HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@refik-soydam sanırım dediğimi anlamadiniz hocam
-
@hakperest46 evet 1 olacaktı ama +sonsuz - sonsuz sadece onun şıklarında vardı
-
Aşağıdakilerden hangisi yapı arazinin bütünleyici parçasıdır kuralının istisnalarından değildir tarzında bir soru vardı ne yaptınız?
-
@beşiktaş1903 evet hocam
-
@luthor inşaat hakkı olcaktı sanırım
-
@snc61 Soru bana değişik geldi.Tam olarak ne demek istediğini anlamadım.
-
@snc61 evet bende inşaat hakkı dedim cevaplarda haksız inşaat, üst hakkı, mecra hakkı vardı bunları hatırlıyorum
-
@amorro-robinson, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam peki madem öyle düşünüyorsun ya sınavda soru eksiği olan ve zaman açısından avantajlı olanin kazanması sonucunda ortaya bir haksızlık çıkmaz mi?
Alıntılı yapalım süre avantajı sağlayan realitede yoktur iki ingilizçe sorusu için sürem gitti fikrinde olan parmak sayısı kadardır belki de hırsı ile yazmıyorsa. Benin sınıftada a kitapciği vardı diğer kitapçık da sürem yetmedi diyeni görmedim ingilizcenin yspılabilirliği de ortada iken süreden avantaj sağladım kazandım sayısı bir dahi değildir belki de...
-
@luthor arazi üzerindeki yapılar kanun gereği bütünleyici parçadır. Bunun istisnaları ise üst hakkı mecra taşınır yapı ve taşkın yapıdır. Yani bunlar arazi sahibinin değil başkasına aittir. Diğer şıklarda bunlar vardı sanırım inşaat hakkı diye bi şey olduğunu sanmıyorum
-
@snc61 Evet diğer şıklar böyleydi hocam.Sınavda anlamadım soruyu nedense ama şimdi oturdu sağol.Yanlış yapmışım.
-
@snc61 haksiz insaat ve taskin yapi varmiydi şıklarda
-
Süreyi yetiremeyen kpssye falan girmesin arkadaşlar. İngilizceyi de okumakla 2 saatte bitirdim sınavı. Belki geçen seneden kpss konularına hakim olduğum için zorlamadı belki ama türkçe ile matematikte zaman alan bir şey yoktu. İki şık arasında bile kalamadım türkçe de çok basitti malesef. O yüzden çok belirleyici bir sınav olacağını düşünmüyorum.
-
@merhuume Taşkın vardı.
-
@amorro-robinson peki soru eksigi olmayip son 2 soruyu dogru yapanlarin sorularin iptal edildiği için kaybettigi arti durum ne olacak
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam dostum bnim sayfam eksikti diyorum sana benim hakkim kim savunacak belki mulakata kalabilrim ama dogruyu soylemek kotu bir sey degil.Bak sana ne diyirum sayfa 28den direk 31e atliyodu.Dusunsene kpssde boyle bir olay var tepkin ne olurdu bunun kazanmakla alakasi yok.Halkbank kurallrina uymayanlarinyani para yatirmadihin zaman senin sinavini gecerli sayar mi kendi kurallarinia bizi tam hazirliyo.Ama is adaya gelince sahip cikmiyo.Bana kimse haksizim diyemez.
Bu durum hem a kitapcigi cozenler hemde diger kitapciklari cozenler icinde sıkıntılı bir durum.ben ingilizceleri cozdum ya benim cevaplarim dogruysa iptal edilirse soru bize de haksizlik degil mi?yanlis kitapciklarda dağıtılmış bu sinav tamamen iptal edilmeli.Sınavda yedek kitapçıkların olmaması da rezalet.Kişi başına kitapcik gonderilmis.Yedek olsaydı hiç kimse magdur edilmemis olacakti.Gecen sene Ataturk universitesi yapti.o sinavda rezaletti.Halkbank neden boyle?Uzmanlikta basari kosulu 60 puandi.Ama bircok ile 60 puan altinda alan insanlar mulakata hak kazandi.Ben 68 puanla acikta kaldim.Basvuru kılavuzunda yazilan sartlar ihlal edildi.Bu senede ayni durum.Gelecek sene de ayni olur.Bizde her sene girmeye devam ederiz.
-
Ya ne olur biraz basit mantik dusunun.Simdi bu adamlar bizden 75 tl almadimi?Aldi ne icin bizlere sinav yapmak icin dogru duzgun cevaplar yok neye gore puanimiz hesaplancak hicbir sey belli degil?0.70 falan demeyin boyle olursa 60 barajini cogu kimse gecemez.Sonra gelmis burda hala sinav iyidi falan demeyin.Aristo sorusunun cevabi yok 2 gundur insanlar bakiyo.Mb biloncosu nasil sorulmaz?
-
@zamangeciyor tam anlatmak istedigim bu iste.Gecen yilda insanlar magdur oldu bu yil daha sinav zamani basladi magduriyet.75 lira bunlar icin mi alindi.Yada bir internet sitenden bir sey paylas bizde kendimizi iyi hissdedlim.Oyle parayi al kac gibi davranma Halkbank
-
@snc61 cevap ust hakki diyorlar hocam ben haksiz insaat yaptim ama siz ne diyorsunuz?
-
@merhuume vardi siklar soyleydi
Ust hakki
Mecra irtifaki
Haksiz insaat
Taskin yapi
Insaat hakki
Cevap nedir dostlar? -
@zamangeciyor gecen yil baraj 60 puandir bankanın bunu degistirme hakki vardir gibi bir sey yaziyirdu basvuru klavuzunda