurken agladim:( Allahim bizede ekmek kapilarini aç...
-
@paretowilfredo iyi geldi , zaten tek tesellim ''hayırlı değilmiş olmadı''
-
@paretowilfredo hocam bende link alabilir miyim? açıkçası olumlu bir şey olacağını sanmıyorum belki bundan sonrası için daha iyi bir sistem getirirler hazır teog kalkmışken belki bizim mülakatlara da bir el atarlar +-5 puana razıyım
-
@davetsiz Allah yolunu bahtını açık etsin güzel kardeşim, Allah hayırlı tezkereler nasip etsin sana.
-
@1903bjk hakikaten çok güzel kalpli bir insansınız hocam, her halinizden olgunluk akıyor,, keşke bu süreçte herkes sizin gibi davransa idi ve bu mevzu bu kadar uzamasaydı gerçekten.
-
@1903bjk Peki bakalim. Bende forumdan uzaklasiyorum artik. Kafani topladiginda Idare-Idari yargi ve Anayasa icin tavsiyeni yazarsan sevinirim. Iyi dinlenmeler bundan sonrasi icin de gonlunce olsun hersey
-
@davetsiz, içinde söyledi: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
Merhaba dostlar. Beni unuttunuz mu
Uzun zamandir yoktum. Malum haberi aldigimdan beri toparlanmaya çalisiyorum. Çok şansliyim ki arkamdan dağ gibi duran bir ailem var..
Bilenleriniz vardir iki kere üst üste elenmiş oldum ve bu benim kendime verdiğim son şans idi. Çok ihtiyacim vardi çok ümitliydim olmadi. Hala "nasil olmaz" sorulari ara sira zihnimi ziyaret etmekte.
Bu süreci kolay atlatmak için ani da radikal kararlar aldim. 1kasimda askerim insallah. Sizin anlayacaginiz atandiğim kurum TSK Askerlik yerim de belli oldu. 2017 son güzelliğini yapti sağ olsun. Bir çok kisa dönemin tersine doğuya düştüm. Acemi birlik kastamonu ardindan mardin e gidiyorum. Vatan borcumuzu bu şekilde ödeyeceğiz nasipse.. benim bir çekingem yok fakat ailem mardin çıkınca biraz sarsıldı.
Ders falan artik benden geçti. 2017 puanimla garanti olan bir sgk denetmenlik var bir de guy( artik midem bulansa da ). Bunlar için de ilan gelirse tabi. Ama artik beklemek bitti benim için yoluma bakacagim. Ha ilan gelir şartlar oluşur mülakata kalirim falan, yine kovalarim ama kenardan kenardan..mardinden çıka gelip sgk mülakatinda görüşürüz belki he?
Bu arada askere gitmeden bir de söz keselim dedik..nasipse c.tesi ankara ziyaretimiz var. Bu ikisi üst üste gelince unuttum gitti acımı..
Kendinize çok iyi bakin. Bir dahaki iletimi nereden ne zaman yazarim bilmiyorum. Kastamonuda 1 ay kalacagim orada zaten akıllı tel yasak, mardinde şartlar nasil olacak bilmiyorum ama umarim size oradan da güzel iletiler gönderirim.
Vatan için nöbet tutan gözleri cehennem ateşi yakmazmış..Dualarinizi eksik etmeyin.
Davetsiz.Ne diyebilirim ki mülakatla ilgili, sınavdan önce seninle çokça muhabbetimiz olmuştu ama ben sınavı 2 puanla geçemeyince buralara pek uğramamıştım. Şimdi senin de elendiğini bu başlıklar öğreniyorum. Bilmiyorum hayırlısı bu mu ama elimden hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor
Hayırlı tezkereler kardeşim umarım dönüşte daha iyi kapılar açılır sana. Nişan da hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. -
@sr önce sana, senin nezdinde de diģer arkadaslara cok tesekkur ederim. Yazilariniz bana moral oldu. Hepiniz güzel insanlarsınız
-
https://www.youtube.com/watch?v=8vHqe9JA1k0 , biraz müzik iyi gelir bize:)
-
@1903bjk hocam be güzel güzel puanlarınız var, geçen sene benim girdiğim neredeyse tüm sınavlar bir kaç puanla (hukuk veya 1 soru daha yapamamak) ile kaçtı. Çalışmaya başlasanız ne iyi olur. Zaten lanet olsun abi bugün başka bir şey diye diye gitmekte arada. Keyifli haberlerinizi hem sizin hem arkadaşların bekliyorum.
@davetsiz kardeşim tez zamanda bol bol askerde mülakata girmek ne zormuş diyen haberlerini bekliyoruz. Allah kolaylıklar versin.