HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@maliyeci07 bence 250 max 300 kişi çünkü diğer büyükşhirlerinde ihtiyacı var mesela bursa izmir ankara gibi şehirlerin şube sayılarına bakın o kadar şubesi olan iller 5 10 kişi almaz her şubeye bir kişi diye düşse daha fazla pay alır.
-
İllerin şube sayıları
https://www.subeler.com/halk-bankasi.html -
Bu askerlik durumu nasıl olacak arkadaslar İK mülakata gelirken bize evrak getirmen lazım dedi Aralık ayında açılan ilanlarla YL yapıcam ama kayıt tarihi mülakata tutacak mı başvursam mı siz ne yaptınız mülakatlar Ocakta planlanıyormuş
-
@rorschach159 bende bu soruyu merak ediyorum bahar dönemi yüksek lisasns kbul ederler mi
-
@alihan o bizi ilgilendirmez dedi hep varsayımsal konuşuyorsun dedi İK bana bu riski almak senin dedi ocak 15 gibi kayıtlar olacak Ocak şubat gibi yapacağız mülakatları dedi
-
@rorschach159 komisyonun tavrını bilebilsek ona göre durum alırdık
-
@alihan belgeyi götürmezsen sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorum o yüzden Aralık ilk haftası başlar hemen bişeyler yapmak lazım
-
@rorschach159 belge olsa sıkıntı yapmayacağı garanti mi
-
@alihan evet garanti dedi yeterki belge getir dedi
-
Başvuru sayısı an itibariyle 42567
-
@bankaci umarım eleyci bir sınav olur.Özellikle alan soruları için diğer lisans mezunlarının yapamayacağı türden.
-
@bankaci başvuru sayısını nerden öğrenebiliyoruz acaba?
-
@bankaci kaci servis kaci uzman biliyor musunuz?
-
@eomer Diğer lisans mezunlarının çok bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. İİBF alanda fark yaratacaktır bence. İktisata herkesin kafası basmıyor malesef, gören bıkıyor zaten ilk bakışta
-
@amorro-robinson Başvuranlar öğrenemiyor, çalışanlar sistemden görebiliyor.
-
@bolulu Tüm sınava başvuran aday sayısını içeriyor bu sayı. Yani bilemiyorum kaçı servis kaçı BT kaçı Uzm.. tahminim 30bini servis görevlisidir.
-
@bankaci kpss sinavina girenler bu sinavin belirleyicisi olacaktır diye düşünüyorum cok sağlam rakipler muhakkak olacaktır. Edindiğim izlenime göre istanbul ağırlıklı görünüyor ve bu bir dezavantaj olacak akla gelmeyen iller supriz yapabilir.
-
@bolulu Ben de aynen öyle düşünüyorum. Herkes "kesin yerleşirim" gözüyle değil de "aslında yerleşmek istediği" yeri tercih etse bu kadar yoğunluk yaşanmaz + şu an kazanma ihtimalleri kaybetme ihtimallerinden daha düşük bana göre.
-
@bankaci hayırlısı diyelim artık yapacak birsey yok
-
@bonus o kadar sa olmaz bence sube sayisi dununuldugunde 200 250 arasi olur