HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zeyno5454 düzce hocam
-
@marjinalfaydali memleket büyük il şampiyonlar ligi cesaret ister
-
Okadar okudun bankacı mı olacan diye soran bir akrabam oldu geçenlerde. Ne olayım ulan ne olayım uzayda patates mi yetiştireyim ne yapayım ne bekliyorsun.
-
@kalben1903 Ankara mi hocam ben bir Ankarali olarak dusunemiyorum bile yazmayi: )
-
@marjinalfaydali ben de malesef kocaeli düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda...
-
Bu ikematgah cok mu onemli .esim memur balikkesirde oturuyoruz ama ben doguda bi sehir yazsam acaba sirf bu yuzden elerler mi ikematgah disinda bi sehir icin .kazanirsak yol masrafi falan karsilanmiyo mu arkadaslr acaba merak ettim dogrusu.
-
@kalben1903 kocaeli de yuksek kapatmaz mi hocam? Hayirlisi olsun insallah
-
@kamuguy hocam biraz sikintili olabilir.balikesirden doguya gitmenizin mantikli bi aciklamasini isterler.ic anadoluda bir yer yazsaniz?
-
Arkadaşlar mülakata kaç katını çağıracaklar bilginiz var mı ,birde mülakatlar listelerini yazdığınız ilin 3 veya 4 katı şeklinde mi yapıyolar
-
@sismondi genelde 3 katı çağırıyorlardı
-
@marjinalfaydali bizi tek il seçimine zorlamaları nereyi yazarsak yazalım risk malesef kestiremiyoruz nasip kısmet bakalım
-
@bonus ilk 3000 e gireni mi mülakata alıyolar yoksa seçtiği ilde 3 katı sıralamaya gireni mi bu konu da bilgisi olan var mı acaba
-
@sismondi seçilen ilde 3 katı şeklinde oluyordu. bu nasıl olur bilmem
-
@bonus eğer dediğin gibiyse büyük sıkıntı seçtiğimiz il 1 kişi de alabilir dolayısıyla 70 puanla açıkta bile kalınabilir
-
@sismondi evet olabilir. Ama ilanda belirtilmemiş daha önceki uygulama böyleydi değişti mi bilmem. il seçimi olduğuna göre değişmedi bence.
-
@bonus kırk yılda bir ilan verirler onunda gerilimi haftalar sürer saçmalık ya ilk 3000 i sırala sonrada il tercihine göre mülakata çağır bunu yapmak bu kadar zor olmamalı
-
@kalben1903 oyle hocam.bi de hangi il kac kisi alacak onu da bilmiyoruz.tamamen nasip isi olacak
-
@sismondi elden ne gelir ama sınav yine 65 75 aralığında olur çoğu il böyle olur bence
-
Merhaba, daha başvuru yapmadım da acaba hangi ünvana kaç kişi başvurdu öğrenme imkanımız var mıdır?
İkinci olarak tarih ten geçen sene sadece inkılap gelmiş heralde. Bu sene de sadece inkılap mı olur acaba?
-
@kalben1903 hocam düzceye göre kocaeli daha yüksek kapatmaz mı. ist dibi