HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duranvarlık Üst hakkı olması imkansız yukarıda da saydım istisnaları burdan inşaat hakkı olması gerekiyo cevap
-
@duranvarlık bende insaat hakki olduguni dusunuorum
-
Sınavdan önce Medeni'de çalışırken denk gelmiştim.Haksız inş bütünleyici parça sayılır diyordu.Diğerlerini de eledim zaten inşaat hakkı ile haksız inş çelişiyor diye İnşaat hakkına gittim bende
-
@maliyeci07 simdi baktim da medeni kitabinda şöyle bi ifade var hakli veya haksiz olmasına bakılmaksızın yapi arazinin butunleyici parçasıdır yazıyor. Bilemedim bu durumda ikiside doğru olmalı
-
@meltemgüler Olabilir..Ama haksız inş olduğuna pek ihtimal vermiyorum
-
Taşkın yapı bütünlryici olabilmesi için taşılan arazi de intifa hakkına sahip olmak gerekir. Yoksa taşırttığı kısmı kestirirler kimse kimsenin arazisini ihlal edemez. Bu noktada ihlal eden kişi eğer intifa hakkı yoksa sorumluluğu gereği taşkını yıkmak zorunda. Bir arazı zarar görmediği sürece ve yok olmadığı sürece üzerinde olanlara da sahiptir,
-
@refik-soydam Bu mantıklı geldi.Konuyu da biraz anımsamış oldum.Dediğiniz gibi ben balkon veya duvar yaptım sizin araziye taştı gidip yıktırabilirsiniz.(Sanırım süresi de vardı)
-
@maliyeci07 evet kural böyle hocam süre maliyet vs istisnaları var. Örneğin izinsiz yapı yağtın arazimde arazi değeri yağı değeri karşılaştirilir hangisi pahalı ise o kalir diğeri parasını alır, benim yapılma anından haberim olmadiği bin tl lik bir arazime 999 tl lik yapı yaparsan yıktırırım ...
-
Haksiz inşaaat yaptım
-
İzmir yine aşırı uçmaz umarım.
-
Face'de falan biraz dolandım da şu alttan gelen yeni jenarasyon nedir öyle ya.Adam tutturmuş benim yaptığım doğru diye.İkame etkisi olan soruyu bile tartışıp gelir diyen var.Ürün fark. kesin tam rekabet demeler falan.Anlatıyorsun dinlemiyor açıkla diyorsun açıklayamıyor..İyi ki buraya sızmamışlar
-
Arkdaşlar sınavla alakalı olarak yapılabilecek en mantıklı hamle istanbul üniyi mail yağmuruna tutarak soru ve cevapları yayınlamasını sağlamak bence. Çünkü ortalıkta muğlak olan sorularda var bu kadar reZaletten sonra eğer şeffaf ve adilce bu okuma işlemini yapacaklarını öne sürüyorlarsa yayınlasınlar soruları ve cevapları
-
@mülkiyeli45 Arkadaşa katılıyorum şeffaflık açısından bu gerekli.
-
2012 sinavinda cikan sorularda vardi kisilik hakkinda acilamayacak dava eski hale getirme birde kisitlanma sebebi olmayan yaş kücüklügü
Diger hatirladigim sorularda muhasebe ilkesi olmayan tahakkuk esasi ,ihtiyatlilikla ilgili soru vardi karsilik ayirma , borcun sonlanmasi ile ilgili bir soru cevap yenileme , stok degerleme hangisi ortalama maliyet olan sık , 100$ olan bir soru vardi hukukta secimlik borc dedim , hangisi maddi yaptirim iceren kural gibi bir soru hukuk kurallari -
Az önce insan kaynakları ile konuştum. Bazı kitapçıklar da bazı sayfaların olmadığını falan demeden kadın hemen girdi araya. Evet dedi çok sayıda şikayet aldık ve bunu sınavı yapan Üniversiteye ilettik dedi. Hiç kimsenin mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız dedi. Peki dedim iptal olma ihtimali var mı? Her ihtimal değerlendirilecek dedi . Benim de önerimi aldı sağolsun. Bende dedim kimsenin hakkı yenilmesin ve kimse mağdur olmasın dedim
-
Arkadaslar baslayalim mail yagmuruna mailleyen herkes begensin kaca ulastik goruruz
-
Boyle boyle ilan getirttik biz bi sinavi mi iptal ettiremicez bu nedir ya bu kadar emek umutlar boyle sinavlarda yok olmamali
-
Sınav saçmaydı tamam da iki İngilizce sorusu için sınav iptal edilsin demek de bencillikten başka birşey değil. ÖSYM de hatalı soru soruyor her sene o soruları da her aday için doğru kabul ediyor ve bitiyor mesele.
-
Bende iptal taraftarı değilim sadece o soruları ya puanlamaya dahil etmesinler yada herkesin doğru kabul etsinler ama bize kabul ettikleri cevapları açıklasınlar bizde ona göre hatalı sorular için sesimizi çıkartırız. Buarada daha önceki konular için hangi adrese mail atmıştınız oraya atalım herkese cevap veriyorlardı o adreste
-
2 ingilizce sorusu 0. 5 puan etki eder. 100puanlik sınavı 0.5 puanlık soru için iptal etmek ne kadar hakkaniyetli? İptal olsun diyorsunuz uzak şehirden geleni var vb. Milletin sınavı iyi geçmemiş belliki onlar iptal olsun diyorlar. Siz uğraşın iptal için. Ben uğraşamam.