HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Herkesi İstanbul düşük kapaticak diye de oraya yönlendirmek de hata guy tercihlerine donmesin burada
-
@zenginmemur evet hocam servis görevlisi için 40 kişi alınıyor diyorum ya ben de daha geçen hafta girdim mülakata bakalım bekliyoruz inşaAllah olursa halkbank’ın sınavına girmeyeceğim ama olmazsa mecbur gireceğiz tabi
-
Arkadaşlar şu il düşük kapatır mantığından ziyade ikametgahınızın olduğu ili tercih edin daha önce de belirttim ziraat’in mükakatında bana oturduğum ili tercih etmeme rağmen ağırlıklı olarak işe kaç dk da gider gelirim onu konuştuk söyleyeyim
-
İstanbul şüphesiz düşük kapatır ancak fırsatı olup iyi çalışanlar sırf düşük diye istanbulu yazmasın.Bu maaşla gerçekten ev kirasına çalışırsınız sadece.Şahsen istanbulda oturan biri olarak eğer bakanlık uzmanlıklarından birine yerleşirsem asla istanbulu seçmeyeceğim.
-
@gökhan hocam 40 kisinin kaci istanbul aldı?Istanbul 61le kapatmis.En yuksek Ankara kapatmis ama kontenjanlari goremedim
-
Eğer gelirse guy, mhuy, ilgöç sınavlarına girip devlette çalışmak istiyorum. Şimdi bu servis görevlisi sınavına girip kazansam ve 3-5 ay sonra devlette bir kuruma girsem tazminat ödermiyim? Ve bu çok yüklü bir miktar olur mu? Bu konuda bilgisi olan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.
-
@zenginmemur hocam il bazında hangi il kaç alacak ney sayıyı bilmiyorum ama ağırlık istanbul tabiki de
-
@ouzakbas, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Eğer gelirse guy, mhuy, ilgöç sınavlarına girip devlette çalışmak istiyorum. Şimdi bu servis görevlisi sınavına girip kazansam ve 3-5 ay sonra devlette bir kuruma girsem tazminat ödermiyim? Ve bu çok yüklü bir miktar olur mu? Bu konuda bilgisi olan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.
Sana yapılan eğitim masrafları, otel masrafları ve bir miktar daha ekler ekleyerek senden tazminat ödemeni isteyecekler doğal olarak. O sebepten ötürü miktarı kestirmek güç. Ama tazminat ödeyeceğin bir gerçek. Öyle 200-300 TL de değil tabiki.
-
@ouzakbas ödersin evet tazmninat .
-
Başvuru sayısını nasıl görüyorsunuz arkadaşlar
-
@gultekint61 banka çalışanı görüyor
-
@zeyno5454 hocam peki bu genel sayı mı yoksa sadece servis icin başvuranlarin sayisi mi?
-
@zeyno5454 Tahmini kaç kişi katılır ?
-
@bolulu onu bilmiyorum ama geneldir herhalde.
-
@gultekint61 hocam memurlar.nette '' 26000 oldu başvuru sayısı. ben 50000 i geçeceğini düşünüyorum.'' diye yazılmış
-
@gultekint61 35 bini bulacak gibi görünüyor ama inşAllah oyle olmaz. Ilanların gelmemesi herkesin başvurmasinda etkili oluyor
-
@zeyno5454 saolun hocam. Çok çalışmak lazım sınav için.
-
@bolulu saolun hocam. Başvuru da fazla hayırlısı olsun.
-
@gultekint61 amin hocam
-
26000 başvuran mı?? 40bini görecek gibi o zaman. Ben de istanbul için yarıştayım