HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duranvarlık Olacak gibi gözüküyor. Sadece bu kadarını söyleyebilirim.
-
@bankaci sorular İstanbul Üniversitesi tarafından hazirlanacakmis. Daha önceki çıkmış sorulara bakınca kpss den baya kolay geldi. Fakat sınavı hazırlayan üniversitenin degismesi ile sanki biraz zorlasabilir diye düşünüyorum. Bir tahminimiz var mi
-
@falanfilan Bence zor olması sizin avantajınıza. Çünkü sınava başvuran sayısı oldukça fazla gibi gözüküyor.
-
@bankaci doğru dediniz zor olursa sonuçlara göre baraj puanı inebilir gerçi ben servis görevlisi için başvuracağım. Bu arada servis görevlileri genel müdürlüklere de yerlestirilebilir mi?
Yerleştirilir orda tam olarak nasıl bir pozisyonda çalışırlar? -
Tecil sorunu olanlar ne yaptı arkadaşlar bahar döneminde uüksek lisansı kabul ediliyor mu
-
@falanfilan Bu sınavda GM alımı olmayacak. Fakat normalde Servis Görevlisi ünvanıyla GM'de çalışan arkadaşlarımız var. Siz bu sınavda yalnızca Şubelere yerleştirileceksiniz. Çalıştırılacağınız departmanı bilemem. Bir sürü departman mevcut. Unutmayın, siz ünvan kazanıyorsunuz. Pozisyon değil. Yani ünvanınız Servis Görevlisi. Yapacağınız iş gişe. Servis Yetkilisi olduktan sonra da gişede çalışmaya devam edebilirsiniz, yadırgamayın. Çünkü pozisyon başka bir şey, ünvan başka bir şey. Ünvan size maaş yönünden ekstra katar. Pozisyon aynı kalabilir.
-
@bankaci Siz halk bankasında mı çalışıyorsunuz hocam?
-
@bankaci dostum tüm samimiyetinle suraya yazarmisin servis görevlisinin artilarini herkes okusun.Millet banka lafini duyunca boyle bi geri cekiliyo.Sanki kazandik hemen bizi bankaya ise aldilar birde begenmiyolar
-
@zenginmemur duygularıma tercüman oldun
-
@bankaci anladım. Eksik ve yanlış bilgim varmış. Sayenizde öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim. İzmirde ki genel müdürlük yakınlarindayken bir içim gidiyordu. Boşaymış tabi. Ama iyi olurdu. Şimdi yanlış olan şey benim genel müdürlüklerde servis görevlisi belki farklı bir konumda çalışir zannetmemdir.
Siz konuya çok hakimsiniz. Bu işsizlikte burun kıvıramayacagimiz bir iş değil mi bu çünkü bırakıp giden hedef baskısı ile bunalan çok kişi var. Ben ise hedef baskısı olmadığı takdirde yıllarca çalışabilirim diye düşünüyorum. Bakanlık uzman yardımcılığı ilanları da olmayınca artık potansiyel hayallerim paramparça oldu. Reeldeyim ve önümde sadece bu ilan var başvurduğum. -
@gökhan il tercihi sadece servis görevlisinde mi var kardeşim uzmanla müfettişlikte yok değil mi
-
@nurikarock valla kardeşim bir bilgim yok açıkcası servis görevlisinde var zaten o ayrıda diğerlerini bilmiyorum ama başvururken sistemde çıkar o zaten
-
@bankaci hocam bu 7 .8 şube olanlara alım kaç kişi olur var mı bi tahmininiz. ilçelere ihtiyaç daha mı çok olur
-
Başvuru yapan arkadaşların çoğu il seçimini İstanbul yaptı galiba
-
@zeyno5454 basvuru sayisi kac oldu biliyor muusnuz?
-
Konuştuğum görevli İst için 700-800 civarı alırlar dedi.O şubeye de 2 kişi alınacakmış.Rakam doğru yanlış bilmiyorum ama İstanbul'a baya baya yığılma olacak gibi
-
@maliyeci07 bu kadar alımı istanbula yapmaları imkansız bence diğer 80 il 200 kişilik kadro mu verilecek yani
-
Geçen senenin İzmir için taban puanını görünce ben tercihimi İstanbul uzman yardımcılığı olarak değiştirdim. İzmir için kontenjan başvuran sayısı VS gizemi kesin olmayacak dedirtti bari şansıma göre ingilizce kolay olursa en azından ordan bir şeyler olur. Olmazsa ilan beklemeye devam.
-
@bonus Ben de abartılı buldum o yüzden hadi 700 desek.İzmir ve Ankara 200 desek geri kalanlara 100 civarı kalıyor.Ben buradan şu sonucu çıkarırım.İstanbul belki 700-800 almaz ama 500 üstü alır bir de Anadolu illeri çok kısıtlı alım yapar gibi bir sonuç çıkıyor
-
İstanbul'a 700-800 sayısını kim verdiyse çok iyi sağlamış. itibar etmeyin. Tüm sorulara cevap veremiyorum şu an, biraz yoğunum. İstanbulda ciddi yığılma mevcut. Herkesin umduğu gibi düşük kapatacağını da düşünmüyorum. maksimum 250 kişi alınır İstanbula. Kalan 750 Türkiye Geneli dağıtılır. Bence çok kişi puanı yetmesine rağmen ikamet ilini yazmadığı için elenecek. Tercih çok önemli. %40 sınav etkiliyorsa %60 tercih ili etkiliyor. Ona göre dikkatli olun. En son 30bin civarı başvuru vardı.