HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@hakperest46 aynen tartışma cevap
-
@lewis yani hocam bu puanlar düşer mi
-
@muaccelalacaklı arkadasim hangi adrese mail attin ve tam olarak 19unda aciklanacak sonuclar gibi net ifademi kullanildi.bu kadar insani bosuna heyecanlandirmayin copy paste yapabilir msin maili???
-
arkadaşlar 9 gün gibi bir sürede bu sınav açıklanmaz bence ben gecen senede girdim halkbank sınavına bir ay sürdü açıklanması ayrıca bu sene gecen seneden daha fazla basvuru var bence açıklanması bir ayı alır
-
@ddguy benim hesaplamalarımda yanlışlık yoksa düşmesi gerek. Veya standart sapma olması lazım puanların yükselmesi için. Tabi bilemiyoruz 100-120 doğru civarı yapan ne kadarlık kesim var. Şahsen ben 70-85 arası gelir diye tahmin ediyorum doğru sayımın.
-
@hakperest46 mail bize de geldi hocam ama niye öyle mail attılar o zaman
-
2014 teki halkbankasına arkadaşım müfettişlik için girmişti tutturamadı %50 yi ama uzman yardımcısı için mülakata çağırdılar.Bu başvuruda da 1. Opsiyon servis görevlisi seçildiğinde 2. Opsiyon uzman yardımcılığı seçiliyordu acaba İngilizceyi iyi yapıp alanı da yapanları uzman yardımcılığı için mülakata çağırırlar mı ki
-
@ddguy bana bir mail gelmedi maillerimi kontrol ediyorum
-
@hakperest46 bize geldi hocam
-
ben bu ülkede bes on günde sınav açıklayan bir kurum görmedim açıklarlarsa helal olsun ama sanmıyorum inşallah dediğiniz gibi olur yanılırım
-
@ddguy maili burda bi kopyala yapıştır yapar mısınız bizde bilgilenelim neymiş ne değilmiş
-
@hakperest46 her dogru cevaba bir puan verilecek yanlislar dikkate alinmayacaktir yaziyordu. Onu bende gördüm ama biri yaziyla belirtikleri icin herhangi bir puan demek istediklerini düsünüyorum
-
@lewis
Bir ailesinden bir öğretmeninden örnek verince ben tanık gösterme yaptım 🤭🤭 -
@ulku1609 bilemiyorum bende orada yanlışlar doğru cevabı götürmeyecektir demek istiyordu ama diğer durumda da açık bir fikrim yok açıkçası
-
Stok degerlemenin cevabi nedir internette ortalama maliyet diyor kitapta ise envanter yöntemleri ?
-
@enfrançais, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@lewis
Bir ailesinden bir öğretmeninden örnek verince ben tanık gösterme yaptım 🤭🤭Bende tanık gösterme yaptim
-
@ulku1609 Hocam envanter ikiye ayrılır.Muhasebe içi muhasebe dışı diye.Muhasebe dışı envanter sayma,ölçme,tartma,değerleme şeklinde yapılır.Mubasebe dışı envantere göre yapılan düzeltme kayıtları muhasebe içi envanterdir.Yani cevap ortalama maliyet yöntemi olacak.
-
Boyle tartismalar esliginde puanlar cok az mi olur?
-
Mfettişlik başlığında maili copy paste yapmışlar
-
@monopol, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam nasıl yani 80 doğru yaptıysak seksen puan mı alcaz. Ama alanın 1 sorusu 0,714 puan , gkgy 1puan, İngilizcede 0.25 yazıyordu sınav ilanında
ilanda puanlama değil hangi konu ne ağırlıkta olacağı yazıyordu. puanlama için kitapcık genel hukumler ilk sayfada yazıyordu