HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
bu arada An itibariyle başvuru 10200 olmuş bilginize..
-
@zeyno5454 ziraat servis görevlisi sınavında 40 kişilik alımda 20.000 kişi sınava girmişti bu sınavda kim bilir kaç kişi girer
-
Parayı yatırmama rağmen şifre gelmedi, kaç saat sonra şifre geliyor arkadaşlar ?
-
@öktem_ilteriş bana 1 saaat sonra geldi.
-
Bankada işe başlayıp diğer kurum sınavları kazanılırsa süreç içerisinde başka kurumlara geçiş imkanı var mı?
-
@nizamulmlk tazminat ödeyerek geçiyorsn. Miktarı hakkında bilgim yok.
-
Gelir uzmanliginda il seciminde puanim butun illere yetmesine ragmen riske giremedim ve sonucta mulakattan elendim simdi yine karsimda il secimi hemde bu sefer cok daha fazla ihtiyacim var ise hangi ili yazmaliyim?Bursa Istanbul Izmir Ankara alim sayisi kac olur?Ingilizcenin getirisinden korkmuyorum istanbul univeristesi hazirlamasindan dolayi supheliyim hala guy alimiyla bu farkli mi degerlendirme acisindan
-
Bu tarz alimlarin da kpss ye baglanmasi lazim.
-
@zenginmemur guy ile çok farklı hocam en başta 4 yıllık tüm mezunlar giriyor , KPSS girmeyenler giriyor ... İstanbul yine düşük kapatır ama ikametgahınız olan şehir tercih etmeniz büyük avantaj sağlar banka sınavlarında ...guy gibi yüksek kapatmaz iller ingiliZce oldugu içi 60 70 arası çoğu şehirin taban puanları olur
-
@öktem_ilteriş Bana 10 Dakika Sonra Gelmişti.
-
@yorgun-_iibfli hocam ikametgahi farkli il olup istanbul yazan cok kisi olur bnce mulakatta boyle bir sart var mi?
-
hocam şart yok da komisyondakiler de biliyor verdikleri maaş ile İstanbul’da geçinemeyeğini kaçar diye dusunerek almayabilirler ...
-
@zeyno5454 Nerden öğrendiniz? Birde 3 ünvana toplam başvuru sayısı bu heralde. Ayrı ayrı bir sayı varmıdır ? 5000 servis 4000 uzman gibi.
-
@byteks1 hocam parayı yatırırken belirtilmiyor zaten. banka da şubedeki gişeci söylemiş başvuru sayısını .
-
arkadaşlar 45 soruluk ingilizceyi nasıl çözüceksiniz :??? var mi bi taktiğiniz.?? hepsini d falan yapsak nasıl olur acaba
-
P48 den 75 puan alan servis görevlisini kazanabilir mi? Ederi ne kadar acaba bu sinavin
-
@muhalba kazanirsiniz hocam.ben 2014 tekine girmistim.cok zor bi sinav degil.en azindan kpss gibi detaya ve puf noktalara girmiyor.kaliplasmis soru tarzlari var.tabi bu sene ilk kez ist uni hazirlayacagi icin farkliliga gider mi bilemiyorum.anadolu uni hazirladigi lnda kolay oluyordu
-
@zeyno5454 bende hepsini c yapmayi dusunuyorum.nasilsa yanlis dogruyu goturmuyor
-
servis görevlisi için zor bir ingilizce beklemiyorum..
-
@şule Sınav tek kitapçık olacaktır. Yani müfettişlik sınavındaki ingilizce serviste de olacak. Ama yüzdesel olarak puanını cok etkilemeyecek. O yüzden fazla ingilizceye takılmamak lazım.