HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur valla kardesim bu devirde kurumsal biyerlerde is bulmak kolay degil devlete girmekde kolay degil ben oyuzden gozumu kararttim istanbul'u yazacagim istanbul tazminati 600 tl fln galiba yanlis olmasin tam bilgim yok ama dedigin gibi ogrenci hayati olur bekar hayati olur bir sekilde gecinilir sonucta. Ben kendim icin dusunuyorum tek basima olacagim aile gecindirmeyecegim oyuzden pek takilmiyorum gecim sikintisina.
-
@zenginmemur ikamet disina sikinti yaratilcaksa bunu klavuzda belirtmeleri gerekiyor bence. sorarlarsa neden istanbul diye alimin fazla olacagini dusundum gecmis sinav taban puanlarina baktim falan tarzinda biseyler dicez artik : )
-
2300TL alıyorlar Samsundakiler haberiniz olsun sordum ben başvuru yaparken
-
@rorschach159 tamam iste istanbul icinda 500 600 mesken tazminati oldugunu varsayarsak 3000 civari fln ediyor
-
@colinclark55 Ordu Sinop yada Amasya yazıcam
-
55.480 kişi başvurmuş ve başvurular uzatılmış yoook artıkk!!! keşke sınavın tarihi de uzatılsa iibf için izdiham vakti :///
-
@zeyno5454 işsizliğin hangi boyuta geldiğinin açık göstergesi bu ağlanacak halimize gülüyoruz şaka gibi
-
@rorschach159 hakkinda hayirlisi olsun kardesim
-
keşke iibf liler falan diye alan belirterek alsalardi.simdi herkes bölümuyle alakasiz sinava gircek.Diger bolumleri gectim sadece makro ve mikroya calismaya baslasalar gece gunduz uyumasalarda yetismez.Uzuluyorum halimize.ziraate para yatir zengin et halkbanka yatir zengin et.peki bunca gencin cebine ne zaman bir maaş gircek.Allah yardimcimiz olsun arkadaslar.
-
yazık başka bir şey değil. Yoğunluktan uzatmışlar başvuruları, yoğunluk değil bu " az daha milleti söğüşleyelim" mantığı.
-
30000 başvuru istanbuldur heralde
-
@zenginmemur 50bin başvuru var, bunlardan minimum 35bin Servis Görevlisi, onların da minimum 20bin İstanbul. Bana göre büyük risk. Sizi bilmiyorum ama eğer kendinize güveniyorsanız yazın derim. Şu an sınava giriyor olsaydım, bu kadar başvurulu ve İstanbul tercihli servis görevlisi yerine daha azami başvurulu Uzman Yardımcılığı denerdim. Riske girecekseniz kariyer grubu için girin. Şu an Servis Görevlisi istanbul büyük risk teşkil ediyor.
-
@bankaci belki sizde hakli olabilirsiniz ama soyle bir seyde var.Istanbul servis girevlisi 2014 aliminda 61 le kapatmis.O zmanda alim genel toplam 2000 kisiymis.Istanbul hep bi dusuk kapatiyo.Bnde bilmiyorum cok kararsizim
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bankaci belki sizde hakli olabilirsiniz ama soyle bir seyde var.Istanbul servis girevlisi 2014 aliminda 61 le kapatmis.O zmanda alim genel toplam 2000 kisiymis.Istanbul hep bi dusuk kapatiyo.Bnde bilmiyorum cok kararsizim
64 ile kapattı 2014'de. Sorular da gerçekten tarihin en zor sınavıydı diyebilirim. Onun etkisine rağmen 64 ile kapattı. Yine aynı zorlukta olursa ancak 65 bandını zorlayabilir. Ancak diğer tüm şartlarda çok zor bir ihtimal olarak görüyorum.
-
geçen sınavda ingilizce barajını geçenler direk uzmanlık yazmalı eğer İstanbul'da yaşamaya cesaretiniz varsa baraj şartına da takılmazsınız. Ki bence geçen alımda nasıl barajı düşürdüler istanbul 52 ile kapattı yine 60 barajını 50 ye çekeceklerini düşünüyorum uzmanlık için.
-
@akkygsz, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
geçen sınavda ingilizce barajını geçenler direk uzmanlık yazmalı eğer İstanbul'da yaşamaya cesaretiniz varsa baraj şartına da takılmazsınız. Ki bence geçen alımda nasıl barajı düşürdüler istanbul 52 ile kapattı yine 60 barajını 50 ye çekeceklerini düşünüyorum uzmanlık için.
Ben de öyle düşünüyorum. Baraj koydukları hiçbir sınavda baraj başarısı gelmedi zaten. Hep düşürmek zorunda kaldılar.
Bu sebepten diyorum Uzman Yardımcılığı daha olası diye. -
kimse yanlış anlamasın ama facebook da görüyorum kimya mezunu, matematik mezunu adamlar servise başvuruyor. Bu forumu takip eden insanlar boş insan değiller biraz kendimize güvensek gerisi gelir zaten.
-
ziraat servis görevlisi 40 alacaktı istanbul 70 le kapattı son alımda
-
bence mümkün oldugu kadar çok kişi mülakata davet edilecektir çünkü bankaların kendilerine göre tabuları oluyor elemelerde cok oluyor onun için bütün iller düşük kapatır mülakat daha önemlidir banka sınavlarında
-
istanbulda ve istanbula yakın yerde ikametgahı bulunmayanlar bence istanbula başvuru yapmasın bu önemli bir kriter cok rahat elenebilirsiniz bu yuzden